Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Godmanis: Partijas būtība ir piedalīties vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qwerty
q
Cik liels muļķis tas Godmanis. Partijas būtība ir piedāvāt vēlētājiem programmas kurās ietilpst detalizēti plāni par izglītības, veselības, labklājības, ekonomikas u.c. nozārēm ko partija ir reāli gatava sākt izpildīt vēlēšanas gada novembrī, ja tā tiktu pie varas. Diemžēl LV vēl nav piedzīvojusi nevienas partijas piedalīšanos vēlēšanās. Varas kāri individi netrūka un netrūkst, bet izņemot to, ka viņi bija ar mieru izpildīt ES un NATO priekšnoteikumus (bet tas jau sen), nekādu citu programmu nekādi nebija. Nu, izņēmot kad bija jāsastāda budžets, tad – ņemot vērā ka nevienai nebija prioritātes – katrai partijai viegli bija pavēstīt: 'katram pa bišķi.' Pārfrazējot Godmani, varētu teikt savādāki – nevis „partijas būtība ir piedalīties vēlēšanās” bet „partijas neekistē un tagad ir skaidrs, ka imperators ir pliks.” Tas it sevišķi par LPP/TP - bet netikai.
davai davai
d
neaizmirsti tikai sarakstos iekļaut savus draudziņus, "biznesa" spīdekļus - sieviešu vervētājus 'darbam' ārzemēs jautrībai nebūs ne gala, ne malas!
zj
z
Partijai pēc būtības būtu jāpārstāv pietiekami lielas tautas daļas intereses, nevis dažu dzeku apvienības, kuras nodibinātas uz ātru roku speciālu finansu projektu savtīgai izbīdīšanai.
Oskars
O
Kad KNAB arestēs GODMANI ????????!!!!!!!!
Joke
J
Kad sis Latvijas valsts izlaupitajs un , Lartvijas tautas apzadzejs Godmanis, kura vadiba tika realizets vel nepieredzets geocids pret latviesu tautu tiks tiesats un sodits ar publisku naves sodu par noziegumiem kadus veica Godmanis un vina vadita partija LC? Ka tas ir iespejams, ka cilveks, kura vadiba tika izlaupita Latvijasj valsts, apzagta Latvijass tauta var sedet Eioropas Parlamenta un sanemt lielu algu? Pec Godmana, Skeles, Lemberga, Slesera....raud karatavas. Latviajs zidi Godmanis, Birkavs, Lavents, Krasovickis, Kargins apzga Latviasj valsti un Latviasj tautu, bet sodu par to vini nav sanemusi.
Tu esi zaudētājs, Godmani!
T
Jā abas tavas partijas LC un LPP piedalījās un zaudēja. Labi, ka paspēji Eiroparlamentā ieskriet. Tagad iesaku labāk sēdēt klusam.
zex
z
3 pattija pēc LC un TP.,... kurai ceļš,..... pa skuju taku
zvirbulēns
z
Godmani, laiks tev tomēr tīties, apnicis tu mums!
ikse
i
Nost, nost, nost! Pašu Godmani jebkādā lomā un visas viņa `teorijas`. Nost! Prom! Nekad vairs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas