Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Ģenerālprokuratūrā vēršas pret Streipu par nacionālā naida kurināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Galīgi debīls. Es vēl saprotu nosaukt mēģināt nosaukt par naida kurināšanu, bet salīdzināt ar krievu šovinismu non sens
neXt
n
Ir dzirdēts apzīmējums "Pārdaugavas Falls". Interesanti būtu kādam mākslas vēsturniekam uzrakstīt pētījumu freidiskā garā par šī "Karātavu laukuma" "krāniņveidīgā" staba saistību ar falliskajiem simboliem pasaules tautu kultūrās gadsimtu gaitā. Varētu izvirzīt pieņēmumu, kas neapvainotu "Desanta brālību" (Vispār, kas tie tādi? Varbūt tie, kas Afganistānā savā laika "duhus" kāra pie tanku stobriem?), ka "Pārdaugavas Falls", kā falliskiem simboliem pieņemts, simbolizē auglību, kas iestājas pēc "atbrīvošanas".
ome
o
Kārlis varētu likt punktu tam ''skatam no malas'', jo tas ir gluži izbālējis. Varbūt veidot ko līdzīgu Mamikina stilam? Viņam varētu labi izdoties. Būtu skatītāju auditorijai iespēja izteikties.
V
V
Ja Tu google ierakstītu divus vārdus "piektā kolonna", tad jau pirmajā lapā, otrajā rindā iegūtu pirmo saiti!!! Aiziej uz bibliotēku, nevis meklē savos Krievijas saitos. Es pirmo reizi šī apzīme'juma izcelšanos dzidēju erudīcijas spēlē "Kas? Kur? Kad?" vēl padomju laikos. Un, redz, tur spēlējošie krievi neuzķērās uz "Spānijas varianta". Kā jau PSRS nostaļģijas pārņemts indivīds, tu Kremļa pašreizējās politikas ietvaros interesējies tikai par 20.gs vēsturi, citas tev nav. Ja meklē internetā saistību šim apzīmējumam ar Spānijas pilsoņu karu, to arī atradīsi. Ja meklēsi citos kontekstos, atklāsi, ka tas ir figurējis, gan 19.gs, gan daudzus gadsimtus pirms. Kolonna kā militārs formējums nav izgudrots 20.gs - tik daudz taču būtu jāsaprot. Kas attiecas uz manu izglītotību, par to var spriest pēc citiem maniem komentāriem. Savukārt, pēc taviem spriest par izglītību ir grūti, toties par neaudzinātību gan. Tev bērnībā nav iemācīts izturēties pret citiem ar cieņu. Tu domā, ja esi daudz mācījies, tad vari būs vīzdegunīgs. Tevī trūkst Marka Aurēlija pieejas dzīvei. h t t p : //209.85.129.132/search?q=cache:Wf2ql6t1teUJ:www.aliens.lv/p age.php%3Flapa%3D113%26id%3D16+piekt%C4%81+kolonna&cd=2&hl=l v&ct=clnk&gl=lv
Resnaa Minna
R
Kaarli, turies! Sauc lietas iistajaa vaardaa! Nekauniigi krievi masu sazinjas liidzekljos var inetpreteet sev veelamaa veidaa jebkuru siikumu, kas viniem te nepatiik. Un vinjiem neviens neko nevar padariit.
viva
v
Kārļam taisnība,līdzīgs pimpam.
Sirmais
S
Visapkārt ir naidīgi krievu šovinisti bet latvietis vainīgs.Nezinu kur tie latvju bāleliņi ir redzējuši Latvijai lojālu krievu.Ir vairāk vai mazāk agresīvi,bet lojāli Latvijai nav neviens..Man nepatīk Streips,bet viņam gandrīz taisnība,kaut gan Streipa kungs ir pārāk iecietīgs pret krieviem.Petropaulovska un Čeloveks vien jau rāda patieso drēbi.Okupants nevar būt draugs okupētajam.Var sakost zobus un paciest ,bet nekāda draudzība nesanāks. NECERIET
Lūriķis 2
L
Naida nav, bet viņš esot paši zinat, kas
Mārtiņš
M
Atvainojiet par novirzīšanaos no galvenās tēmas, bet sarkastiskā piezīme par dzimumaudzināšanu norāda uz jūsu neiecietību un samērā seklo izpratni par šo tēmu. Pats neesmu šajā kategorijā, bet izturos iecietīgi pret ģenētiku, tās attīstību un līdz galam cilvēkiem neizprastiem dabas cēloņiem. Šis Jūsu "Šķērsām" biežāk nav saistīts ar audzināšanu, diemžēl. Bieži vien "Normālie" prātā ir slimāki un sabiedrībai bīstamāki dažādās izpausmēs kā tiem, kuri ir "Šķērsām". P.S. Tas nebija nosodījums, bet vielai pārdomām.
Zane Grīnberga
Z
Un to, ka krievi visus letiņus sauc par fašistiem....?? Uz ielas dzirdējua, tramvaja vadītājs aizvēra durvis, vecis nepaspēja uz transportu un nobļāvās pa visu ielu "FAŠIST"...sieva uzreiz, klusu, klusu...vot tādi bijuši padomju varas ekskrimenti te vēl dzīvo...:)) Tas ir tipisks naida stāvoklis... Streips ir audzis brīvībā un viņiem pie d.... tie krievi....:)) Malacis... Nu, bet viņa dzimumaudzināšana gan ir aizgājusi galīgi šķērsām...tik feins vīrietis...žēl...:) Nobiijies no atbildīgas par bērniem...u.t.t....:))
ahā
a
Ir nu gan Diena, šādas klačas pārņemdama no Atkarīgās. It kā nebūtu nekā svarīgāka nekā interesēties par dažu bļaustīkļu izdoma'jumiem.
Nu jā
N
ar kura kara veterāniem?
Rita
R
Prieks par Karli Streipu! Izcils zurnalists. Runa taisnibu par krieviem, nelokas! Vienmer klausos vina raidijumus.
Lāčplēsis
L
Par kādu kraniņu tas perversais cilveks runā?Viegli nav dzīvot šitādiem .
lno
l
Skaitot lūgšanas, nedauzi galvu pret flīzēm:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Kārļa Streipa blogs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas