Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Godmanis: valdība turpina strādāt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nevergs
N
Drīzumā Rīgā būs traktori, un tas būs tikai sākums lieliem protestiem... Galvenais lai protestos savācas kvorums. Saņemies latvieti!
Altin Yildiz
A
Vissmieklīgākais, ka atkal jau te daži saskata "krievu roku", . . "krievu roka" viennozīmīgi. Pirms 9. saeimas vēlēšanām krievijas FDD speciālisti mēnesi negulēja un rāvās melnās miesās, lai LPP/LC iedabūtu saeimā. Ne jau viens Stendzenieks to visu paveica.
Человек
Ч
Вот, это такая валдиба, которая лучше бы не продолжала работать:-)
LVD
L
Nu ko ,Godman, Kargins neļauj atkāpties? Vai nav fantastika - vieni sīki žīdeļi bīda savas rebes visu acu priekšā ar svešu naudu ,un domā , ka var neņemt nevienu galvā! Godman , tu laikam neesi pamanījis, ka tas ir LATVIJAS VALSTS premjera krēsls, kurā tu esi iebīdīts no politiskās izgāztuves, kurā laiski baudīji savas vecumdienas? Tā nav taburete tavā virtuvē, vai nav skaidrs?!Vai tu esi joprojām pārliecināts, ka valsts pārvalde atrodas VDK un Kargina rokās,m ? Bet latviešiem neko tādu nevajag, saproti? Latviešiem vajag savu valsti, savu nodrošinātu nākotni, un savu bērnu attīstību..Tu, klauns, nedomā, ka latviešu vairs nava! Saprati? Un , jo ātrāk ,jo labāk...
Lelle
L
aūūū...kur tu esi pazudis??? Vai tik no Puzes neaizskrēji uz Rīgu piedegušo putru strēbt un Godmanu ručīt? A mož ka pa taisno uz Mākoņiem aizlaidi, varbūt kurmju bende būs jau daudz maz atlabis un spēj kontaktēties.
Lelle
L
Vari būt droša, ka vēl kādu brīdi riposim uz leju... kamēr nāks jaunie, šitos dabūs aiz restēm un, galvenais, šiem visu sazagto izbakstīs no visiem ārzemju kontiem un ofšoriem(redz, kā leiši konfiscē bandītu miljonus bankās!!!), tad no šīs naudiņas Latvija spēs norēķināties par parādiem un varēsim sākt no sākuma-no 90-tajiem gadiem. Bet daži būtu publiski jāatšauj par biedinājumu nākamajiem varturiem.
Lelle
L
Idiots...lai jau vēl pastrādā līdz pirmdienai, otrdienai...tad tāpat būs skaidrs, ka jāiet majās... Es taču jau nedēļas sākumā teicu, ka šonedēļas beigās vai nākamās sākumā Godmans kritīs, jo šonakts ir tāda interesanta nakts, kad visas pasaules raganas pulcējas vienkopus uz lielo sabatu...
Berta
B
Pilnīgi pareizi! Visu jāsāk no nulles, ar jaunu vēlēšanu likumu un ar jauniem kandidātiem. Nekas citādi nebūs labāks.
valdis
v
Nu tak vienreiz jāizbeidz šī mērkaķošanās, kura mums maksā pārāk dārgi: vismaz jauna valdība ar neatkarīgu premjeru, vēlēšanas atbilstoši labotam vēlēšanu likumam, dzelžaina kontrole pār naudas izmantošanu, lai nepielīp kārajām rociņām. Esam gan savākuši sev īstu zoodārzu valdītājos. Simtreiz jāpadomā pie urnām! Godmani neapskaužu - acīmredzami slims, apmāts ar savu "misiju" - Latviju nogrūzt bezdibenī. Laiks iet un ārstēties.
Hare
H
patiesībā tas ir viens vienīgs cirks. Zaļajiem tiek zemnieku aizstāvju lauri, tēpistiem- valstiski domājošo, kas ir pret ultimātiem ( mērķēts uz skauģiem kas negrib neko zaudēt ,ja valdība pieliktu zemniekiem ), un Godmanim kārtējie punkti par "stipro mugurkaulu"-" mēs turpināsim strādāt" . Visiem tiek bonusiņi vēlēšanas gaidot, a valsts turpina lidot dziļā d.
Kļūda
K
Neliela kļūda - valdība turpina sūknēt naudu, nevis strādāt!
bobo
b
"Tas mums nav pieņemams, tāpat kā nav pieņemamas trīs vēlēšanas vienā dienā, lai gan maz ticams, ka tā var notikt," teica M.Grīnblats. un kāpēc tad nav pieņemams? tādēļ, ka bijāt paredzējuši tos pašus 'izcilniekus' izlikt katrās no vēlēšanām atsevišķi, un kad tie pāriet uz jauno ievēlēto orgānu, tad iepriekšējā ievietot šādus tādus plānā galdiņa urbējus, kuriem trūkst autoritātes pat pašu acīs? jo patiesībā ievēlamu personu jums partijā nav? vieglas smiltis, grīnblata kungs!
pamela
p
Godmani un Ko ,KĀ VAR STRĀDĀT valdība,ja viņa eksistē pēc Krilova fabulas scenārija : - no trim komponentēm - GULBIS,VĒZIS un LĪDAKA ?Un Zatlers no poēmas "Zelta zivtiņa",kurš tik pa reizei iemet tīklu un izvelk KURU no jums?Laikam kurš piesola Lilitai bembi,naudu no budžeta "neparedzētiem"Lilitas kā Zatlera superpadomnieces ,statusā pasaules "sīkaļu "biznesā un finansēs saietā.BEZ Lilitas Zatleres tas pasākums BŪTU IZGĀZIES!Taupīsim naudu ,nodokļu maksātāji,lai samestu nākošajam MADĀMAS braucienam. Velns parāvis,VAI ATRADĪSIES KĀDS TIESĪBSARGU "GUNDAŖS B." un noliks to vazaņķi / jo kas tad viņa ir? / pie vietas?TE jau ļoti STIPRI PĀRKĀPTA SARKANĀ LĪNIJA. Arī pie Prezidenta pils atradīsies bruģakmens vai sniega pika,BET tas jau IR PAR TRAKU !!!!
teici teici
t
Ja Godmani tiksi vaļā no DEmakovas - būsim pateicīgi, jo viņa neko nesajē'dz no kultūras un sab;āž visās vietās savus pielīdējus, kas neko nedomā ,jo ir nožēlojami pāķi un tic, ka D patiešām kaut ko saj;ēdz
vēl vairāk
v
sakarā ar to ka sākusies priekšvēlēšanu cīņa, Godmanim ne tikai jāpaliek "savā vietā", bet esot "savā vietā" jānodarbojas tikai ar medībām, bļitkošanu, tenisu, u.t.t... tādējādi netiks traucēta valsts naudas ieguve vēlēšanu aģitācijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

JL: nav skaidrs, kāds ir TP mandāts sarunās par jaunu valdību

Zatlers pirmdien ar Godmani runās par valdības krīzi

Segliņš: šī koalīcija vairs nav rīcībspējīga

Uztraukumu par valdības rīcībspēju neslēpj arī TP vietējie līderi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas