Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Pēc baznīcas Sinodes balsojuma arhibīskaps Jānis Vanags paliek amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
draudzes locekle(no laukiem)
d
sātanisks miers nav Dieva miers un darbs Latvijas labā nebūt ne vienmēr ir darbs Dieva valstības labā, un SAVUS trūkumus citiem adresēt nevajag. Ja kādā JUMS der ieklausīties, jūsu vaina (neviens jums to neliedz)...
arī klusētājs
a
Diemžēl sinodāļi uzmanīgi neieklausījās Daugavpils bīskapa sacītajā, ka viņam tiek liegta pieeja finanšu atskaitēm un k a par sapulcēm, kurās tiek lemti svarīgi finanšu lēmumi, viņam neziņo un viņu neaicina. Vanaga kungs kā vienmēr notēloja Nezinīti uz Mēness, un viss noklusa. Bet vienalga - paldies bīskap Alpe, !
daina
d
Paldies par to, ko darījis, dara un darīs Jānis Vanags Latvijas labā! Viņā ir Dieva miers, vienkāršība un ticība...viss tas, kas MUMS pietrūkst. Viņa vārdos der ieklausīties......
Zelma Birzniece.
Z
Pārlasot šos " drosmīgos" komentētājus izveidojas man 2 viedokļī: 1) Mēŗnieku laikā aprakstītā Oliņiete ar Dievu mutē, bet velnu sirdī2)Vurmbranda gŗāmatā"Markss un sātans" aprakstītie čēkas gatavotie viltus mācītāji Es piebilstu arī viņu sekotāji
NOPŪTA.
N
Nesaprotu kādēļ VANAGS grib daļēji tuvoties katolismam ? Vai luterāņi nevarēt palikt atsevišķi kā līdz šim? Vai tiek ņemts paraugs no partiju apvienošanas pasākumiem? Ja jau apvienosies ,tad tā vairs nebūs tīra luterāņu draudze.
Kas ir Baznīca
K
Baznīcu varētu interpretēt kā slimnīcu, kur visi vienojušies ap ārstu (Kristu), lai dziedinātos. Slimnīca nav rožu dāŗzs un arī slimnieki ir ar dažādām ielaistām slimībām (dažs varbūt pat ar mantkārību, dusmām, negausību utt.). Viņus tomēr vieno vairāk vai mazāk apzināta un godīga vēlme ārstēties (runa, protams, nav par tādiem, kuri apzināti liekuļo). Turpretī slimniekam, kurš pat neatzīst savu slimību (grēku) palīdzēt ir daudz grūtāk.. Šādu slimniekus statusā patlaban atrodas liela daļa sabiedrības Kas notiek, kad šīs slimnīcas (reliģiskie veidojumi) tiek apkarotas (ateismā), - mēs redzējām Padomju savienībā, Ķīnā un Kambodžā: neredzēta vēriena nelaimes un vardarbības. Mūsdienu pasaulē pamazām pieaug izvirtības un vardarbības līmenis. Tas daudzkārt pārsniedz viduslaikus un jaunos laikus. Turklāt atšķirībā no senlaikiem mūsdienu cilvēks ir augsti izglītots, bet tas viņu neglābj no slimībām (grēkiem) Vai ne? Reliģijas nozīmi nenovērtēšana ir milzīga mūsdienu sabiedrības kļūda, kas jau atspēlējas demogrāfiskajā krīzē, korupcijā un perversijās, kas uzplaukst sabiedrībā Bez reliģijas nav stabilas morāles Ja pieņem, ka ļaunas un labais ir cilvēka subjektīvajā kompetencē - tad kas kādam izdevīgi tas arī būs labs, kas neizdevīgi - tas ļauns tadējādi postmodernajā sabiedrībā, nonākuši esam līdz morālajam relatīvismam - un tas arī ir iemesls korupcijai un citiem ļaunumiem - katrs dara ko grib - cits slepkavo, cits zog, cits stieg perversijās. Bez Dieva izveidot un uzturēt universālu ētiku ilgstoši nevar. Tāpēc metīsim augstprātību pie malas un sāksim iedziļināties dzīves jēgas un morāles jautājumā pēc būtības! Baznīca nav tikai ēka vai organizācija (katoļu, pareizticīgo vai luterāņu)! Baznīca tie esam visi mēs, ja vien esam gatavi ārstēties no grēka un pilnveidoties! Taču kā jebkurā kopīgā katram IR SAVA KALPOŠANAS misija! sievietei sava, vīrietim sava! Arī arhibīskapam - sava! Kristīt var jebkurš krīzes situācijā, bet vispār jau Kristus bija kā apustuļus izvēlējies - vīriešus!
MV
M
nu nē kamēr viņs paliks herēzijā-nebūs pat s.da fonds,par zelta nemaz nerunājot:(((
lotte
l
Jānis Vanags ir Latvijas zelta Fonds! Lai arī šobrīd saguris pēc sava dēla zaudējuma, viņa godīgā sirds pieder mums Latvijas iedzīvotājiem.Lūgsim par viņu, novēlēsim veselību un veiksmi!
MV
M
ja jau her;ētiķiem viņu vajag-lai tak paliek:D
zeminieks
z
Pēc Valmieras epoejas vajadzētu prasties. Pēc rupjām izdarībām sakarā ar sieviešu = sludinātāju atbalstu.
MV
M
nu tad piedod visa fotoreport'aza ir tukšu salmu kulšana-jo kāda mums daļa par kaut kādu herētiķu(lasi sātanistu)sinodi:D
MV
M
par poļiem ,tur vispār savdabīga atieksme(3.g.gāju kājām no Varšavas uz čenstohovu),mūsu letiņu klostermāsas pat druusku neerti jutās kad teju katrā naktsmaju vietā(kas parasti bij mazos lauku ciemos)viņam telts vietā(cik zinu līdz bija) bij sagādāta no poļiem iespējā tikt gulēt normāli:))
Ģed moroz
Ģ
MV alias jautājums gan te tukšus salmus kuļ, lai gan Bībelē cieti teikts, ka neauglīgi strīdi (šā vai tā) sātanam kalpo.
Karīna
K
Jauki, ka komentāri "iet" dziļumā. Lai gan esmu luterāniete, tieši katoļu draudzē daudz zilus brīnumus esmu redzējusi. Ar vienu padalīšos - tāla un gara svētceļojuma laikā, bija naktsmājās kādā mazā poļu pilsētā un divi jaunie priesteri abi gulēja lielā un ērtā gultā, bet pārējie - arī sirmas māmuļas un klostera priekšniece- uz grīdas dēļiem. Ka viņas jutās "komfortabli", nebrīnos, jo tas katoļiem pierasts, bet kā komfortabli varēja justies abi rakari, tas man tagad, arī pēc daudziem gadiem gadiem, nav saprotams.Lūk, viens no katoļu vienlīdzības izpratnes principiem, bet cik tas kristīgi ir - paliek jautājums.
MV
M
p.s:nu nē sātans man b;utu uzkritis ja priecātos par herētiķiem un moderno katoļu veikto škelšanas veicināsanu caur ekumēnismu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas