Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

FOTO: Parādē pirmo reizi piedalās arī NATO valstu karavīri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rex
r
"Parādē pirmo reizi piedalās arī NATO valstu karavīri" - vai tad mūsu valsts karavīri nav pieskaitāmi NATO kraspēkam? Es visu laiku biju pārliecināts, ka jau četrus gadus mūsu robežas sargā NATO, mūsu bruņoto spēku vienības ir NATO bruņoto spēku vienības, bet izrādās, ka NATO ir kas viens, Latvija - pavisam kas cits.
jaa...jaaa!
j
Prieks kam lv tanki un izniicinaataaji? mums ir jaadomaa par aizsardziibu nevis uzbrukumu! jaaattiista zemessardze, jaunsardze, jaapeerk pretgaisa un prettanku ieroci.
A.
A
Kuģi nepeld, bet iet...
Bezdievis
B
piebildīšu, ka valstis savā bruņojumā cenšas pēc iespējas vairāk iekļaut vietējo ražotāju produkciju, par ko gan Latvija domā ļoti maz.
Bezdievis
B
Diezin vai būtu lietderīgi tērēt milzu finanses tankiem vai reaktīvajām lidmašīnām, kurām pielietojums ir tikai un vienīgi kara gadījumā. Piebildīšu, ka tieši reaktīvās lidmašīnas un tankus uzbrucējvalsts censtos iznīcināt pirmājās kara minūtēs. Es uzskatu ka Latvijas armijai vajag tērēt līdzekļus lietām, kuras var noderēt arī civiliem mērķiem - helikopteriem, džipiem, medicīnas personālam ir daudz lielāks pielietošanas klāsts nekā tankiem! Arī mazi armijas kuģīši ir daudz produktīvāki, nekā viens liels kara kuģis.
Janam
J
Jan, varbūt Tev tā bija pirmā reize, bet NATO iznīcīnātāji jau ir piedalījušies mūsu Neatkarības dienas parādēs. tas tā - for the record.
Jan
J
Super si parade bija kolosala it seviski iznicinataji super , wow, kaifs bija redzet, ka pirmo reizi parlidoja iznicinataji valsts svetkos super forsi :)) uz 100 gadu jubileju parlidos bumbvedeji . Forsa parade :)))
anna
a
Vilim taisnība, svētku sajūtas tamdēļ nekādas nav. Bet tajā pašā laikā priecē tas, ka tauta piedalās šajos svētkos, un viss vēl nav zaudēts - varēsim vēlreiz iet uz barikādēm, ja vajadzēs...
vilis
v
Perfektās robežsargu meitenes! Fantastiski! Skumji, ka darba uzteikums daļai ir jau kabatā.....
Dix
D
Labi ka LV ir vismaz 1 - nevis neviena lidmashina. Un labi ka musu partneris ir US. Uz viena US aviacijas bazes kugja ir vairak lidmashinu nekaa to ir vairaakums valstu ricibaa. Sveiki svetkos!
8 bildē
8
kalvic ari dušigi pie stūres,laikam trekno gadu iedvesmots,domīgs raugās nākotnē...
Oskars
O
Normāli !!! Žēl , kad nav nebija nevienas RAĶETES,bez tankiem arī nevar cīnīties.
ululiņš
u
Atcerējos tajā brīdī, kad aiz jeņķu iznīcinātājiem aizlidoja vienīgā lidmašīna... Un visi 3 helikopteri...
cekulinsh
c
beidz te muldeet,sii sajaa situaacijaa sis tavs piemeers(anekdote) GALIIGI GARAAM
ululiņš
u
Atcerējos anekdoti no 60tajiem gadiem. Visa Ķīnas armija stāv pie PSRS robežas. 300 mio vienā pusē, 300 mio 2.pusē un abi 2 tanki pa vidu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas