Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Godmanis: esmu gatavs atkāpties, lai Saeima turpinātu darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zanii
Z
Kamdēļ rīkot referendumu, ja visi aiziet labprātīgi....???
Zaniii
Z
Visi gatavi atkāpties ? Nu tad atkāpjieties...?? Kamdēļ tam būs jārīko referendums...??? Un jātērē miljoni...?? Uzreiz var rīkot vēlēšanas refenduma vietā...??
dumpigais
d
neviens protams neapstrīd ka apsolūtais vairākums uzņēmumu latvijā pieder ārvalstniekiem.tā teikt eiropas buržujiem. nu tad bērniņi.klausās- 7.5 miljardus mums aizdod eiropa lai attīstītu latvijā uzņēmējdarbību.tad kas te sanāk viņi aizdod naudu mums lai attīstītu paši savus uzņēmumus šeit latvijā???? un kuros mēs vergosim. un par viņu izmaksāto algu vel viņiem atmaksāsim itkā mums izsniegto kredītu... ES īstenos nolūkus un tā saukto labdarību... jau pirms stāties ES bija skaidrs, ka tiks metodiski izniicinaata gan cukura ražošana, gan lauksaimniecība kaa taada... pamazām, paleenām... un ko nevarees gluzhi iznīcināt kā nezāli, tam uzliks sirdīgas kvotas... taa teikt lai īpaši te neizvērstos... vinjiem nav vajadzīga dalībvalsts ar attīstītu ražošanu, bet gan donorvalsts un par taadu mees arii kljuvaam... taapeec jau arii aizdevumu izsniedz, jo galu galā - savējie tak jāatbalsta un ja pie reizes vel ir kaadi burkaanu grauzēji, kas to visu labprātīgi kompensēs, tad vispār pa smuko..., kā valdība to pieljāva....un tā pat vairs nav zagšana.bet gan rūpīgi un smalki izplānota afēra
dumpigais
d
Jums laikam atmiņa īsa... visus šos gadus kad esam ES savinībā katru otro vakaru ziņās to vien skandina kad te tāds projekts īstenots 60 miljoni te cits 20 miljoni bija arī 120 miljoni un tā katru otro dienu ziņās 5 gadu garumā man pat kalkulātors tādu ciparu atsakās izsniegt- ja kaut 50% šīs naudas reāli te būtu ieguldīts te būtu cienijama attīstīta valsts. Un šeit neiet vairs runa par to teātri ko viņi mums pa TV cenšas iepotēt.kā viņi ekonomēs uz savām algām.samazinot ministrijas. Un citi lēti pasākumi. Cik var zagt.cik var pie visiem projektiem zīmēt tās bezgalīgās 00000000. Iesit sienā naglu 100 lati.Un Atnāk cita čomu,radu,blatu firma nospodrina naglai micīti + vel 50 lati . un tā miljons naglas. Tas tik piemērs tāds
dumpigais
d
nēkādu atkāpties pilni atskaiti ko esi sadarijis kur pazudusi nauda un kas to nozadzis
Sukasama Samasuka
S
Jā, jā, Godmaņa atkāpšanas ceļš – Japāna, pilsēta Sosihujdzimtene.
vitrīna
v
Skaitīt līz 3 ( miljardiem) Godmanis varēs pareksā.
LVD
L
Ko nu tu , Godman, sajēdz no valsts lietām ..Dzīvo kaut kādā padomju soiciālisma izpratnē par politiku, ekonomiku un cilvēkiem.. Tinies taču prom, nelieti, un ļauj , lai latvieši paši veido savu, pilsonisku valdību..
Jecis
J
Sāk izklausīties , ka Prezidents jau svārstās.Tas nu gan neliekas vairs labi. Lai izmaina vēlešanu likumu un tad lai dodās tāles zilajās.
beeeeveee
b
komentatori - TP iepuvušie mandarīni, kas stāsta, ka godmaņa vietā neesot ko likt :)) mandarīniem laikam liekas, ka bez TP tizleņiem - slakteriem un demakovām, kalvīšiem un šķēlēm- latvijā cilvēku nav?! nebaidieties, mandarīni, IR! pienāks laiks, visas vietas būs aizpildītas un vēl pietrūks! laiks TP un LPP/LC noslaucīt no vēstures skatuves - vēstures mēslainē uz visiem laikiiem un uz neatgriešanos! bet godmani -un šleseru - uz apsūdz\ēto sola, par valsts amatpersonu pilnvaru pārkāpšanu un bezdarbību, kas radījusi būtisku zaudējumu valstij godmani - cietumā! šleseru - cietumā! demakovu - iļguciemā! slakteri - miskastē! (nepieskaitāmos nesoda...)
pilsonis
p
Ne jau Godmanim ir jaatkaapjas, bet Saeimai jaaizpilda prezidenta konstruktiivaas prasiibas!!!
Bizness
B
Nedrīkst tagad atkāpties. Vajag tagad samazināt tās ministrijas lidz 10. Atlaizt visus liekēžus no valsts aparāta, ļaut valstij iziet ārā no krīzes. Nav vairs daudz jāgaida. Tikai viens gads un tad jau varēsim runāt, vai vajag vai nevajag Godmanim atkāpties.
deputāts
d
A,ko jau pietiekosi uzspēji prihvatizēt ka jātinas,vai pēc Skēles scenārija tagat uz aizdevuma sadalīsanas jaierodas kādam citam uz sktuves.
M
M
Godmaņa kungs, nav māksla atkāpties tagad, kad ir slikti, bet ir jāiet uz priekšu un šī putra ir jāmēģina „izstrēbt”. Vispirms ir nekavējoši jānomaina šī palīgu komanda un jāsauc palīgā cilvēki, kuri saprot un grib kaut ko mainīt. Kā var būt padomnieks valsti kā Armīns Sproģis, ja jau netika galā ar „Materiālām rezervēm” Ne vienmēr zinātnieki ir reālisti un veiksmīgi administratori. Kā var būt palīgs juridiskos jautājumos Ikvilda kungs, kurš ir garrunātājs un absolūts demagogs. Ir valstī cilvēki, kuri grib strādāt un nāks palīgā , un tic jums. Tā kā jāstrādā vien ir!
tarba
t
Godmanis ir tikai 0,1% no maināmā lēruma.Seaima ievēlēta nelikumīgi, ar krāpšanos, tāpēc manā skatījumā visi pārējie atvasinājumi, mk, utt arī nav leģitīmi.Var jau pūst pīlītes par tiesisko valsti, kuru šie darboņi atceras tikai kad kādam čomam jāglābjas no ķurķa, bet katram cilvēkam ir dabīga taisnīguma izjūta bez visādiem tiesu spriedumiem.Jums tur visiem jālasās, un ceru uz visiem laikiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


TP: Saeimas pirmstermiņa vēlēšanas jārīko nekavējoties

Eksperti par TP paziņojumu

Koalīcijas partijas par TP paziņojumu

Opozīcija par TP paziņojumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas