Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Gandrīz piektdaļai deputātu bruto algas februārī bijušas lielākas par 2104 latiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Plaisa.
P
Kā var komunicēt valsts vara ar vienkāršo tautu,ja starp to ir tik liela bedre . Starp abiem šiem slāņiem ir finansiāls bezdibenis. Vieni noslauc trūcīgo tautu,un krāmē savās kabatās nodokļu maksātāju naudiņu,kamēr otri kar zobus vadzī ,un nezin kā izdzīvot.Vai tas nav ļaunums,ka cilvēki ir nolikti uz izdzīvošanas robežas.
tik tā.
t
Tādas algas šiem deputātiem par Latvijas valsts izsaimniekošanu,tāpēc jau nav jābrīnās,jo viņiem krīzes nav. Krīze ir tikai zemo algu saņēmējiem,pensionāriem,ārstiem ,skolotājiem,īnvalīdiem,tāpēc jau valdība nesaprot tos kam reizēm nav par ko nopirkt pat pārtiku,bet nekaunas turpināt samazināt vēl viņu jau tā mazās naudiņas. Bagātajiem varēja samazināt mierīgi algas vismazar 40%,un viņi tāpat svilpodami soļotu ,neizjusdami nekādu krīzi.Ar tādām algām ,arī uzkrājumi droši vien ir labi. Bet paēdušie jau nepaēdušos nesaprot. Tāda nu ir mūsu Latvijas bezjūtīgā vara,ka tik pašiem pilns vēders. Vieni dzīvo lepni,bet otri knapi eksistē. Bagātie vismaz varētu nodibināt kādu žēlsirdības fondu,lai palīdzētu grūtībās nonākušajiem.Dievs atver viņu sirdis!
Anita
A
Nesanāks nekas! Latvietis kā ierauga naudu, varu un krēslu, tā viņš mirklī ir pagalam!
vēlētājs
v
visas iespējas komentētājiem - kandidējiet, pārlieciniet, lai jūs ievēl un mainiet esošo sistēmu. Uz priekšu. Dst māk visi, bet izdariet paši kaut ko. Baidos, ka par īsu...
Politiskaa atbildiba
P
Iznak, ka deputai viena darba laikaa var stradat 2 darba vietas un sanemt divas algas! Ja par darbu komisijas maksaa kaa otru darbu, tad iznak ta! Viniem nedrikst maksat par darbu komisijas, ja jau vini to dara tiesaja darba laika. Neticu ,ka komisijas vini sez pec plkst 17 - 24! Darbs komisijas ir tas pats deputata darbs. Ta ka atcelt papildus samaksu par to! Un tur bus krietns budzeta naudas ietaupijums. Tagad sanemdami 2000 ls vai pat 1700 ls vini krizi uz savas adas neizjutis nekad!
Piebilde
P
Nu ja viņu pieņemtajā likumā citiem vispār piemaksas par papildus darbu nedrīkst maksāt , bet jāiztiek tikai ar pamatalgu. Un kāpēc deputāti atkal ir vienlīdzīgāki. Un vēl jau viņiem ir kompensācijas par dzīvokli, par prezentācijas izdevumiem utt.
aiaiai
a
pretīgās cūkas saeimā....
Andris
A
Un lakstīgaliņai MUŽNIECEI. Ai,kā viņai veicas.i
Vija
V
Lūk, tā jau ir valsts izsaimniekošana! Par ko viņiem tādas algas, ja faktiski vienīgā darbība, kas ir jāveic - nospiest balsošanas pogu, un, kā to darīt, tiek parādīts ar pirkstu! Pārējā laikā var lasīt avīzes, plāpāt un gulēt... Kāpēc tad raujas uz to Saeimu? Ne jau patriotisma jūtu vadīti! Paniekojas uz vietas un tad sāk kombinēt gājienu uz Briseli. Smiekli nāca izlasot, ka, piemēram, Zommere no TP arī sasapņojusies uz Eiropu. Ko tad labu izdarījusi šeit?
komuniste
k
IEBILDĪŠU,jo atceraties tās ALKATĪGI TRĪCOŠĀS ROKAS,NENOVĪDĪBU,TO ZAGŠANU PĀRMAIŅU LAIKOS.kAS NOTIKA UZŅĒMUMOS,KOLHOZOS?Nē tad gandrīz neviens nevaimanāja ,ka nebūs kur strādāt,BET ZAGA,RĀVA,LAUPĪJA.NU IR ALGA. Mēs katrs esam maza LATVIJA,bet MUMS TO STUKAČU PAR DAUDZ KAS PIERADUŠI STRĀDĀT AR MĒLI UN RAKSTĪT KĻAUZAS LATVIJA SĀKAS AR KATRU NO MUMS
Lapsa
L
Jūs, visa banda, visi 100, esat vienkārši mēsli. Jūs zināt, ko tagad ēd un kā dzīvo ģimene, kur tēvs un māte ir bez darba jūsu un pārējā birokrātiskā aparāta dēļ, kuru jūs spiedāt uzturēt? Jūs nogremdējat vienu uzņēmumu pēc otra, jo jums vajadzēja nodokļu naudu. Drīz tās nebūs. Jums, mēsliem, nebija kauna atļaut visu to, kas tagad notiek?Jūs neiebildāt, jo gribējāt saglabāt vietiņu? Jūs nebaidāties? No Dieva tiesas vismaz... No sapūšanas savos mēslos, kad neviens jums ūdeni nepasniegs? Tāds diemžēl ir dzīves likums. Mēs jau izdzīvosim, nebaidieties... Bet jūs esat bastardi, nelieši un noziedznieki. Visi jūs esat atbildīgi – arī opozīcija, jo savulaik bērnišķu niķu dēļ aizbēgāt. Tirliņi.
Lelle
L
Treknajiem treknie gadi turpinās, toties tauta turpina vilkt jostas...
zvaigzne
z
Rudenī ražu ievāks Rubiks.
kkk
k
Atlaist Saeimu!!!
sos
s
nošaut!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas