Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Gandrīz visu frakciju deputāti plāno startēt Saeimas ārkārtas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Visiem iepriekšējiem aktieriem jāatska lomas....
zose
z
pareizi jau viens teica,izsvītrot visus bijušos,...par kuriem ir sliktas atsauksmes
Vērotājs
V
Jā, ar latvju tautas vientiesīgumu var 23. jūlijā sagaidīt visādus rezultātus. Un ar latvju tautas vientiesīgumu var sagaidīt arī to, ka tā vispirms dodas balsot par saeimas atlaišanu, tad brālīgi dodas uz ārkārtas vēlēšanām, kur brālīgi nobalso par tiem pašiem vēžiem. Un tad atkal var raudāt par ļauno saeimu... Latvieši ir prātam neaptverami šaurpierīši.
artūrs
a
Jums visā pilnībā piekrītu.
  • 0
  • 0
Kad
K
Kad tauta 23.jūlijā būs nobalsojusi PAR 10.saeimas atlaišanu, tad arī zīlēsim kafijas biezumos, kas SEPTEMBRĪ balotēsies vēlēšanās ...Jo iespējams nobalsot arī PRET saeimas atlaišanu ...
Visvaldis> Valdim
V
Pareizs lēmums, jo cik ilgi var padomju laika īrnieki maksāt 2 latus mēnesī, bet tērēt uz 100? Pie tam šos ārā liekamos visus nodrošina pašvaldība ar dzīvokļiem jaunajās mājā, bet tur jau vairs nav īres maksa 2 lati mēnesī.. Apnicis , ka šie īrnieki uzskata, ka "ETO NAŠ DOM", sūdzas visām instancēm, bojā saimnieka māju, bet aizmirst, ka viņi šo māju nav ne cēluši, ne pirkuši un ir pagājuši 20 gadu, lai pa šo laiku atrastu citu dzīves vietu. Bet mums vēl joprojām domāšana, ka atņemsim bagātajam un izdalīsim nabagiem, bet nabagais neko nedara,lai nopelnītu, tikai raksta sūdzības.
Gatis
G
Tiesas sprieduma par īrnieka izlikšanu nebūs, cilvēkus vienkārši izliks uz ielas un ar viņu mantām maksās svešus parādus.
  • 0
  • 0
ceriba
c
Noladetie mergli deputati, ministri, ieredni, prezidemti neko citu neprot ka parazitet un uzdzivot uz tautas rekina. Loti ceru,ka Latvijas pilsoni neveles par ZZS, TP, LC/PLL, SC, Stokenbergu, Pabriku, Kristovski, Aboltinu........ Ir pienacis laiks velet par partiju Visu Latvijai, kura nav piedalijusies Latvijas valsts izlaupisana un Latviajs tautas apzagsana, protams, ja saja partija piebremzes stulbus izgajienus un izrunas, piemeram, Paradnieka stulbas idejas par bernu velesanu tiesibam un agresivo nostaju un pretosanos pret viendzimuma partneru attiecibu legalizesanu un to registraciju.
Joks
J
Nu lūk. Te mēs arī redzam latviešu izpratni par demokrātiju. Godīgāk būtu visiem iet mājās. Reāli būs tie paši aktieri, par kuriem nobalsos tie paši muļķi.
Valdis
V
Pirms atlaišanas vēl grib kārtīgi atpelnīt iepriekšējo vēlēšanu tēriņus un atbalstīt bankas. Šodien Čepānes vadītā komisija skatīs Štokenberga izstrādātos grozījumus Civilprocesa likumā, kuros cita starpā ir paredzēts, ievedot valdījumā, izlikt īrniekus no dzīvojamām telpām bez tiesas sprieduma un ar īrnieka mantām maksāt parādnieka parādus. Kā arī stiprināt šķīrējtiesu lomu un varu.
Trahtenbergs
T
rīt ( no siles) ta gribās ... citaadi veltiigi nodeklareetie aizdotie tuukstoši var izraadiities nenaaks atpakaļ deklaraacijaas kaa atgrieztie paraadi un buus vien jaanoraksta ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas