Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Godmanis negrib būt krīzes premjers trešo reizi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sirtaki
s
No kurienes Godmans Zatleram uzradās? Kurš/kas to izvirzīja amatam? Sabiedrība diskutēja par citām personām. Laikam jau naivi jautājumi.
atmina
a
Godmanis ir jatiesa un jasoda par to, ka vins ir uzsacis grnocidu pret latviesu tautu. Godmana vadiba tika uzsakta Latvijas valsts iznicinazana, latviesu tautas iznicinasana, nabadziba un posta ievesana.
protams
p
līdz trešai kriizei viņš nenodzīvos, pat , ja latvija pastaavees peec šīs kriizes
pamela
p
VIŅAM NEVAJADZĒJA BŪT JAU PAT OTRO REIZI ! Ja viņš domā par trešo reizi,vai tad cer vēl pakučierēt arī tad,kad būs izzagti arī ŠIE MILJARDI? Atvainojos,BET "sūdus"taisīja VISI !!kopā TP,LPP/LC,ZZS,TB/LNNK un arī opozīcija,jo reizēm balsoja kā bija vajadzīgs pozīcijai.Protestēja pretvalstiski reizi tikai SC,PCTVL kad balsoja par atbalstu Gruzijai.Visi 100 + valdība + Zatlers ir viena ceļa gājēji un tautas aplaupītāji.Neviens neprotestē ne pret lielajām / par neko nedarīšanu / algām,telef.,mašīnām,dažādām kompensācijām,nemaina likumus par padomēm,valdēm u.t.t.Tā pačivināšana no tribīnes ir gaiļa dižošanās uz mēslu čupas un ne vairāk.
***
*
sūdus, kā jūs izsakāties, sataisīja Kalvītis ar rudo bandu!!!
Juris
J
Aksts!Ko, sūdus sataisija tagad fiksi jāmūk?
oskars
o
Ari Godmanis ta pat ka visa pareja valdiba barojas no Latvijas iedzivotaju nodokliem,nu tad lai ir tik labs un kopa ar savu komandu pakustina smadzenes specigak.
oskars
o
"Godmanis negrib but krizes premjers" Interesanti,ko tad vins grib?
Andrew
A
ticiet man..ap pavasari nebūs vairs te ne Godmaņa ne citu vareno..neviens nestāvēs rindā lai uzņemtos atbildību..ne politisko ..ne iespējams arī tiesisko....P.s. man bārda nav jākasa pietiek naudas un laika no rīta skuvekļiem m skaitīt māku tālāk par 3. punktu..un arī domas un lēmumus ar Dievpalīgu nemainu ik pēc nedēļās kā te viens otrs:P
ērce
ē
Lai atvaļinājumā Godmani parauj taifūns uz neatgiešanos.
riņķī apkārt
r
Taču izskatās, ka sarunāties par Godmani :))) šeit ir bezcerīgi, ja lielākais vairums komentētāju pat neizprot, vai nevēlas saprast ar ko atšķiras deputātu vara no izpildvaras. Tad jautājums, testam - kas ir otrais pēc ranga ietekmīgākais cilvēks Latvijā tūlīt aiz prezidenta? Pateikšu priekšā, viņu sauc Daudze
riņķī apkārt
r
kur Jūs esat dzirdējis IVaru kritizējam frāzes " Pedāli grīdā: autoru..vai tieši šīs pats pedālis nenoveda mūs tur kur mēs esam.?.pietiek glorificēt šito caurkritušo menedžeri ++ nu kaut kāds sviests :))) - Latvija ir parlamentāra valsts, kur 'deputāti lemj ar balsu vairākumu, kad noņemt pedāli un premjers pilda. Vajag taču saprast, ko raksta :)) Godmanis no laika gala ir strādājis valdībā. Vispirms kā ministrs, tagad vada ministrus. Bet par to bārdas kasīšanu, tu tā laikam aiz skaudības. Zinu, ir tādi vīrieši, kam bārdas neaug :)
Viņš
V
patiešām Latvijai atnes vienas vienīgas nelaimes. Viņš varētu aizvākties uz neatgriešanos kopā ar visiem pārējiem. Un jo tālāk, jo labāk.
***
*
skaidrs, ka viņs ir noguris. varu iedomāties, ka normāli gulējis nav vismaz pāris pēdējos mēnešus. nodomi jau viņam nav tie sliktākie, bet - KUR IR KOMANDA???
Vajadzēja atlaist Saeimu
V
Vajadzēja mums to Saeimu atlaist, tad krīze nemaz nebūtu sākusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas