Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Gerhards pieļauj, ka Saeima izgāzīs budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neitro
n
Es arī domāju, ka mūsu "dižie" politiķi budžetu izgāzīs, jo pašu kabata tuvāka, un ar to intelektu (un morāli) Saeimā tā ir, kā ir. No lepnās dzīves labprātīgi neviens neatsakās, kamēr nav pieliktas dakšas pie pēcpuses. Vismaz vēsture par to liecina. Mūsu bāleliņi jau nu nebūs izņēmums.
ABC
A
Sliktie laiki ir iestājušies nevis EM nevīžības dēļ, bet Kalvīša un Šlesera uzpūtīgās aprobežotības, naudaskāres un nemākulības rezultātā. Gerhards kā reiz ir vienīgais ministra vārda cienīgais ministrs tajā nejēgu barā, ko sauc par Ministru kabinetu
AD
A
Ak tā, t.s. Ekonomikas ministrijā prēmijas tikai SAMAZINĀS! Un kāpēc, ja jau pašu nevīžības dēļ ir iestājušies tik slikti laiki, šie nevarētu prēmijas LIKVIDĒT?
Onjons
O
kāda atšķirība kā to nosauc.. piemēram, būs piemaksas par amatu apvienošanu.. katrā iestādē ir nezcik neaizpildītu vakanču kam piešķirts budžets un ko izdala "uz galviņām"..
jaunietis
j
Vadības līgumi centrālajā aparātā ministrijā nebūs. Varu saderēt, ka vadības līgumi ar padotības iestāžu vadītājiem paliks.
Onjons
O
saderam, ka vadības līgumi paliks?
l'avocate
l
kāds budžets??? tas kapeikas ko piemaksās pensionāriem?! tie miljardu parādi?
Marika
M
ceru, ka tiešām viņš izpildīs, ko saka, ka nebūs vadības līgumu u.t.t. EM. vismaz kāds tur saprot, ka taupīt jāsāk ar sevi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas