Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Godmaņa plāns Tautas partijas interesēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris - tam H-86 utt.
d
Man riebjas Godmanis, bet tādi, kā tu, antisemīti, kas cilvēkus iedala pēc tautības, riebjas simtriz vairāk. Labāk ej un ārstē savus murgus.
Aija
A
Ļoti normāli. Godmanis saprot, ka TP ir vienīgie, kam var uzticēties.
Esis
E
Man pat shkjiet labaak buutu, ja TP buutu vairaak vietu. Nebuutu shii bezjeedziigaa kashkjeeshanaas, kas neljauj turpinaat iesaaktos darbus.
Keita > Zanii
K
Zanii, kaa labaa tu straadaa te agjiteejot? Protams, iedziivotaaji sapratiis, ka TP ir vinju vieniigaa izveele, ja neveelas iebraukt veel lielaakaa graavii vai arii kljuut par Krievijas gubernju.
Dita
D
Vislabāk man patika par ministru rotēšanu!Varēs āžus par dārzniekiem celt ar Godmaņa svētību,ka nemetas.Un ka TP būs puse no ministriem,vispār SUPER!Vēl tik pietrūkst mākoņtēva Godmaņa vietā.Johaidī,kad vienreiz beigsies tā ķēmošanās,kad beigu beigās sāks domāt par cilvēkiem,par to kā sakārtot Valsti?Līdz šim redzam vienīgi to,ka kapitāli esam nogājuši uz grunti.
zoja
z
Tur, kur ir šlesers, nevar but nekāda uzticība. Līdzīgi Zatleram, kas rosina saeima satlaišanu un tad vairs nerosina, ari Godmaniss ir palaidis savu iespeju garam gan iepatikties tautai, gan ari dot ceribu, ka sho valsti var ari ka citadi savest kartiba, ne tikai nodedzinot nah ren
Juris
J
Baltkrievijā tauta dzīvo 10x labāk nekā Latvijā. Vot jums NATO, ES.
Lelle
L
Vai tiešām O.Sparītis bāzī galvu kultūras ministra cilpā šitās bandas sastāvā??? Tad gan, Ojār, Tev nav kartībā ar galvu!!! NEDARI TO!!!
Lelle
L
Nu kā gan savādāk! Tam icakam tā gribas tai krēslā tupēt un turpināt iznīcināt Latviju....Gods kalpot Putinam un žydiem!
klkjh
k
ar kadam tiesibam tads Godmanis atstaj TP tik daudz ministru postenu . TP - ir partija kas ir novedusi so valsti bankrota, kurai ir vis- neprofesionalakie un korumpetakie politiki... kuriem nekad nav rupejusi valsts bet tikai vara, vara, vara un nauda !!!! Un sai nozelojamai partijai tiek atkal tik daudz ministru postenu. Par ko ? !!!! kada valsti mes dzivojam? Ja Islande valdiba atkapas par to , ka valsts bankrote, tad seit vel atlaujas kachat savas tiesibas. Nu tad klausieties seglini, skeles, slakteri , godmani, - clveki par jums nebalsos , jus pazudisiet vestures meslaine, un paldies Dievam... jo atrak mes tiksim no jums vala, jo atrak mes atkopsimies no sis bedres
L.Grantins H-86,LRTT
L
Tā diena jau nav vairs aiz kalniem, kad mēs uzzināsim par Godmani visu... . Uz šī Maskavas novirziena cionistu bandita sirdsapziņas ir neskaitāmu latviešu patriotu un biznesmeņu dzīvības... . Šis židiskās izcelsmes latvijietis ir bijis galvenais LK izsaimniekotājs. Latvijas Kuģniecība bija daudzus miljardus vērta. Visi šie "tautas miljardi" šodien ir pasaules cionistu kabatās. LRTT šim izdzimtenim ir piespriedis augstāko soda mēru. Pēc Tiesiskuma atjaunošanaas Latvijā, tas tiks nekāvējoties izpildīts.
lācis
l
leščinskim stipra mugura
Karo
K
Sādu plānu var uzrakstīt 5 minūtēs, nekas jau netiek darīts lai valsts pārvaldi optizētu , tiek darīts tikai partiju pašlabuma interēsēs ne tautas interesēs. Kur ir tie cilvēki kuri sāks kaut ko darīt? Kur ir tā komanda Godmanim , kas vajadzīga katram vadītājam?
aa
a
Tautas intereses ir tukša vieta. Palīgskolas audzēkņi dala Latviju kā vien vēlas un nevienam nav nekādas daļas, ka tik naudiņ ripo pareizajos maciņos. Kas tā tāda Latvija? Miskaste, kur iedzīvoties gudrīšiem.
Viesulis
V
Tikai viens jautājums - kad beidzot tiks pieņemti kādi lēmumi, kas būs tautas interesēs!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas