Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Ģimene sava mazuļa nāvē vaino ārstus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Strep pārnes ar netīrām rokām. Vainīgie nebūt nav ārsti, bet ir arī cits slimnīcas personāls, kas nemazgā rokas. Pakasa degunu ar pirkstu un nenomazgā rokas, pirms daras ar zidaini.
mja
m
Lidzjutiba gimenei, tik loti zel. Bernu registre kaut vai nupat dizmusu. Dzimtasarakstu registra nodala atrodas tiesi Dzemdibu nama. Pirmo bernu, kurs dzima pirms pieciem gadiem, registrejam 2 dienu vecuma un otro bernu, kurs sogad dzimis 3 dienu vecuma. Ta ka neregistresana lidz menesa vecumam ir mulkibas. Gruti teikt vai ir taa DzN vaina vai nav. Beads vecakiem ir neizsakamas.
Group B Streptocoocus
G
Streptococcus ir BAKTERIJA nevis VIRUS.
X
X
Muļķības, mēs savējo registrējām kad mazais bija tikai 3 dienas vecs! Tiešām žēl vecākus, tas ir neizsakāms pārdzīvojums un bēdas uz visu mūžu, tikai ar laiku tās dabiski pieklust lai cilvēks nenojūgtos.
žeel
ž
liidzjuutiiba vecaakiem,cik man zinaams ,beernu reģistree sasniedzot 1meeneša vecumu
ak, Bertai
a
ko nu muldi, "jaundzimušos nemaz nereģistrē dzimtsarakstu birojā, kamēr viņi nav sasnieguši 1 mēneša", kur Tu šitādu murgu izdomāji, reģistrē līdz viena mēneša vecumam, dzemdē un skrien kaut tūlīt.
Berta
B
Nu, cik var ņemties! Kuram nav zināms, ka bērniem 1. dzīves mēnesis ir ārkārtīgi pakļauts visiem iespējamiem riskiem, nevajag nemaz daudz - tikai nepareizu gaisu. Kā Jūs domājiet, kāpēc jaundzimušos nemaz nereģistrē dzimtsarakstu birojā, kamēr viņi nav sasnieguši 1 mēneša vecumu? Skarbi, protams, bet ar to jārēķinās. Ko vecāki vainotu, ja bērns aizietu bojā no nekā, ko medicīnā pieņemts saukt par "pēkšņo nāvi" bez redzama iemesla, un kas ir visai bieži gadījumi zīdaiņiem līdz 1 gadam?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas