Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Godmanis noskaņojas lidojumiem uz Briseli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zix
Z
Šlesera SM melnie punkti ir arī rūkošais tranzīts un piebeigtie autopārvadājumi, gan kravu, gan pasažieru, konkurences piebeigšana lidostā un uz dzelzceļa. Īstenībā nekā daudz, ko rādīt padarītu Šleseram nav.
Žuks
Ž
Pārējie mēģinās pierādīt, ka Latvija ir vislielāko kretīnu zeme un turpinās diskreditēt mūsu valsti!
Buržujs
B
Lai Allahs pasargā no Godmaņa Eiropas Parlamentā ... Uz turieni vispār grasās pretendēt dikti raiba kompānija, visos kandidātu sarakstos kopā ir tikai kādi pāris izņēmumi, kuriem tiešām būtu ko darīt EP. Piemērs Roberts Zīle no TB/LNNK vai Ainars Latkovskis no "Jaunā laikā". Ko tur darīs pārējie, kurus mūsu plānprātiņi, protams, savēlēs, ir dikti miglā tīts jautājums!
Aita
A
Shitaadiem pensionaariem vispaar pensija jaatnjem,un tad lai shleseree cik tiikas...,un tad briinaas par balsojumu rezultaatiem,idiotisms.
izbijis valsts patriots
i
Ziniet ,labi ka Ulmanā kapu neatrada,viņa kauli šito neizturētu,ja tiktu pārvesti uz Latviju. Mēs jau sākam atgādināt balagānu ne valsti---politiķi nodarbojas ar savu cilvēku likšanu biznesā, uzņēmumos,makslā utttt. mēs jau esam tiktālu ka drīz aizmirsīsim to, ar ko plitiķiem pienākas nodarboties. POLITIKA +BIZNESS====agri vai vēlu valsts degrādācija visaugstākajā līmenī.
Tuziks
T
pēc likumīgās taisnības God-man jau sen vajadzēja sēdēt aiz franču gardīnēm par 2 x KAITNIECĪBU (gan kā ziņotājam, gan par Latvijas novešanu līdz kliņkim, prihvatizācijas piesegšanu!) pret Latvijas valsti, nevis masturbēt par Briseli!
Berta
B
Ko var darīt Briselē tāds, kam ir neizārstēta smadzeņu satricinājuma sekas? Vai tad nepietika ar nevarēšanu vadīt Latvijas valdību? Tā jau par mums visi smejas!
Pensionārs
P
Esmu pārliecināts, ka I.Godmaņa zināšanas un pieredze noderēs Eiroparlamentaā risinot jautājumus, kuri ir saistīti ar ES valstu tautsaimniecību un politiku! Uzslavas arī A.Šleseram! Beidzot ir kāds, kurš aizstāvēs latviešu zemnieku intereses Rīgas tirgos! Esmu pārliecināts, ja tiks sakārtoti Rīgas tirgi, tad arī citu pilsētu tirgi ņems piemēru un par prioritāti izvirzīs pašmāju zemnieku saražotās produkcijas tirdzniecību! Protams, var jau nepiekrists A.Šlesera viedoklim, bet kaut kas jau ir jādara, lai atbalstītu mūsu zemniekus Latvijas tirgos! Manī ir pārliecība, ka ja A.Šlesers būs Rīgas mērs, viņš spēs sakārtot ne tikai Rīgas tirgus, bet arī atrisinās citas galvaspilsētas problēmas! A.Šlesera un LPP/LC uzņēmība grūtajos brīžos ir spilgts piemērs, lai 06.jūnijā balsotu par LPP/LC!
Domubiedrs!
D
Nu par Godmani es jau nu noteikti savu balsi neatdošu! Tēlot pārmocījušamies jau var jebkurš, turklāt, ja nekas nav jādara... Nav Godmanis izcils politiķis, bet gan acu aizmālētājs. Bet diemžēl ir cilvēki, kuru acis joprojām skatās citā virzienā!
Ziema ar visām tās piedevām
Z
..un draudi tagadējam sat.ministram gerhardam!
Ziema ar visām tās piedevām
Z
un kur vēl Lesčinska (Šlesera) PĒDĒJĀ ministrēšanas dienā parakstītais līgums par Flika algu!
upe
u
nu gan esi dzēris jau no agra rīta - vai arī otrs variants - esi pats nomaskējies šļesers - ka tik nezēlīgi var muldēt, tad gandrīz valoda zaudējās - šļesis sagrāvis ir pilnīgi visu , kur ķērās klāt - saki lidosta ?!! - kretīn - cik miljonus subsīdiījās tur neaizgāja ! - kā tu neskaiti visu ! osta teiksi ? - kāpēc tu neraksti , ka Tallink tagad ir monopolisti Baltijas jūrā un mēs - klienti par prāmja biļetem pārmaksājam cik X . Kāpēc "patriots" šļesis neatbalstīja Rīgas jūras līnijas projektu prāmja satiksmei ? Ha - nebija paša partijas cilvēki - nevarētu brēkt - ka viņš nodrošinājis prāmju satiksmi - kretins ja jau tā zini - kāpēc neraksti kā šļesis iedeva kurvīti Viking Line piedāajumam - kas ja ne labāks , tad vismaz būtu konkurents talinkam un tagad nebūtu tāds monopolists mums uz kakla tas ka šļesis ātri iemācījies muldēt ne sliktak par staļinu un gebelsu - manā skatījumā ir milzīgs mīnus , nevis plus nu par pastu un Latvijas ceļiem - nemaz neizteikšos - tos nu šļesis ir legāli izzadzis ar visu savu mafiju !
upe
u
lasu ziņās - Dombrovskis saka - diemžēl algas būs jāsamazina vēl vairāk. Iepriekš lasīju, ka man uz pensiju arī nav, ko cerēt - tā arī tiek izsaimniekota - nu, protams, ka likumīgi zaglīgi - kā viss šai valstī. Uzskatu, ka Godmanim ir jāzuņemās LIELA DAĻA vainas par Latvijas ekonomikas sagraušanu. Tas bija vienā no pagājušā gada TV raidījumiem , kad Godmanim uzdeva jautājumu par nesamērīgo atalgojumu valsts struktūrās - ka darbi nav izdarīt, haoss valsts iestāžu darbā nav novērsts , bet augstākajiem ierēdņiem un tātad atbildīgākajiem - algas pārsniedz vairākus tukstošus. Toreiz Godmanis atbildēja - jā nav jau īsti godīgi, bet likumdošana mums neļauj šo atalgojumu samazināt. Kā ir tagad ? Tagad - kad man no manas nieka algas, kur es nodokļos maskāju 30 % vēl novilks 10 -20 % - tur gan likumdošana netraucēs. Kad daudziem valsts ierēdņiem turpina maksāt milzīgas algas , laikā kad valsts ir novesta līdz bankrotam - tur likumdošana netraucē. Īsāk sakot - pēc manas saprašanas - Godmanis ir vēl lielāks kretīns un nožēlojamāks aktieris kā Rubiks. Rubiks vismaz bija un palika komunists , vismaz godīgi atsēdēja savu vainu cietumā , Godmanis turpina sevi sludināt par tautas glābēju, bet patiesībā ir kā vampīrs , kas piezīdies tautas kaklam un sūc vēl palikušās asinis. Kretīnisks un nekaunīgs vampīrs ir godmanis. Nezinu par ko balsošu - neredzu nevienu Latvijas patriotu uz eiroparlamenta vēlēšanām. Visi jau pakaļas iesildījušie - tikai par partijas un sava labuma domājušies politiķi.
izbijis valsts patriots
i
Kā to ņem tikai neaizmirstiet ka Šlesera ministrijā bez lidostas ir divi melnie punkti 1Ceļi 2 pasts.
MES
M
Ko tu esi pats redzējis? Savus sapņus ko uzdod par īstenību. Šlesers bija vienīgais Godmaņa valdībā, kura pārvaldītajā nozarē viss bija daudz maz kārtībā. To redz visi kas uz lietām skatās reāli nevis klausās propagandistu pasaciņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas