Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Godmanis: no deficīta palielināšanas ieguvuma nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aizbildne.
A
No tevis Godmani arī.Dot vietu jaunajiem,pietiks mūs mērdēt badā un nievājoši izturēties.
Jālikvidē!
J
Jālikvidē ar visu veselības tramvaju Veselības ministrijas Sabiedrības veselības departamentu dublējošā Sabiedrības veselības aģentūra ar savu gramatvedību un trīs direktora vietniekiem.
pensionāre
p
Kad samazināts tiks 18% PVN jau tā dārgajai maizei?
Ali
A
Piemaksas pec vadības līgumiem un atvaļinājumu pabalsti ir jālikvidē.
Edgars
E
Ar ko isti nodarbojas Latvijas pasta padome?
Futura
F
Kam vajadzīgas padomes namu pārvaldēs?
Gingko
G
Jālikvidē,nevis jāpārveido daudzās valsts un pašvaldību aģentūras!
Cinandali
C
Ieguvums būs ieviešot Latvijā progresīvo nodokļu sistēmu,kā jaunajās ES valstīs Polijā,Ungārijā,Čehijā,Bulgārijā,Slovēnijā,Maltā un pat kandidātvalstī Turcijā-ar lielākām algām un lētākiem dzivokļiem un pārtikas produktiem! Atceļot 1995.gadā progresīvo ienakuma nodokli,mēs pat septiņpadsmit gadu laikā neesam spējuši sasniegt pirmskara Latvijas 1928.gada 167 latu neaplekamo minimumu,par lauksaimniecībā un zvejniecibā nodarbināto atbrīvošanu nu ienakuma nodokļa pat nerunājot! Un kad Latvijā ieviesīsim Čehijas un Ungārijas bezmaksas veselības aprūpi un augstāko izglītību?
WALA
W
Tu tāds 100% pārliecināts ka nebiji viens no tiem Latvijas izzadzējiem. Cik daudz cilvēku netiku redzejis kas fenderēja piem. no kolchoziem visu ko vien varēja nosakrūvēt, līdzigi domāju bija ar daudzām rūpnīcām. Kas traucēja tad godpratīgi strādāt. Cerējāt ka valsts visu saglābs - pankūka, mēs taču tikām no stulbā sociālisma vaļā, kad visus planus bīdīja partija un valdība. Cik gudri, pieredzējuši un godprātīgi nu kurš tajā laikā bija tik aŗī labi, pareizi un izdevīgi privatizācijas process notikās. Un nesatāstat ka visi te tagad balti un pūkaini. Paši ne skuju neesat darījuši, lai mēs nebūtu sūdos līdz ausīm, tad tagad nav te ko rukšķēt.
Vuarzazi
V
Ir negodigi runat par algu paaugstinasanu, kad ir pirktspejas sabruksanas daleja atlidziba. Ir negodigi asaukties uz ekstremam "aploksnu" algam, kad 90% nesanem nevienu "aploksnes".
PIT
P
par simto pantu, murgs un murgs tu salomon esi tikpat tups cik Godmanis, ne uz vienu telefona zvanu nekas konkrēti netika atbildēts, par pirmo zvanu vispēr smiekls uz uzdotiem jautājumiem, kāpēc Godmanis ir nolaidis Latviju tādā līmenī vispār netika diskutēts, jo viņš bija pirmais premjers un visas kārtis , bija viņa rokās, bet korupcija un valsts izzakšana darija savu...
vecais-2
v
Godmanis neko reālu NEVAR izdarīt, jo partneri ar Brigmani priekšgalā visu bremzē. Ministrijās saņemti radi, draugi un paziņas ar pareizu partijisko piederību, toties diezgan pastulbi. Tos izmest nevar, reālos darbu darītājus arī nevar, jo tad nebūs kas strādā. Saeimā sēž stipendiāti, vai tādi visur līdēji no emigrācijas kā Paegle un Kariņš, kurš nemāk pareizu ministrijas rīkojumu ar personas kodu uzrakstīt! Tagad Lembergs var ālēties pa visu naudu un kompensācijas pietiesāt. Vievīgā izeja: taisīt kārtīgus streikus un padzīt šo Saeimu!
WALA
W
UN daži no jums ar tam pašām mutēm ēd un tiem pašiem pirkstiem sviestmaizes tur ?!?!?! NU īr ziepes, un ir valdībai jādara lietas. Par ko tieši Godmani būtu jānoliek, par to ka vienīgais kurš iet un vēļ piedevām sakarīgi runā atšķirībā no Kalvīša un citiem laikam taču bezsmadzeņu radījumiem. Godmanis nav ekonomikas eksperts un pat ne ekonomikas ministrs, taču kā var redzēt, ja viņam izstāsta tādu vai citu informāciju viņs ir spējīgs to sagremot un pasniegt talāk. Ja šāds risinājums izrādīsies nepareizs nevis Godmani būtu jāpakar pie kauna staba bet gan attiecīgos nozares ekspertus, vai varbūt pat bankas padomdevējas. Godmanis par to atbildēs politiski. Un zvirbulēn - mainīt valdību vai tās vadītāju patreiz var iedomāties tikai pilnīgs biezādainis - problēmu jau ir gana, vēl tikai pietrūkst tā lai cilvēki kuri ne tuvu patreiz nesaprot kas notiek sāktu pieņemt "gudrus" lēmumus.
Senais
S
Saeimas vairākums pamostas tad, kad skatās TV , parasti seriālus un sportu(?), bet gadās , ka kaut ko citu arī, kā reklāmas mar ieteicamiem matračiem. Tā jau ir Godmaņa cerība. Varbūt ieraudzīs skaidrojumu. Tāpēc es viņam ieteiktu "iespiesties", vai nu kāda seriāla viducī, vai sporta reportāžā. Soprts pat labāk, jo tur cīņas elementi.
Ka parasti
K
Cik atceros ari Kalvitis ekonomiskas problemaas vainoja tautu bet ne politikus vai ministrus..Viss jau ir elementari, valsti vada neizglitotu kretinu bars kuriem nav ne mazakas sajegas un veleshnaas pildit savus pienakumus. Vinu uzdevums atpazit neprihvatizetos valsts lidzeklus, ipasumus vai uztaisit labveligus likumus saviem biznespartneriem ...lai gutu milzigas pelnas. Tadel jau ari progresivo nodokli neieved ari...korumpetie politiki nevelas sevi un savus ipasumus aplikt ar nodokliem ka tas ir normalas attistitas valstis kur burzujiem ir jadalas ar ienakumiem.. Elementari KURU TAD POLITIKI BEIGAS VAINOS VISAS EKONOMISKAS PROBLEMAS--TAUTU..Tautu apslauc, tautu apdiraa un vel beigas tautu vaino..A ko tauta?? TAUTA KLUSEE. Logiski , tauta ari vairak vares iztureet to kretinu atttieksmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas