Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

FOTO: Valsts budžeta projekts iesniegts Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Ja Saeima to APSTIPRINĀS , tad steidzīgi jātaisa Latvijā GODĪGO REVOLŪCIJA,kamēr zagļi nav izsaimniekojuši tos 4miljardus.
I.Gr.
I
Patiesi ir ruupiigi jaapsver, vai labaak nebuutu Latvijai patureet savu Latu. Ja sbruks arii veel Portugaale un Spaanija, tad Eiro nebuus paaraak vilcinoshs.
Lika
L
Par ko jāsmaida...tas ir nožēlojams tautas iznīcināšanas projekts
KLM
K
..laikam jūtas dižen labi pastrādājuši šīs kakas pēc Rietumu receptes ražojot ... ........................................................ .................................................. Jums, kā vienmēr taisnība - nu nevar tak salīdzināt šīs Rietumu kakas ar Kalvīša un Co oranžajiem sūdiem - vēl pāris paaudzes uz priekšu ...
Pitbull
P
Vilks priecīgs, ka varētu apčakarēt tautu jau ar pirmo piegājienu!
d
d
idioti smaida
Kurmītis
K
Un kādi abi divi Vienotības darbonīši priecīgi – gan Devējs, gan Ņēmēja ... laikam jūtas dižen labi pastrādājuši šīs kakas pēc Rietumu receptes ražojot ...
Vienotības Klibā zos(e)
V
Vienotības Klibā zos(e) un Vienotības Klibā zos(is) priecājas , ka atkal apzaguši tautiņu , bet paši dzīvo šiki un tauki... Gavilējiet tautiņa... Vienotības laimība nāk...
Sniper'sEye
S
Da vienkārši tādēļ, ka tiem divi Excel tabuliņu kovbojiem -- GalertLāčukam ar Vilku -- priekš griešanas nekāda ekonomika nava vajadzīga, Kampara komprese ir vienīgi aborigēnu un aizdevēju, IMF un EC, acu aizmālēšanai.
!!!
!
NEVAJAG KLAUSĪTIES UZ NELABVĒĻIEM! Apstipriniet budžetu!
Prom !
P
Latvijai tas Eiro nav vajadzīgs, jo ES pašai ir savas problēmas, paklausās, ko Vaira Vīķe Freiberga saka, ka Eiropai problēmas daudz...un diez vai, kopēja valūta kaut ko mainīs darījumos. Es gan negribētu mainīt Latvijas latu pret Eiru...:) Lielbrinānija arī nemaina savu valūtu !!! Kāda jēga valūtas maiņai ???
Prom !
P
Bet, kāpēc ekonomikas ministrs neizstrādā valsts budžetu ? Kāpēc ir divi tādi ministri - finanšu un ekonomikas, tāpēc jau mums tur kārtības nav ekonomikā...?? Ja viss ir tik ļoti sadalīts..:))
SMAIDS
S
Šeit Āboltiņa ar Vilku rāda kas tautai ir jādara-krāmējat koferus un laižat prom no šejienes .
vērotāja
v
tieši to arī es gribēju pavaicāt - par ko tik ļoti priecājas?????
Labrīt
L
Par ko gan viņi tā sapriecājušies? Izdarījuši darbu par kuru viņiem maksājam, bet mutes abiem vaļā, vispār drūmi! Un tā ākstība ar portfeli, lai Dieviņš nogrābstās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas