Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

FOTO: Pie nepilngadīgo pavešanā vainotā dziednieka atrod ieročus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Es esmu tuvi pazistama ar so gimeni,kurai notika si nelaime. Pa nakti neviens meitenes tur neatstaja,vins savus upurus ieguva piedavajot pa vasaru skolniecem pastradat lasot ogas. Pirmo dienu tiesam bija jalasa ogas,pectam sakas uzmaksanas,ja vinas nepildis veca prasibas,tad draudeja nosaut meitenu tuviniekus un stastija briesmu stastus ka vins izrekinasies ar vinam pasam. Pec neilga laika,kad vins lika meitenem atkal aizbraukt, dziednieks vinas iesledza darza majina un divas vai 3 dienas nelaida lauka,sazaloja lai nepretojas. Vienai meitenei izdevas izbegt un tikt lidz policijai,ta ari atklaja si`` dziednieka ``netiklas darbibas.
koko
k
Mārtiņam pieder īpašums skaistā vietā. Tas kādam ir ievajadzējies.
objektīvais
o
Ja Rodem būtu tādi sakari kā Kokalim vai slava kā Šķēlem, neviens viņu par nepilngadīgajām neaiztiktu ne ar pirkstiņu, bet bildētu glancētos žurnālos kopā ar mazajām draudzenītēm,kuras arī varētu paspīdēt klases priekšā ar savu saldo dzīvi. Bet te- parasts,vienkārš vecis,un vēl tautas dziednieks...mmm,te taču kautkas nav normāli, un vēl rūpīgi krāj kautko,šoreiz-apbruņojumu. Tādus tikai kastrēt,labi vēl,ka vairs nedarbojas inkvizīcija un sārti,tad no viņa izvilktu ne tādas lietiņas vien,bet pašu elles valdnieka pilnvaru...
krimuldiete
k
tas navsafabriceets! tad nezinu no kuras krimuldas esi ka neko nezini!!!!
ari krimuldiete
a
Kaut kāds sviests! Onkulis ir tāds pats kā daudzi lauku veči - ja Tu ej pa ceļu (laukos nav tramvaju, kur var nobraukt kilometru dažās minūtēs) viņš piestās un paņems kā līdzbraucēju. Un, protams, runāsies ar Tevi par valstsvīriem, laika apstākļiem, paprasīs kā mātei, tēvam klājas, vai bērni klausa. Kādu joku par politiku padzīs. - Normāls, parasts lauku vecis! Man nav uzmācies, laikam neesmu viņa stilā... Un neesmu dzirdējusi, ka kādu mazgadīgo būtu gultā vilcis. Jā, bet par to, ka viņš nodarbojās ar melno maģiju (nezinu kā to pareizi sauc) zina ciemā visi. - Nozagtas lietas pēc dienām atradās un kāds cits vietējais / nevietējais palika pēkšņi vājš un slims. Vairāk tomēr atļaušos domāt, ka tā ir safabricēta lieta, jo kādam viņš kļuva neērts. Bet visvairāk mani pārsteidz Latvijas masu mēdiju nostāja. - Ja tiešām izrādīsies, ka tā ir safabricēta lieta, vai kāds arī atvainosies?
krimuldiete
k
tas pedofiils krimuldaa jau sen uzdarbojaas un zinu ne vienu vien kam uzbaazies, aarii man ir piedaavaajies...pretiigi! vins jau sen sievietes ir izmantojis! beidzot kaada ir saakusi runaat!!! MALACI!!!! cietumaa vinu-lai tur vinu tagad paarstee!!!!
starp citu
s
Tādam morālajam kroplim kā šis "dakterīts" ir jāsēž cietumā. Jo vairāk iemeslu (ieroču utt.) atradīs, jo labāk.
Vientulais vilks
V
Ja tie ir kaujas ieroci tad es esmu NEGERIS
xxx
x
Vairāk jau gan izskatās pēc amata brāļu kariem.
edzabeen
e
Nevajag jaukt dažādas lietas. Visi ieroči ir potenciāli dzīvībai bīstami, bet ne visi ir uzskatāmi par kaujas ieročiem.
hi hi hi
h
šozofrēniķi, arī kontrabandisti speļu zaļu īpašnieki, viņu maukas....un dobeļa banda, taču ne jau veseli..............
ko?
k
plakanajam & pārējiem N.Rodes čomiem: Nevajag te visus par muļķiem uzskatīt. Tur pilns ar dzīvībai bīstamiem ieročiem!
plakanais
p
Neviena kaujas ieroča tur nav. Arbaletus latvijā vispār neviens likums nereglamentē un tā turēšana ir legāla.
Zigurds
Z
Klase par sevi - sertificēts dziednieks. Patiesībā - sertificēts šarlatāns. Starp tām bisēm viena ir īsti vēsturiska, kuras lādē no stobra gala un kuras šauj, kad gailis uzsit pa pistongu, kas uzmaukta īpašam izcilnim ar atveri pie pulvera bises stobrā.
fate
f
Medību bises un laikam pat vecmodīgas šautenes nevar īsti uzskatīt par kaujas ieročiem (piem., AK-47, P90 u.c). Vienīgi labajā malā var redzēt divus, kas izskatās drusku nopietnāki un bīstamāki (un, šķiet, arī citiem mērķiem).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas