Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Gandrīz puse iedzīvotāju Zatleram iesaka dibināt savu partiju, piektā daļa - pamest politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
milics
m
Jauna vai veca partija.Kāda atšķirība?Mēs taču labi zinām, ka cilvēki iet partijās lai kandidētu vēlēšanās uz vietām Saeimā,jo tas dod iespēju palikt bagātiem.Neviens jau par valsti kopumā nedomā. Tās ir naivas iedomas,ka deputāti domā par valsti.Tumsonība! Tādēļ man, piemēram , nav intereses, lai kāds deputāts, vai kādas partijas loceklis papildinātos savā partijas biznesā. Ticu tikai vienīgi puišiem no Visu Latvijai.Vienīgā un galīgā cerība, nevis kaut kādi jefiņi Zatlera vai kāda cita prātvēdera partijām.
enters - "kam"
e
Ja nezini-pateikšu-lēdijai Lilitai,jo labāk šausmīgs gals,kā bezgalīgas šausmas.
LV mazais cilvēks, tribine.lv
L
Zatlera solījumi ir nožēlojams farss, tauta vēl nav pamodusies no laterģiskā miega, kādā to iemidzinājusi ES ar LV politmafiju (komunistiem, kas savāca LV labumus privatizācijas ceļā),jo visi līdz šim LV bijušie prezidenti, saņemot dzīvokļus, ikmēneša labumus, sola politikā darīt brīnumus, tā bija ar VVF, ar Ulmani un Zatleru. Tie tādi no tautas atpirkšanās solījumi. Vēsture palaikam atkārtojas kā farss – šīs Saeimas atlaišana ir farss! Ja Zatlers būtu Saeimu atlaidis , kad tauta to lūdza Doma laukumā, iespējams, nebūtu Parex mahinācijas, ko veica ebrejs Godmanis ar Krasovicki un Karginu, un A.Bērziņu (bijušo Rīgas Domes mēru) nebūtu parādu Pasaules bankai, SVF, latvieši šodien ar ģimenēm nepamestu Latviju. V.Zatlers, savlaicīgi neatlaizdams Saeimu, ir smagi noziedzies pret latviešu tautas interesēm. Kas ir Freimanis ar savām aptaujām ? Pērkama reklāmas prostitūta - izpētīs ko pasūtītājs pieprasa, kā maksās, tā pētīs...
abu valžu sausais atlikums -pustukš
a
Velns lai parauj Jenotību,līīigooo,līiigooo, savas tautas apzadzēju,līgooooo! Savas tautas apzadzēju,līiīgooo,līiigo, no mājāmi izdzinēju,līīīīīīīgoooo
458
4
Jaunas veleshanas un referendums izmaksa valsti apmieram 5 mln. LVL. Es domaju, lai shis klauns(Zatlers) shitas naudas atmaksa Valsts Kase, bet pec tam variet un jaunu partiju dibinat. Ja tu ierindnis, tev jaatbilde mantiski par savam vardiem un ricibam.
Fredis.
F
Sava pirmaja presses konference Zatlers pazinoja ka Latvija nav oligarhu, bija vajadzigi cetri gadi lai Prezidents uzzinatu ka Latvija ir oligarhi,cik vel gadu bus vajadzigi Zatleram lai uzzinatu citas lietas par Latviju.
sirmais
s
Mežmaļa kungs, ja pie varas būs SC, nevienā ministrijā nerunās latviski.Protams, runās valsts valodā,bet ne latviski.Ir jāsaprot, ka SC un citi krievi ir ar mieru sadzīvot ar latviešiem, ja te valdīs krievu kārtība, Ja kāds cer uz citu sadarbību tad tam nav "viss mājās",bet diemžēl tādu "Antiņu"pie mums ir pārāk daudz.
Vēlētājs
V
Vairāk kā puse! Es arī!
YYY
Y
vinam jaatkapjas. un velams darboties ne politika.
MK
M
Es pievienojos tiem 19,4%., kuri labāk uzticētu Zatleram skalpeli, nevis Valsti.
Kam
K
Kam tad Tu uzticētu valsti? Bankas vadītājam, kas savu banku pārdevis zviedriem un par ES līdzekļiem uzcēlis sev privātmāju? Vairākos noziegumos apsūdzētam pilsētas mēram? Zviedru banku lobijiem? Nenormālu partnerattiecību un perversa seska atbalstītājiem? Maskavas ielikteņiem?
  • 3
  • 0
Dārznieks
D
Ja saka, ka gudrība ir Dieva dāvana bet dāvanas saņem ne jau visi, tad taisnība jāmeklē tajos 0,5 %.
novērotājs
n
Acīmredzot par jauna politiska spēka veidošanu iestājas PLL, SC un ZZS!
pietuks
p
vislabākais variants būtu referendumā nobalsot PRET saeimas atlaišanu! ietaupīsim nervus, naudu un laiku! lai zatlers iet atpakaļ medicīnā citādi jaunā VZ partija atņems balsis vienotībai pll un zzs un galu galā ieguvēji būs SC un būs mums premjers urbanovičs! vai tiešām to mēs gribam???
mežmalis
m
piekrītu par visiem 100% lai vienotība izmet no valdības zzs un paņem SC, tad lai SC parāda uz ko viņi ir spējīgi! mani māc bažas ka SC pat nav neviena normāla ministru kandidāta kas var vadīt ministriju valsts valodā! kravcovs normāls mužiks, bet nerunā urbanovičs runā bet vadīt nevar pat bērnudārzu!
  • 4
  • 3
borcinsh
b
JA ! ir jau LAIKS dibinat vienu GODIGU PARTIJU LATVIJAa ! un ja tas izdosies Zatleram - DAUDZ VEIKSMES !!!
zvirbulēns
z
Zatlers - latviešu tautas nodevējs!
KLM
K
Zatlers - latviešu tautas nodevējs! ................................................................................... Lembergs - LKP CK loceklis - latviešu tautas glābējs! ( un latviešu tautu no apgānīšanas pasargās biedrs Brigmanis - rajona komunistu 1 sekretārs)
  • 5
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas