Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Gandrīz pusei Saeimas deputātu oktobrī alga bijusi vismaz 1900 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Ko patreiz darat, ja nav noslēpums ? P.S. Tas ko Jūs pateicāt, ir svēta patiesība, faktiski likumus raksta ministriju jaunatne, tos pielabo Saeimas jaunatne, deputāti gudros vāllē, kaut 90 % nereti pat nesajēdz par ko iet runa, jo nezin likumus, to savstarpējo saistību, tiesību uzbūves pamatus, utt. :)))
jaunietis
j
Daudz darba padara Saeimas juridiskais birojs un komisijas konsultanti. Deputāti tikai paceļ rociņu. Ir ļoti maz profesionālu un zinošu deputātu, viena daļa dzīvo kā citā pasaulē.
gnireb
g
Man arī patiktos par tādu algu , demagoģē ( dirst ) . Man pat tas ļoti labi sanāktu . Vēl mazliet palasītu kādus gudros filozofus un man pienāktos tikpat piemaksāt . Kas tad par dzīvi būtu !
ULDIS
U
SKAIATAAKAIS BUUTU SAMAZINAAT DEPUTAATU ALGAS 10 REIZES , TAATAD 190.00 LVL KAS NEPARKO NEATBILD , TAS NEKO NESANEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ULDIS
U
tautas kalpu bruto darba samaksa bijusi VISMAZ 1900 LVL !!! TAS BEZ KONVERTIEM...... par nodoklu maksaataaju naudu , paraziiti risina savas un savu sponsoru - kukuldeveeju probleemas, KAS PALIEK PAARI TO ATMET TAUTAI : AIZRIJATIES ....................
Lāpītāja.
L
Man ir bijusi tā iespēja tajā namā kādu laiku pastrādāt.Toreiz gan algas un piemaksas bija stipri pieticīgākas, kaut arī darba apjoms un saturs principā nav mainījies un visādi labiekārtojumi, tehnoloģiskie uzlabojumi un citas "fīčas" ir nākušas klāt un darbu atvieglo. Teikšu tā, ja tur grib NOPIETNI strādāt, ko dara varbūt 10% no viņiem un tad arī ne jau lai tautas laba ko darītu,bet lai sabīdītu limumus ta ka vajag partijai un tās sponsoriem, ja strādā, tad slodze ir liela.ja lasa visus priekšlikumus,projektus,iesniegumus,vēstules,ja visa iedziļinās,ja skatās papildmateriālus par kādu jautājumu,pēta citu parlamentu pieredzi utt.tad ir ko darīt 8 st.nedēļā un vairāk, bet .....gandrīz neviens to nedara.Komisiju sēdēs pieaicina ekspertus par attiecīgo jautājumu,vēl ir pašu konsultanti un specialisti,tad kāds deputāts,kurs ir kompetents attiecīgajs jsutajumā,tie visi kaut ko izsakās skaidro,spriež,pārējie komisijā garlaikoti noklausās,paķiķinās un ja ir frakcijas vadītaja rīkojums, ka par toposo projektu jabalso vai par kādu labojumu jabalso,tad nobalso ta ka likts, ja nav konkreta rīkojuma, tad kā nu ienāk prātā. Un tās ir tikai dažas stundas dienā.kad iet translācija jūs tak visi dzirdat, bieži plenārsēde iet 1 stundu un viss.Jā,kad nu budžets,tad japasēž ilgak,bet tad uzreiz paskat kāda alga.Un tas apakškomisijas nudien liela daļa tikai naudas kāšanai, diez ko tur izmeklē,meklē,izvērtē,luni dzenā-nekāda sausā atlikuma tak nav.Un kur tad vel mēnesiem garās brīvdienas.ja parēķina,tad Saeima nostrādā labi ja pusi gada,pārējais brīvdienas.
krista
k
aa 13:35 Diez kurā vietā saeimas mājas lapā šāda informācija ir atrodama? ================ ieej Saeimas mājas lapā - www.saeima.lv un tad kreisā pusē paskaties deputātus, pēc tam uz statisku, brīnumu lietas redzēsi.
tādi esam
t
Ko tāds var darīt 7 (!) apakškomisijās. KO VIIŅŠ TUR DARA? Paskatījos Saeimas mājas lapā - čalis komisijās piepelna klāt otru algu.
snačs
s
šķībs ģīmis,šķielē,noaudzis pāķis.---un kā uzvedās,kad bija tieslietu ministrs?
snačs
s
rasnačs mudila.
Loģika
L
Ir jau labi, ka cilvēki daudz strādā, tikai rezultāts ir ar mīnus zīmi. Varbūt, ka valstij lētāk iznāktu, ja šiem darbaholiķiem vēl piemaksātu, lai tie nestrādātu nemaz.
Pikselis
P
Šitās algas un lata piesiešana eiro, kā šodien skaidroja Platais, ir galvenie iemesli Valsts ekonomikas kraham. Vēl jāpieliek Kalvīša un Šlesera darbošanās un vairs nav par ko brīnīties.
JL
J
Tēvzeme un brīvība - cūkas ar Baķju priekšgalā.
nu tad
n
Nekas ārkārtējs. Tas tiek publicēts ar domu,ka baigi daudz saņem? Nu,nu.Vēl jau atvelk nodokļus.
deputās
d
A darām kā gribam,ko jūs reņģēdāji mums varat padarīt?????????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas