Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Geitss: Kadafi spēki var būt novietojuši līķus koalīcijas bombardētās vietās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
q
q
ASV - mūsu spēks un atbalsts!
Ed
E
Vai redzējāt sestdien euronews Lībijas Kadafi opozicionārus - demokrātus, kuri ne tikai šaudās tv kameru priekšā, bet arī vicina gaļas cirvjus! Es biju nesaprašanā, kad pirmoreiz ieraudzīju starp, ar automātiskajiem ieročiem bruņotajiem, uzvarētājiem, kas ieņēmuši kārtējo pilsētu, kaujinieku, kas vienā rokā turēja automātu, bet otrā vicināja gaļas cērtamo cirvi! Smieklīgi! Viņš ko? Taisās karot ar gaļas civi?! Toties citā kadrā, kur automašīnā sēdēja acīmredzot sagūstītie Kadafi karavīri, viens cits "demokrāts" vicinot platu mačeti - zobenam līdzīgu krūmu cērtamo, kādi arī pie mums pārdodās, skaļi kaut ko izkliedza un demonstratīvi kaut ko rādīja, kas tiks izdarīts ar mašīnas kravaskastē sēdošajiem gūstekņiem...... tālāk kadrs aprāvās. ...un tikai tad man pēkšņi nāca apskaidrība: ŠIE "DEMOKRĀTI" CĒRT GALVAS!!!
Sirmais
S
Gudri gan tie mūsu komentētāji, neviens tur nav bijis, bet skaidri zin, kas tur notiek un kam taisnība. Kā neapnīk gvelzt muļķības!
Terorists
T
Nu protams,visur kur lido JEŅKU lidmašīnas tur visur ļaunie spēki speciāli izrok no kapiem līķus lai šos tur novietotu ,un vienmēr apvainotu LABOS ZONUS JENKIJUS KAS PROTAMS VISUR CĪNĀS PAR DEMOKRĀTIJU. Nabaga JENKIJI,VIENI ĻAUNIE SPĒKI ŠAMĒJIEM APKĀRT.Vai tik ASV nav pārdēvēts par PSRS kuriem arī visur apkārt bija ĻAUNUMS
nazis
n
Izklausaas tikpat "ticami" kaa staasts par to kaa Hitlers 5 gadus lietoja strateegjiskos resursus (vilcienus un energoresursus), lai vizinaatu zhiidus pa Eiropu, laikaa kad pasha tanki staaveeja frontee bez degvielas.
Valdis
V
Idiotiem vienmēr liekas, ka visa pasaule ir stulbāka par viņiem.
ciniķis
c
Gebelsa prēmiju Geitsam. Lai gan, kurš tad šiem pēc Irākas vairs tic?
jl
j
....Tagad tūkstošiem Lībijas cilvēku iznīcinās demokrātijas vārdā. Nafta! ======================= sūds ar naftu, viņš grasījās uzbrukt pasauls finanšu sistēmai
Riebjas
R
Riebjas šie amerikāņu komunistu stila meli. Iznīcināja Irāku, ar argumentu, ka tur tiek gatavoti atomieroči, bet nekādus atomieročus neatrada. Tagad tūkstošiem Lībijas cilvēku iznīcinās demokrātijas vārdā. Nafta!
USA
U
Nē, amerikāņi tā rīkojās
Sony
S
#Nu nebūs ilgi jāgaida... he he... ka mīļotā Vienotības jenotu valdība arī mums to laimi uzsūtīs.... hi hi... būs mums jaunie jenotu latvijieši... ha ha... #Tā jau man likās. Ka ir slēpts iemesls, kāpēc bāliņi atbalsta Kadafi un viņa slepkavošanas kāri, un sauc šo par naftas karu. Izrādās, pašiem bikses pilnas.
P.S.
P
arī par kodolieročiem un sakariem ar Bin Ladenu Irākā, tika sniegta izmeļoša un droša informācija precīzi vajadzīgā laikā. es ASV nenosodu. jo šīs aktivitātes ir kara sastāvdaļa. informatīvais/ PR/ psiholoģiskais karš. pie tam liekas, ka šajā kara sadaļā viņi parasti zaudē. iespējams, ka Kadafi līķus piemet. tas ir viņa kara instruments/ ierocis.
Kaspars Bergmanis
K
Interesanti- kas ir Kadafi opozīcija? Kas ir viņu līderi? Visa jezga ap Lībiju atgādina inspirētu revolūcija, kuras mērķis ir novākt spēcīgu valsts vadītāju, kurš nebaidās nodemonstrēt savu attieksmi.
...
.
Ko NATO (NorthAtlanticTreatyOrganization-ZiemeljAtlantikaLiigumaOrga nizaacija!!!) DARA Liibijaa? Kur tad Ziemelj Atlantiks??? Netanjahu jau speej okeaanus staipiit apkaart???
jautātājs
j
tik pat labi tie var būt, un ticami, ka tā ir, ar līķiem piekrauti kravenieki. varbūt pat no sīrijas vesti tiek... čečenijas karā dudajeva pusē karoja baltijas zeķubikšaino blondīņu snaiperu vienība... nu, un kur viņas bija? vai kāds ir atradis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas