Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Gobzems: prasībai pārskatīt tarifus jābūt racionālai, nevis emocionālai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
b2
b
Gobzems MELO! Vins labi zin ka musu HES elektrostacijas razo pietiekosi energiju un elektribas cenu pat var PAZEMINAT ja nebutu politiskas barotavas Skelem piederosa veja parks Grobina, Kampara draugu biogazes Vinteru elektrostacija mazo upju eletrostacijas kas razo 5 reizes dargaku elektribu! mus to dargo elektribu SPIEZ ar VARU pirkt! TAS IR BAROTAVAS POLITIKIEM!
geo
g
Prasībai pacelt tarifus arī ir jābūt racionālai un pamatotai nevis no gaisa izrautai. Par kādu pamatotību var runāt, ja sākot no 1.aprīļa piem. ar gada patēriņu 5000 kw/h, gada griezumā būs jāsamaksā par 36 % vairāk nekā tas bija līdz 2010.gada decembrim par tām pašām 5000 kw/h. Pieaugums ir būtisks un ņemot vērā, ka ar to tiek lāpīts valsts budžets progresīvā nodokļa veidolā, nav pamatots. Varētu arī saprast, ka tiek sponsorētas Kalvīša spēkstacijas ar koeficientu 2,7 pret standarta tarifu pirmos 5 gadus, bet ne jau mūžīgi. Tad, kad sāks masveidā slēgt līgumus ar "Eesti Energia" un ražotāji zaudēs konkurences cīņā lielo ražošanas izmaksu dēļ, tad būs par vēlu cerēt, ka kāds tautietis vēl atgriezīsies šajā dieva zemītē.
amsterdamm
a
Aldi atnāc 24. martā un pie prezidenta pils to izstāsti sīkāk par tiem tarifiem, mēs ar domubiedriem noteikti Tevi sapratīsim!! Lai gan Aldis visticamāk nenāks jo "raustās" no parastās tautas , džekam vnk. bail.
osama
o
dažs advokāts kļūst par visa apmuldētāju
AD
A
Jāpiekrīt Krabim. Šķiet Latvenergo atteicās atklāt aprēķinus (ja tādi ir), ar kādiem tas pamato tarifu celšanu, aizbildinoties ar komercnoslēpumu. Tomēr, tā kā Latvenergo pagaidām vēl ir (?) valsts uzņēmums, tam NEVAR būt komercnoslēpumu pret tā īpašniekiem.
dihlofos
d
Tev taisnība,jādara ir,bet
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Jautājums jāskata daudz plašākā kontekstā,ja elekrtoenerģijas tirgū tiek celti tarifi,tad jākonstatē,ka šajā tirgus sektorā tiek devalvēta un apšaubīta lata vērtība. Likuma "Par Latvijas Banku" trešais pants LB uzliek par pienākumu garantēt cenu stabilitāti valstī. Lūk,jums arī spēcīgs juridiskais pamatojums!!! Skaidrs,ka tarifu kāpums izsauks cenu pieauguma ķēdes reakciju,kas vēl vairāk devalvēs lata tirgus vērtību,ko protams,LB noliegs. Sabiedrībai ir jāpārņem kontroli pār valsts uzņēmumiem uzņēmumu valdēs deleģējot sabiedrības un arodbiedrību pārstāvjus,jo tie ir visas tautas īpašumi un nepieder politiķiem. Tie varētu būt sabiedrības izraudzīti pārstāvji,kuri darbotos pēc rotācijas principa,lai viņus būtu grūtāk uzpirkt.
krabis
k
God. advokāta kungs! Manuprāt, pietiekami daudz iedzīvotāju spētu saprast tarifu paaugstinājumu, ja tiem būtu pieejami precīzi, matemātiski pamatoti aprēķini! Lūdzu, lai regulators un Latvenergo tos atklāti nopublicē un tad varēsim spriest vai apstrīdēšana tiešām ir tikai emocionāla vai tomēr pamatota! Un tas pats attiecas uz mistiskajiem Rīgas siltuma tarifiem! Starp citu, Žīguram ir saistība ar abiem šiem rijīgajiem uzņēmumiem.
P.
P
SPRK atteicās vērtēt tarifu pamatotību pēc būtības, tiesa nevar izskatīt tarifu pamatotību pēc būtības - TAD KURAM IR TĀDAS TIESĪBAS?
ints
i
šis frukts uzmeties par Jenotības aizstāvi it visur -- te pie tarifiem, gan arī Parbika muļku jautājumā..
Miks
M
Nu kāds var paskaidrot šādu biznesa uzstādījumu - pērc vairāk= maksā arvien dārgāk???? To kaut kā nevaru izprast???? Otrs - ko nozīmē LATVENERGO pats..... Vai tad šī organizācija nav tāpati vien valsts???
drakons
d
Gobzems pats demagoģē. Diez vai ir izlasījis iesniegtos pieteikumus tiesā, ja reiz pats runā par emocijām. Tukša muca tālu skan.
replika
r
Ja Gobzems būtu teicis - ES varu sagatavot daudz labāku prasību pret Kamparu, tad es šim ticētu. Bet tagad - stabulē Vienotības stabulīti. Tukši un nožēlojami.
indivīdi
i
Skauģiem lai veicas! Tukši bāleliņu komentāri.Viena tante teica.
kreņģelis
k
nevaru aizmirst, kā šis advokāts bija izsūtījis visai pasaulei lapiņas -špargalkas ar sevi slavinošu vērtējumu. Lapiņās bija do'ma šāda: visi citi advokāti ir nekas, bet es esmu vislabākais, ņemiet mani , ņemiet mani! Bija pat pazibējusi doma, ka advokātu priekšniecība par šādu lielību varētu atņemt licenci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas