Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gerčikovs: Politiska partija, kas aizstāvētu uzņēmēju intereses, jādibina pašiem uzņēmējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilma
v
Bet kur tad ir runa par to, ka Gerčikovs taisās dibināt savu partiju?? Jā, viņš atbalstītu, be ne jau dibinātu. Personīgi es esmu tiešām par to, ka Latvijā ir nepieciešams mainīt kursu uz ekonomika pār politiku. Kas tad mūs visus baro, par kādu eksportu mēs priecājamies, latviešu uzņēmumu sasniegumi, attīstība - ja spēcīgs būs šis flangs, tad zels arī kultūra, zinātne utt. Tam visam vajag naudu, bet, ja uzņēmējam piegriež skābekli (elektroenerģijas paaugstīnāšana, nodokļi), par kādu valsts attīstību var runāt?
galjasmashina
g
kas tas par locekli,vai patalogiskaas nedekolonizacijas tipiska divkajaina seka?
vilis
v
Parasti jau šīs tautibas cilvēki runā pareizas lietas,bet šoreiz galīgi garām.Izskatās,kā runā arī citi,vēlēšanu tiesibas vajadzētu tikai uzņēmējiem .Tādēļ jau arī sabruka 2. Roma.
fima
f
es domāju ka ātrāk būtu jāveido partija kas virzītu latviju uz pievienošanos krievijai.
Alba
A
Ja partijas dibina,lai aizstāvētu "savas intereses",tad ir pateikts viss - Latvijas kopīga attīstība nav paredzēta.Tā līdz šim arī notiek,tāpēc tās reģionālās,zemnieciskās un vēl kādas tur Latviju gremdē.
Dr.xy
D
Gercikovs: "ekonomikai japarvalda politika,nevis otradi,ka tas ir Latvija". Sis biedrs,laikam, ir pabeidzis ekonomijas kursus apvieniba" KGB & Gazprom" . Vai ,tiesam,Dienai ir regulari japublice visadu salasnu murgojumi?!
Bet
B
Tāda partija LPP/LC jau bija, kā redzams no saraksta, tur salīda visvisādi kampēji, bet kur tā partija tagad ir? Un vēl runā, ka vajag jaunu uzņēmēju partiju dibināt...
Chuis
C
Kas liedz dibināt kaut desmit partijas?
nuja
n
Lai dibina un lai paši par sevi arī balso. Redzēsim, cik % savāks. :) Viena balss ir tikai viena balss, neatkarīgi no bankas konta lieluma.
Uzņēmējs
U
Nu, draugi, atvainojiet, bet pakaļā šādus gerčokovus. Uzņēmēju citadele...
Eu,
E
kur atkal šitādu izrāvāt? Labais. Vai māk arī latviski runāt?
ccc
c
Mums ir pilns ar tādām partijām... LPP pāsrtāv AirBaltic , TP Valmieras pienu, SC Parex banku, ZZS Venstpils Naftu... gan jau Jenotēniem arī kaut kas ir...
politologs
p
atkārtoju ,visas tādas ir un cilvēki balsojot tikai izšķir kura būs ietekmegīkā ,bet tā tas ir visās valstīs un tas sākās jau no senās Grieķijas ,ja ne vēl senāk. Tā arī ir tā politika un cilvēkam tikai jāprot atrast to sev izdevīgāko un censties pārliecināt arī citus balsotājus ka tā arī viņam ir izdevīgākā.
  • 0
  • 1
Alma
A
Ai, pareizi, Gerčikov. Vajag ne tikai dibināt savas partijas, bet arī skatīties, lai visādi reņģēdāji vai pingvīni nedmā jaukties uzņēmēju lietās, lai nedomā iet un balsot par nopietnu cilvēku, uzņēmēju darīšanām.
reptilis
r
Vispirms jātiek galā ar jautājumu- kādu uzņēmēju intereses? Ir cilvēki ,kas lēti iepērk ārzemēs un dārgi pārdod Latvijā-viņiem ir citas intereses .....,ir kas nodarbojas ar ražošanu-viņiem ir citas intereses....,ir Latifundisti un ir sīkzemnieki....,ir lielie ražotāji un ir mazie -visam šim ļaužu daudzumam ir atšķirīgas intereses...pilnīgi pretējas intereses!!!! Mums vienkārši valstī NAV partiju-KLASISKU partiju,bet mums ir Šķēles partija,Lemberga partija,Kremļa partija,Ierēdņu partija! Normāli būtu,ja būtu kādas četras partijas- Labējā ,kas atbalsta zemus nodokļus,ideļoģija-katrs par sevi,Kreisā,kas atbalsta lielākus nodokļus un valsts regulejumu,ideoloģija -solidaritāte....nu,un pa vidu visādi svārstīgie....
politologs
p
Te lūk ir cilvēks kam tiešām ir elementāra izpratne par politiku.
  • 2
  • 3
Jukums
J
Nez kurš par šiem balsos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas