Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Godmanis nav atmetis domu iesaldēt algas valsts uzņēmumu valdēm un padomēm

Premjers Ivars Godmanis nav atmetis ideju, ka valsts uzņēmumu valdes un padomes locekļiem nākamgad nebūtu jāpalielina algas, un ar šādu aicinājumu viņš vērsīsies pie valsts uzņēmumu vadības.

Godmanis žurnālistiem piektdien sacīja, ka aicinās valsts akciju sabiedrību valdes un padomes nepalielināt nākamgad atlīdzību valžu un padomju locekļiem, kā arī izvērtēt iespējas samazināt padomes locekļu skaitu.

Premjers arī sacīja, ka plānots izskatīt jautājumu, vai samaksa par līdzdalību padomes sēdēs ir atbilstoša pašreizējai situācijai.

Godmanis jau iepriekš paziņoja, ka uzdos iesaldēt valsts uzņēmumu valžu un padomju locekļu algas nākamgad.

Algas padomēm un valdēm nākamgad nepalielinās visos uzņēmumos, kuri 100% pieder valstij vai kuru valsts kapitāls ir vairāk nekā 50%. "Visiem, es uzsveru - visiem," 15.septembra valdības sēdē teica premjers.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka valdība vienojusies nākamā gada budžetu veidot ar 1,85% deficītu no iekšzemes kopprodukta. Tomēr, lai sasniegtu šādu rezultātu, ministrijām jāsamazina savi tēriņi par 10,67%, turklāt valdība vienojusies nākamajā gadā nepalielināt algas nevienas profesijas pārstāvjiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas