Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Gaidis Bērziņš atstāj TM parlamentārā sekretāra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Einars
E
Kā mazi puišeļi . NeBerziņs , nedz Bordans nebija savos darba augstumos.Ministrija kļuvusi par bābu klaču kantori . Tieslietas -tiesnesi un senatori darbojas pēc saviem ieskatiem , kam vairāk tas arī uzvar . Brīžiem liekas ka tirgotavas strādā daudz godīgāk ,nekā tiesneši .Vispar ja tiesās nebūs kartības , valstī sakārtotības nebūs nekad .
lasītāja
l
Realpolītika jeb, kas vainīgs, tas bailīgs!
tā gan
t
Tuvredzīga un bodītes īpašnieka cienīga reālpolitika.
  • 0
  • 0
:)
:
NA patiesā seja - nekādu reformu,lai ir kā ir,mums pārmaiņu nevajag.
Kārlis
K
Sen bija laiks, tāpat Bordāna uzsāktās pārmaiņas neatbalstīja.
JURIS
J
Patikami dzirdet,ka svauksti aiziet.Liels zaudejums nebūs.
Ainārs Bajinskis
A
Tas parāda tikai to, ka jau 1.novembrī NA zināja- Bordāns paliks. Citādi Bērziņam skriet prom nebija loģiski. Bordāns tagad vāc ministrijas amatos sev tuvos cilvēkus, jo jaundibināmajai partijai ziedotājus vajadzēs. Partiju cilvēki jau ieradināti- iedod labi atalgotu valsts amatu- atļīdzini dzimtajai partijai.
Aināram
A
Nevajag liet samazgas uz citu galvām, ja pašam paģiras un loģika sagājusi grīstē. Bērziņš nevis skrien prom, bet aiziet, jo saprot, ka viņa uzskati un balsojums NA valdē nedod morālas tiesības turpināt darbu Bordāna pakļautībā. Pilnīgi normāli, ka ministrs izvēlas tuvus profesionālus cilvēkus, kuriem var uzticēties, nevis klausās katra muldoņas "ieteikumus". Tikai pilnīgs iesācējs vai slims nejēga, tādu rīcību var dēvēt tikai kā iespēju draugiem iegūt labi atalgotu valsts amatu.
  • 0
  • 0
cik ta pulkstens? >
c
Haha, neitraali izvirziito??? NA taa ikdieniski skirtstiija telefona graamatinu, uzduuraas Luusa tel numuram un taa neitraali izvirziija? Un tad Dombovskis pastuuma vinu malaa lai uzsildiitu savu kabatu ... un ... un ... bet pagaidi ... tad izdomaaja reformeet maksaatnespeejas likumu lai tikkai pats var uzsildiit kabatu un neviens cits??? Iedod man arii to ko tu piipee.
  • 1
  • 0
> cik ta pulkstens?
&
Ar Krājbankas administratoru bija tiešām interesanti, jo publiski neitrāli izvirzīto Lūsi jenoti par varēm gribēja un nomainīja ar jenotu spiediena rezultātā izvirzīto viņu, jenotu administratoru. Konkrēti tajā situācijā izskatījās, ka maksātnespējas administratoru jomā jenotu ieinteresētība bija vislielākā. Arī Dombrovska.
  • 0
  • 0
cik ta pulkstens? >
c
Par kaadiem amatiem tu runaa? Par LNNK Generaalsekretaaru Luusi kas loti, loti gribeeja par maksaatnespeejas administratoru kluut Latvijas Krajbankai un netika? Liela skaade, nebuus ko ziedot.
  • 2
  • 1
> cik ta pulkstens?
&
nedzīvo lozungos. Amati "pietuvinātajās' ministrijās (īpaši padomnieki un citi plānā galdiņa urbēji) vajadzīgi savējo nodrošināšanai ar amatiem un partiju ziedotāju (vairāk par biedra naudām) nodrošināšanai. Es savā tekstā- ne vārdiņa par lozungiem. Tas- naivuļiem kā tev.
  • 1
  • 1
cik ta pulkstens?
c
Berzins zinaaja ka savietot parlamentaaraa sekretaara un Lemberga kurjera posteni nebuus iespeejams. Ainaar, saac atveert acis un redzeet kas LNNK ir bijusi visus sitos 20 gadus. Lozungi labi, tuksums apaksaa.
  • 9
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas