Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

FOTO: Zatlers, apmeklējot NATO mācību vietu, gūst drošības sajūtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
salīdzini
s
Man patīk mūsu Przidents par to,ka viņš ir bieži kopā ar tautu,ka viņš jau ļoti labi pārzina un dot labus padomus iekšpolitikas gan ārpolitikas jautājumos.Man patīk,ka viņš atbalsta un palīdz premjeram darbā.Dombrovska panākumi valsts valdības vadīšanā ir arī prezidenta Zatlera pūles un nopelni. Valdība tandēmā ar Prezidentu strādā
bez skaņas
b
drošības sajūta pašam - un nedrošība un izbailes ikvienam, kas n-tās reizes dienā sastopas ar viņa maurojošo kolonnu - "dodiet ceļu, dodiet ceļu..." briesmīgi, ja cilvēks visu laiku braukalē apkārt kaukdams un citus terorizēdams. tiešām klauns.
prezīc
p
Pēc tāda tizleņa izskatās....
vecais2
v
..."gūst drošības sajūtu"... Interesanti, no kā bija visu laiku nobijies? Drošībnieki priekšā, pakaļā...
Čiko
Č
Riktīgs kāzu "ģenerālis"!Klauns,kas klauns. Pilnīgi kauns skatīties un klausīties par visiem pasākumiem,kur pa priekšu viņš grozās.
A.Eichmann
A
Ķēms!
Ivars Graudums
I
Pievienojos Vilibaldam Kljava. Tikpat kaa vieniigais sapraatiigais komentaars!
Foto
F
Par šīm mācībām:
ZT
Z
Bet,kas sargās valsti no iekšpuses-ar rūpniecību,lauksaimniecību ,ekonomiku pavisam bēdīgi.
Buratīno
B
Zatlersam to sarkano jaku laikam 9. maijā Maskavā uzdāvināja - tā arī līdz šim vēl nav novilcis :)
Budapešta vēl atceras 1956..
B
mēs būsim zem zābaka. Krievu , ācu,Lietuviešu ---- nedomāju viss, ka mūsu "brāļuki" mūs paliks zem zābaka. tās nu ir galīgakās pasakas! :) Toties tam, ka tuvākajos gadsimtos Latvieši var ieplūst Lietuviešos es gan ticu, jo ja Latvieši demogrāfiski gadsimtu gaitā samazināsies, tad mēs tīri psiholoģiski velēsimies būt kopā ar mums tuviem radiniekiem - tie nu būtu leiši. Neaizmirsīsim, ka leiši ir 2x vairāk kā latviešu... viņu izredzes nākotne ir daudz labākas... Un principā ja 13 gs Latvijas teritorijā nebūtu iebrucis Vācu Ordenis, es domāju, ka nebūtu 2 nāciju Lietuvieši un Latvieši.. būtu viena lielāka un stiprāka baltu nācija, un droši vien tā arī vēsturiski būtu bijis labāk, ja tā būtu noticis... bet tas ir mans personiskais viedoklis un pardomas...
Vilibalds Kļava
V
Profesionālā armija ir dārga, bet valsts zaudēšana vēl dārgāka. Tauta, kas negrib barot savu armiju, baros svešu - arī veca patiesība. Somi nebūt nepaļaujas uz veselo saprātu, bet tur uz austrumu robežas mīnu laukus (tāpēc arī Somija nav pievienojusies konvencijai par kājnieku mīnu aizliegšanu).
vvcxfd
v
nu šitik neveiklas grimases ar ķiveri vai bez
Budapešta vēl atceras 1956..
B
atceros, ka TV agrāk diezgan bieži drošības sajūtu solīja ALLWAYS paketes.... joks
Vilibalds Kļava
V
Verdzība mūsdienās ir aizliegta ar likumu. Tas pirmkārt. Otrkārt, mēs dzīvojam tehnikas laikmetā un labi sagatavotu profesionāļi, kurus atbalsta mūsdienu tehnika, vienmēr uzvar slikti apbruņotu un neapmācītu folksšturmistu barus. Pareizāk sakot, folksšturmisti uzsprāgs gaisā, nemaz nedabūjuši redzēt pretinieku. Vai bezspēcīgi kratīs dūres uz debesīm, skatoties, kā pretinieka aviācija grauj viņu valsts infrastruktūru. Variantu sūtīt folksšturmistus mežā partizāņot, kur viņus pat bez kontakta ar pretinieku nomocīs odi un nobeigs ērces, nemaz nesākšu skatīt. Treškārt, par sabiedrotajiem. Izraēlai, kuras kaujas spējas laikam neviens neapšauba, ir princips - konfliktā jābūt vismaz vienas rietumu lielvalsts atbalstam. Tas karos ar arābiem, kuri pēdējos 300, bet varbūt vairāk gados nevienu karu nav uzvarējuši. Bet te kāds ir iedomājies, ka Latvija varēs viena pati stāties pretī daudz spēcīgākam ienaidniekam. Zmeessardze vienmēr, visos laikos un tautās ir bijusi papildinājums regulārajai armijai un ne vairāk. NATO esdot migla. Nez kāpēc komunisti pat nemēģināja uzbrukt šim NATOun to vien darīja kā gaudoja par agresīvo NATO bloku. Komunisti bija lieli muļķi, bet ne tik lieli kā pacifisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas