Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Godmanis bija gatavs turpināt uzņemt “visus triecienus”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
ko nozīmē reāli tas - uzņemt triecienus? Ies cietumā, ja kas tāds atklāsies? Nu nē, taču. Pat nevarēja atklāti pateikt par Parexu, kāpēc tas iznīcināja Latviju un kāpēc tas ir svarīgāks par Latviju.
Fotosesija
F
Bildes ir tiešām smuki saliktas. Moris(Godmanis) savu darbu padarījis (nepopulārākos lēmumus pieņēmis), tagad jānāk Zatlera (Tautas partija) cilvēkiem un "jāsakārto lietas" ("taisnīgi" jāsadala mljrd.) Man no šīs valsts nāk vēmiens...
Malēnietis
M
Šokterapeits sen bija pelnījis kārtīgu triecienu ar kāju pa pēcpusi .
Draugs
D
Skumjākais ir tas, ka liela daļa cilvēku notiekošo valstī un politikā sauc par spēli.... Un vēl skumjāk ir tas, ka tā patiešām ir spēle... spēle - krīze... visai dārga.. un sāpīga tiem, kas negrib piedalīties
Juksis
J
Nezinu, man no malas skatoties izskataas, ka TP polittehnologi jaunajaa valdiibaa labpraat iesaistiis JL u.c. opoziicijas partijas, lai liiidz veeleeshanaam vareetu mazinaat sho partiju popularitaati un lai vismaz taadaa veidaa paarvareetu 5% barjeru.Jo ir skaidrs, ka pashreizeejaa situaacijaa TP 5% barjeru nepaarkaaps... Cinisms peedeejo veeleeshanu laikaa sita augstu vilni un tas droshi vien daudziem ir licis uzdot jautaajumu, vai taadas partijas kaa TP interesee kas vairaak kaa tikai tikshana pie varas. Iisti nav saprotama Zatlera speele visaa shajaa. Vai tieshaam vinsh uzskata, ka valsts bez valdiibas kriizes laikaa ir tas labaakais risinaajums? Vai tieshaam vinsh neredz, ka notiekoshais ir TP (un droshi vien ZZS?) farss, lai saglabaatu kaut minimaalu iespeeju, ka arii naakamajaas veeleeshanas izdosies "apchakareet" veeleetaaju. Droshi vien tas driizaak ir profesionalitaates truukums un godkaare. Jo Latvija bez valdiibas laikam ir sliktaakais risinaajums shajaa situaacijaa.
lauķe
l
Ja Godmanim būtu tā vara izmest no valdības Buldozeru , Nasingspešalu un vēl dažu labu, tad kaut ko vēl šajā valdībā varētu vērst uz labu.
Oskars
O
TAGAD KĀRTA SAEIMAI,jo tā arī ir gatava "visus triecienus" uzvelt TAUTAI.
...
.
Ņemot vērā, ka Godmans ir pus-žīds, tad grūti būs pierādīt genocīdu...
Jānis
J
Valdība vienkārši nedarīja savus tiešos pienākumus. Vai tad tas nav pavisam skaidrs, ka Latvijas uzņēmēji nevar pavilkt šo baiso valsts pārvaldes aparātu. Atļaušos aunapierēm piedāvāt vienkāršu risinājumu pirmajam mirklim: atlaist katru trešo ierēdni, un atlikušajiem diviem uzlikt atlaistā funkciju izpildi. Ja netiek galā ar šiem pienākumiem, jāmeklē citi ierēdņi, kuri nebūs partiju rindās, vai politiskās elites dzimtu kokos.
Zvans
Z
Gogam. Katrs nelietis māk tā strādāt. Uzvelt žīdu parādus nabagiem. Pretīgais afērists. Viņu vajag tiesāt starptautiskā tiesā par genocīdu pret savu tautu.
mērglis
m
tur tie s**i , kameer partiju iipašniekus neieseedinaas tikmeer tas cirks nebeigsies...
Goga
G
Godmanis ir reāls darbonis, kas pierādījis spēju STRĀDĀT krīzes apstākļos, nevis DALĪT ietekmes sfēras. Un šis iznākums ir loģisks, jo viens nav cīnītājs. Smaga un infantila situācija Latvijas valdībā, tieši organizācijā uz kopējiem mērķiem. Šajā gadījumā, nevis valdība ir bijusi rīcības nespējīga, bet saeima, kuru tiešām derētu atlaist, nav spējusi strādāt tautas labā, nevēršot savu uzmanību uz DARĪŠANU!
PaPa
P
Pēdējā rindkopa priekškam?
vim
v
Aļoša, kas ar atkailinātu krūti metas uz ienaidnieka lielgabalu dzotiem.
MILEMBAKS + ENZEL
M
Kabinets nokritis gan, bet tamdēļ nevajag publicēt zemas kvalitātes tekstus: Valdības vadītājs Ivars Godmanis (LPP/LC), kurš piektdien Valsts prezidentam iesniedza demisijas rakstu un līdz ar to kritis viss viņa kabinets, bija gatavs turpināt darbu šajā amatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas