Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Godmanis iezīmē iemeslu valdības krišanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sašutis
s
Jūs,lūdzu,nezaimojat zirgu!
ilga
i
Kas tad grūtā brīdī pamet valsti?Vai vēl viens slēpotājs uzradies?Zirgus uz pārmijām nemaina.Vienīgais gribētos kaut ko vairāk saprast.Varējāt jau mums kaut ko vairāk paskaidrot,piem. par to pašu Parex.
Lelle
L
Viņš jau aiziet(sk.bildē)...Atā, atā uz neatgriešanos...
artūrs
a
olvsam teksts ir gramatiski un lingvistiski sarežģīts, bet loģisks. Ja ļoti iedziļinās, tad visu var saprast. Diemžēl, piekrītu, ka vidējam latvju prātiņam pa sarežģītu.
Dārznieks
D
Par kādu vēl bankrota slieksni var būt runa , ja apcerētais aizņēmums 2x pārsniedz gada budžetu plus jau esošais ārējais parāds ? Kas gan cits Godmanim var vēl atlikt , ja ne šantāža - aiziešu no kuģa stūres, tad jūs visi redzēsiet.
artūrs
a
Pieņemsim, ka Godmanim nesanāca izbraukt no purva, bet uzvelt visu vainu viņam nav korekti. Žetonu vecajam var piešķirt par uzdrīkstēšanos vadīt valdību šādos apstākļos. Kad tika meklēts premjers, kāpēc tad neviens gudrais negribēja pieteikties? Kāpēc visi gudrīši nevarēja uztaisīt pilsonisku savienību, kura vērstos pie valdības ar konkrētiem priekšlikumiem, nevis pieskandinātu pilnas avīzes? Avīzes jau ir priekš tautas, Godmanim diez vai ir laiks tās lasīt. un ko tu lasīt? esošās situācijas atreferējumu? ir kāda reāla prognoze Latvijas nākotnei? Vai pusgadu atpakaļ kāds prognozēja Latvijas bankrotu? Vai vispār ir kāds, kurš saprot kas te notiek?
G
G
Kādēļ vienkārši neatzīt publiski, ka Latvijas valsts ir praktiski uz bankrota sliekšņa?
Lelle
L
Gribu redzēt vai tiem Jēkabkūts pozīcijas lopiem pacelsies rokas samazināt pensijas, invalīdu pabalstus, māmiņu algas, veselības pakalpojumus, soc. aprūpes izdevumus, atņemt bērnu pabalstus....lai viņiem tad rokas atkalst, kas tās pogas spaidīs...
Lelle
L
Tikai ne Aksenoks...grīdas lupatu nevajag, tā jau pilna valdība ar tām lupatām visādās krāsās...Aksenoks bija aizvilcies uz SCP, bet šo tur pretī neņēma, tad aizvilkās uz Tb, kuri viņu pazemoja...nu cik var zemu krist?!
Lelle
L
Valdis Dombrovskis no JL, tikai ne ar šitiem kretīniskajiem ministriem. Jānomaina pret profesionāļiem.Ir jau ir, kas to valsti un tautu var izglābt, bet kretīni turēsies līdz pēdējām, kamēr tauta ar mēslu dakšām un mietiem iztrenkās.
Žēl...
Ž
Diemžēl,Olov,šādas gudrības neder latvju prātiņam......
olovs
o
экономические бедствия в истории бывают двух видов: • действительно экономический кризис — это тогда, когда вследствие ненастной погоды пропадает урожай всех или большинства сельскохозяйственных культур во многих регио-нах и исчерпаны стратегические резервы продовольствия, накопленные в прошлые годы, или когда вследствие землетрясения или иного стихийного бедствия либо войны разруше-ны инфраструктуры и производственные мощности изрядной доли промышленных и сельскохозяйственных предприятий; • если же производственные мощности в отраслях и регионах вполне работоспособны и об-щество нуждается в их продукции, а мощности не загружены, сокращают объёмы произ-водства и объёмы инвестиций в своё дальнейшее развитие, то это — выражение:  дури и невежества государственных деятелей в вопросах экономики и управления ею,  безоглядного своекорыстия финансовых воротил и  рвачества массы обывателей, возлагающих свои надежды на улучшение своего благосостояния на всевозможные «МММ» разного калибра, а не на свой собственный добросовестный труд и не на принуждение государственности к совершенствованию управления народным хозяйством в интересах трудящегося большинства (а не в интересах финансовых воротил и их хозяев).
obats
o
manuprāt valdība, ir jāpasludina par tautas nodevējiem , jāapcietina un saskaņā ar Satversmi jātiesā - izvērtējot katra vainu atsevišķi !!!
Zem ūdens raudošā...
Z
Kam lauzat galviņas?Latviju ar visiem viņas muļķiem godmanis uzdāvināja Pareksa jūdiem,vai nu šie nezinās,kur šo brīnumu likt?Ir mierinājums,dziedāšanu jums atstās!
LVD
L
..Jā , starp citu , varētu pat tā, ka Dombrovskis ir premjers, bet Repše - finansu ministrs..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas