Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Freimanis: Saeimas atlaišana ir izdevīga Nacionālajai apvienībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... paliek zel, sadi letinu mikstpedini !!! kl.
K-K
K
... Freimani, puskoka lecej, vai Tev ir ideologiski nepinemami un pretigi aizstavet savas tautas, t.i. pamattautas intereses - ja ta, tad saprotu si raksta merki nonivelet Nacionala Bloka tiesibas, pienakumu un iespeju iekartot tiesisku valsti pec tas pilsonu interesem un gribas !!! ... Ar meginajumu atrast iespejamu iemeslu, ar nepamatotiem secinajumiem, par referenduma 'izgasanos', revansisma piesauksanu u.t.t., Tu paradi galigi nepamatotu, bet jau gudri slipetu temata novirzi no tas pasreizejas Patiesibas, ka, VL/TB/LNNK + ZRP + V jau sen ir > 70% no balsim - nu nenostradas vairs ari sis jauni izdomatas pretlatviskais propogandas princips 'POZITIVAIS- NEGATIVISMS'' - CITIEM VARDIEM SAKOT JA VISU LATVIJAI + ... BET .... ko teiks mani pavelnieki - paliek zel sadus letinu mikstpedinus !!!!
to hm
t
Raivis runā ar cilvēku dvēseli. Atver savu dvēseli un tu dzirdēsi. Tā ir ideālistu balss
  • 1
  • 0
hm
h
Šorīt dzirdēju Raivi pa Latvijas radio. Retorika kā no augsta plaukta, bet pēc būtības bērnišķīga, - mēs tie īstie.... Tipiska tiem, kas nav risinājuši problēmas apstākļos, kad svarīgi ir panākt līdzsvarotus risinājumus. Neticu, ka daudzi uzķersies.
  • 0
  • 1
piebilde
p
Kultūra ir laba lieta - kā maize dvēselei, vienkārši esam nu tādā situācijā, ka tā vairs nav pieejama - par algu nevar ne jaunu grāmatu nopirkt, ne aiziet uz teātra izrādi vai bērnus uz leļļu teātri aizvest (pie tam viens gudrinieks nolikvidēja Jaunatnes teātri), pa Tv lielākoties reklāmas rāda.... Kaut kā tos kultūras bīdītājus nemaz neinteresē, vai līdz tautai tā dižā kultūra nonāk.
njur
n
Es pagāšreiz nobalsoju par VL!, devu Dzintaram iespēju parādīt sevi civilizētā veidā, lai nav plikam ar ķēdēm jāstāv uz tiltiņa. Bet nu īsti nemanīju pa šo laiku tos viņa darbus, viņa centienu kaut ko darīt, lai nebūtu "Nav ko ēst, nevar aiziet pie ārsta, nevar bērnam nopirkt ne drēbes, ne skolas piederumus...Neturpināšu, jo tie, kas ir nelaimīgi ir vienādi nelaimīgi. " Tā vietā notika kacināšanās ar valodu, kaut pašlaik izsalkuši ir visi un visiem no bedres jātiek ātrāk ārā, pēc tam var arī parunāt par to, kādā valodā tad runāsim. Citādi tūlīt jau par komunālajiem parādiem uz ielas izmetīs gan krievus gan latviešus. Arī tas, ka uz katru Dzintara lecīgumu pretī jaunajā Saeimā dabūsim 10 Kravcovus, jo nez vai viņa vēlētāji ir pārdomājuši, ieklausījušies Zatlerā par tautas nebijušo iespēju un nebalsos par Kravcovu vēlreiz. Katra bakstīšana ar koku skudrupūznī izsauc pretreakciju. Bet mums tiešām valstī visiem kopā ir lielākas problēmas, kā izdzīvot. Tā kā es nezinu, par ko balsot jaunajās vēlēšanās, man nav diža iemesla atlaist šo saeimu un sadāvināt deputātiem milzu kompensācijas par to, ka viņiem šī vietiņa jāpamet.
KKK
K
Jā tā ir, arī es balsošu par nacionālistiem, jo viņu partija ir vienīgā kurai ir ideoloģisks pamats, partijas bez ideoloģijas ir tikai interešu klubiņi.
Daniels
D
• Balsošu par NA jau tāpēc vien, ka tā vismaz apjēdz latviešu valodas nozīmi. Daudzi Saeimas kosmopolīti uzskata valodu tikai par laicīgu saziņas līdzekli, bet ne svarīgu mūsu kultūras sastāvdaļu, - bez kuras nebūtu iespējami, ne Dziesmusvētki, ne Jāņu svinēšana! • Un tāpēc šie kosmopolīti jānomaina pret nacionāli domājošiem un punkts!
Человек
Ч
Nacisms atkal paceļ galvu
freimanis II
f
NACIONĀLAJAI PARTIJA SC (KRIEVIEM)
cony
c
Nevienai patreizējo Saeimu pārstāvošai partijai vai apvienībai nav izdevīga atlaišana,tā ir vēl viena izdevība gudrajai un strādīgajai tautai un konkrēti vēlētājiem ievēlēt labāku Saeimu,labāku Valsts pārvaldi,kas nodarbotos tikai ar Tautas interešu un problēmu risināšanu,darba un dzīves uzlabošanas motivācijas likumu pieņemšanu un kopā uzlabot Latvijas cilvēku labklājību.Līdz šim tādas partiju apvienības,kā PLL,TP,LPPLC,ZZS un SC ļoti jau ļoti bija jūtams,ka cīnās tikai par savu sponsoru un oligarhu interesēm,vārdu sakot iet politikā tikai lai attīstītu savu,savu draugu un savu saimnieku biznesu.
apsurds
a
nebalso neparko un viss ............
Diāna
D
Šis raksts ir ,kā skauģa raksts, vismaz man tā šķiet, jo arī es balsoišu par VL/TBLNNNK
Kārlis
K
Lai tādi polittehnologi, kā Freimanis, kas nodarbojas ar smadzeņu skalošanu muld cik grib domāju, ka latvieši vairs nepakļausies šo polittehnolohu zombēšanai, katrā ziņā es četru bērnu tēvs un latvietis ar visu savu ģimeni balsošu par saimas atlaišanu un pēc tam par latviešu nacionālo aizstāvību un Visu Latvijai.
F....
F
jābalso par un tikai VL, zatleru un vienotības paliekas varēs piesaistīt, kā trūkstošo balastu koolīcijas veidošanā....
K.Kalla
K
Jā es 10.saeimā balsoju par Visu Latvijai un šī pusgada laikā savu 60.gadu garajā mūžā to nenožēloju ne vienu dienu, parasti cik vēlēju par politiskajām partijām savu izvēli jau nožēloju pirmajā mēnesī. Redzēju, ka VL/TBLNNK 10.saeimā pidīja sviem vēlētājiem dotos solījumus, pastāvēja pie saviem uzstādījumiem un pats galvenais atšķirībā no visām citām 10.saeimā pārstāvētajām partijām aizstāvēja latviešu intereses šajā zemē. Godīgi sakot es pat nerdzu citu partiju par kuru es latvietis būdams varētu balsot, jo manos uzskatos pārējās partijas vairāk tendētas uz latviešu iznīcināšanu Latvijas zemē, personisko labklājību izmantojkot varu, citu valstu un tautu interešu lobēšanu ziedojot latviešu tautas intereses. Tā kā es Freimaņa kungs priecājos, ka tas tā ir un ka latviešos beidzot sāk atdzimt sava nacionālā pašcieņa.
jautājums
j
Es tiešām nezinu vai nākamās vēlēšanas būs NA veiksmīgākas par esošo stāvokli. Ka nu nesanāk sliktāk... Es un manējie nobalsoja iepriekšējā reizē par VL!/TB , bet tagad esmu šaubīgs...Es vēl Žaneti neesmu piedevis un arī valodu referendums mani tomēr darīja bažīgu. Jo destabilizēt situāciju ir viegli, bet nekur nav teikts , ka rezultāts būs gribētais. Kā tagad ar referendumu un jaunam vēlēšanām... Bet man atkal klapatas...Mocies nu un domā-par ko lai balso?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas