Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Godmanis apmierināts ar Slaktera darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ar kāju pa dirsu Godmanim
A
Es, Jūlijs Cēzars, kārtējo reizi pārliecinos, ka jūsu Godmanis ir pilnīgs neprofesionāls un novecojis komunisma mentalais produkts, kurš aizmirsis kā pelnīt sūro maizīti, bet tagad guļ un domā par Slavu un Godu. Tas ir ļoti tizli un tas ir negods
Anna
A
Slakterim jaarsteejas,neprot runaat,runna pazemee,tur arii ved tautu..................
AD
A
"...Godmanis apmierināts ar Slaktera darbu..." Vai tad kāds gaidīja ko citu?
ZBL
Z
Labais darbs esot Parex bankas akciju pārņemšana valsts īpašumā!? Maksājot vismaz 100milj.:) Ko ta nepārdeva , ja tik labi maksā, turklāt esot pilna banka!Kāpēc tad jālej iekšā 3000 milj un vēl būs tik pat daudz jālej, ka nesāk plūst pāri malām, turklāt arguments, ka portfelī ir zināmu firmu vērtspapīri, kas nevarot pazust ir vienkārši smieklīgs, ja sekots kādi finasu milži nogrimuši. Turklāt Slakteris ir tieši atbildīgs, ka ierobežojumi naudas izņemšanai netika noteikti uzreiz, kā to prasija FKTK.
pamela
p
Tās Godmaņa N-ās trīspirkstu kombinācijas noriebušās.Viņa meli ir nepārspējami,jo kā var slavēt Slakteri par pērmērīgu strādāšanu,ja viņš budžeta pieņemšanas laikā ATPŪTĀS AR Gulbi ASV un Latvijā vispār NEBIJA???2)Progresīvo nodokli NEVAR,jo bagātie saplānojuši savus izdevumus!!!!!Vai mēs,t.s.,nabagi ar naudu mētajamies neplānojot,ka mums bez brīdinājuma gadu iepriekš ,ņem un uzmet PVN?2)Melngailim drosmīgs solis Parex b. - par 12000Ls.pēc konsultācijām ar Karginu.3)Komunālos max.iesaldēt nevar,progresīvo var,jo bagātie to nesapratīs!!4) Luxus precēm DVN nevar paaugstināt,jo pirks ārpus Latvijas !!!!!!!!!!!!!!5)Samazinās algas valsts akciju sab--bām .Pupu mizas ,to pierāda Šlesera/Lesčinska izdarības PV/pas,vilc./ ar Dripi un locekļu paliewlināšanu ,ar algu bada laikā 1000Ls.6) SEN ir laiks nomainīt t.s. koeficientus no pamatalgas ,ierēdņiem / man pieliek 20 Ls.,ierādnim -- 800 Ls./MURGS!!!!Bet skolotājiem,policistiem noraus algas,jo tā nav KASTA,kas srtutē pašu politmafiju.6) Lietojam zāles vairāk kā citur . MELI !!!Pie ārsta netiekam,sl--cā netiekam,nU ARĪ ZĀLES BŪS NEPIEEJAMAS,faktiski jau tagad tās nav nopērkamas dārdzības dēļ.UZ KAPU VIETU NAV KO CERĒT !!!Godmani,KAD BŪS NODOKLIS UZ SVAIGU GAISU*???KAD sauks pie atbildības Kalvi ar visu tagadejo valdību par aprītajie TREKNAJIEM gadiem??PIETIEK IMITĒT DARBAHOLIĶUS !!Ar kādu naidu Godmanis bakstīja ekrānā,ka viņam NAV kauns no tautas.No čekista / pēc Johansona/ neko citu nevar gaidīt.
tupiņš
t
Godmanis reāli pakaļu pārlaizījies un galvaksausa skaidās intoksikācija sākusies ...
dx
d
Ka tik Parex bankas lietas nesakartoja Slaktera saimniek Skele? Runaja jau tauta,ka Skele esot tu staigaijis.
ciepa
c
Vai Godmanis ir painteresejies, vai no Slaktera darbibam ir apmierinata Inguna Gulbe? Laikam jau vina ieteica padomu Slakterim iegadaties baltos divanus, jo vinai tie loti patik un vel uz tiem........bagata valsts var darit ka,ko grib,ka tik visi ir apmierinati.
hmm
h
sapnis: drīz izrādīsies, ka parex ir liela afēra
cereetaajs
c
Gaismu logos ir ieslēgušas apkopējas.Ziepes ir savārījuši tagadējais un ieppriekšējie "finansisti". Lai nu strebj, bet cietīsim mēs. Ja jau parex lūdza palīdzību, tad kādēļ Godmanis ar LB prezidentu brauca uz Kargina villu?Algas var samazināt un nodokļus mazajiem var mainīt uz sitienu, bet progresīvo nodokli ieviest un padomes un valdes likvidēt nekā!
Kāds bija jautājums?
K
Slaktera kungam būtu lietderīgi pasēdēt bezdarbnieku rindā, lai pārvērtē savus darbus un zināšanas.. Darba tirgū ar latviešu, krievu un angļu valodas (teicamām) zināšanām , biroja administratoram piedāvā 300, ls algu. Vai nevajadzētu runāt par neatbilstību amatam? Vai nav jādomā par konkrētā politiķa atbilstību amatam nevis jāattaisno? Piemēram, nepilsoņiem par valsts valodas eksāmenu ap 30,- Ls jāmaksā. Slakterim un Godmanim ne par ko nav jāmaksā. Kas samaksās latvja sirdij skādi par tādu publisku apkaunojumu.. kāds bija jautājums?
Pavlix
P
Jā, nu tekoši runāt jūs neprotat, tas tiesa. Daudz vieglāk ir kruķīt lietas, neko nepaskaidrojot. Vieglāk nokruķīt! ;)
G-spot
G
pag pag ... pat SVF izteicās ka ar LV finansu ministriju ir grūti komunicēt, jo ilgi ir jāskaidro ekonomikas pamatlikumi ... par interviju Bloomberg nerunāsim. ja reiz Godmanis ir apmierināts tad skaidrs- ar Godmani pašu kaut kas īsti nav kārtībā. un tas ka FM tagad ilgi deg gaismas .... tas ir pašu nopelns, pēd 3 gadi TP bija finansu ministri, TP pārstāvji arī visas šīs ziepes savārija, tad nu tagad lai tik strebj. ''zēl tik ka par viņu nemākulību jāmaksā tautai un vairākumā, ne tai turīgākajai daļai :(
krustdels
k
Negribu vērtēt Godmaņa attieksmi pret finanšu ministru, bet pilnīgi nevaru iebraukt viņa teiktajā, ka Slakteris pierunāja K&K, lai atdod valstij visas akcijas. Kas tas par figņu. No sākuma saka, ka paši vērsās pie Valsts, lai palīdz, bet izrādās, ka nemaz tā nav bijis. Slakteris viņu ir pierunājis, lai tie savas akcijas atdod valstij. Interesanti ar kādām metodēm, ja runāšana nav viņa spēcīgā puse.
lauku puika
l
Godmanis vairākas reizes iesāka ar "te ir ir trīs lietas, pirmā", aizmaldīdamies un to otro un trešo nemaz neminēdams... Galvā neiedomājams haoos, bet varbūt miestarīga aiziešana no jautājuma. Bet viens fakts ir nenoslēpjams - viss smagums uzvelts pusbada tautai. Un tas ,ka līdēji, tādi kā dudas, nav dudas, bet dunduki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Laikraksts: Slaktera "pašdarbība" rosinājusi Godmaņa neapmierinātību


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas