Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Godmaņa demisija tuvina TP un JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuiļu Žanis
K
Es nerunāju par TP, bet par daudz šaurāku gultu, ko ierīkojis kāds cits un par demagoģiju vai stulbumu, kas tiek tiražēts komentārā.
nespeciālistam..
n
Un tu piederi pie šiem komentētājiem , jo arī tu nenocieties,un izteici arī savējo komentu.Lauj taču cilvēkiem savā starpā paspriedelēt,kas tur slikts,ka cilvēki izsaka savu viedokli vai redzējumu.Soreiz sarakstās normāli cilvēki, kuri negvelž galējās rupjības,bet ļauj savām domām vaļu.
nespeciālists
n
A kam visu jūsu komentētāju viedoklis svarīgs? Pareizi - nevienam. Varat turpināt malt savas kaķu dzirnaviņas, ne JL, ne TP par to neinteresējās un neinteresēsies.
ululiņš
u
Visa tā cīņa notiek nevis par LR izvilkšanu no ekonomiskās bedres, bet par krēsliem. Apnicis. Laikam jāpāriet anarhistos.
beta
b
Nemaz vairs nebrinos par latviešu stulbumu un pakļaušanos jebkurai "pozitīvisma" vai "negatīvisma" kampaņai.!!! Savu smadzeņu un objektīvas domāšanas ne pa kripatu, vien akla un stulba uzticība da jebkurai mediju ziņai, pat tādai, kas kaut ko noklusē, nepasaka līdz galam vai pamaina akcentus... Nu ko nozīmē šis tendenciozais virsraksts? Vai tad JL jau ir vienā laivā ar TP??? Un vai vispār būs??? Ja jau tā deg, tad taču JL varēja jau divas nedēļas atpakaļ pievienoties koalīcijai un būtu tas pats rezultāts, bet taču neizdarīja tā!!! Tagad ir JL lielā iespēja beidzot izdabūt cauri savus uzstādījumus, bezpartejisku premjeru, profesionālus ministrus, jēdzīgu KNAB vadītāju, pārkārtot attiecības uz pavisām citām sliedēm. Bet lai to izdarītu ir taču jārunā ar visām Seimas partijām, jo neaizmirstiet, ka galavārdu saka deputāti, kas balso pēc īkšķa. DEPUTATI LATVIJA APSTIPRINA VALDīBU! Ja JL tagad nesēstos pie sarunu galda, tad nudien, viņiem kā partijai graša vērtība. Cita lieta, ka skatīsimies, vai JL būs gatava atkāpties no saviem principiem un cik tālu. Tikai tad var izdarīt kaut kādus secinājumus ne patreiz! Nudien, pārņem dusmas uz visādam pastulbām Lellēm, kas visu laiku kaut ko beztolkā parego, pilnīgi nefitrējot procesu!!! Un mūždien garām... Mācieties taču vērtēt cilvēkus, valdības, partijas pēc tā, ko un kā darījuši, nevis pēc kaut kādām informācijas druskām, ko mums pasviež... Arī mani satrauc JL sarunas ar TP, bet saprotu, ka pašreizējā situācijā tās neizbēgamas, jāgaida rezultāts, tad var izteikt secinājumus. Līdz šim taču JL nekas nebija ko pārmest, par pārdošanos vai ideālu nodošanu, kāpēc tad pēkšņi tagad, kad patiesi ir pienākusi viņu lielā izdevība! Veiksmi mums visiem!:)
Terorists
T
TP nu ir jāuzmanās ,jo Repšītis tāds ļoti kārīgs uz to čaukstošo.Vēl Latvijas politikā neko nebija izdariījis,bet jau prasīja naudu par mesiānismu.Un tā kā nupat TP pelītes savam vadošajam runcim vairs klausīt negrib,tad šamējais apvainosies un sāks sponsorēt pietuvinātos un ko tad.Uzskatīs kad pietuvinātais būs paklausīgāks par negantām pelēm, un sāks ēst no saimnieka rociņas labāk nekā iepriekšējie.
Kuiļu žanim no patiesības.
K
Vienalga ,lai kurš būtu bijis pie valdības stūres,TP gultā būtu krituši visi,jo viens nevarēja izdarīt neko ,jo TP bija noteicošā loma. Viņu partijā vislielākais spēlētāju skaits,un lielākais ministru skaits,un kad Godmanis mēģināja viņu spēles noteikumus mainīt ,Godmanis tika nosviests. Godmanis nebija bez kļūdām,bet tik sarežģītā kombinācijā kādā viņš atradās jau nebija iespējas strādāt. Partijas ir tās ,kas spēlē galveno lomu,premjers viens nevar nekādus lēmumus praktiski pieņemt,bez koalīcijas partiju atbalsta. Viss ir vērsts uz to ,kas ir šo partiju prioritātes,vai viņu pašu intereses,vai valsts intereses.Par bagāto galdu,jā nedomā, ka viņi nu nemācēs darboties tā,lai uz viņu galda būtu viss labākais. Suns gan spalvu met,bet ieradumus un netikumus tik ātri neviens nemaina,ja nu gluži vien nav kādi, kas piežmiedz pie sienas tā,ka nevar vairs kustēt.
Berta
B
Manuprāt, viņi to arī darīs, jo vairāk nav, ko zagt.
TP
T
TP kombinācijas valstij neko labu nav devušas un nedos - tāpēc pēc iespējas ātrāk arī šiem darboņiem vajadzētu pašiem prasties un dot vietu citiem.
anglosaxis
a
Tā pēdējā mīlīgā čivinašana starp zvirbulēnu un zvirbulēnam gan bija jauka. Ja mēs tā izturētos viens pret otru, prastu bez ļaunuma paironizēt, saprast citādi domājošos, neuzskatītu deputātus un valdības vīrus automātiski par zagļiem, bet norādītu uz viņu kļūdām, Latvijā viss būtu kārtībā.
Kuiļu Žanis
K
Var jau uzdod visu ko un muldēt par bagāti klāto galdu, kad valsts ir uzbankrota robežas. Bet neredzēt, kā valstiski domājošais Godmanis pārvaldīja valstī ievilkts Šlesara prokrusta gultā var tikai pašapmierināts liekulis vai nepiedodams stulbenis.
zvirbulēnam.
z
Zvirbulēniņ ,mans draugs,nelido uz mežu,es vairāk tā nedarīšu,nu tu tak spēj peidot ,es kļūdījos par visiem 100%. Zvirbulīt,tu man esi vajadzīgs,es tevi mīlu,pasmaidi un neskumsti.
zvirbulēns
z
Viss. Man pietiek, Tu mani apvainoji, vairs nečiepstēšu. Braucu prom, padzīvošu savā Dieva ausī, jā, mežā. :))))
zvirbulēnam.
z
Labi piedod,zvirbulēn,par kritiku,čiepsti vien tālāk.
zvirbulēnam.
z
zvirbulēn, mēs liekam tevi par ministru prezidentu,jo tu izliecies tik nu gudrs,ka reizēm kļūst žēl tavu mazo galviņu, šeit blogos tā čiepsti,ka pat lasīt negribas tās pārgudrības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Godmanis atkāpjas no amata

FOTO: TP un ZZS aicina veidot jaunu valdību

Godmanis bija gatavs turpināt uzņemt “visus triecienus”

SCP un PS gatavas, ka jaunajā valdībā būs tikai JL

Aptauja: premjera amatā vēlas redzēt Sudrabu, Lembergu, Vīķi - Freibergu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas