Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Grāmatu izdevēja Kilbloka: Kāpēc nav politikas bērnu lasīšanas veicināšanai?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Punkts
P
Grāmatas ir pārāk dārgas.
XXL
X
Nu un kas Tev pašai traucē izrādīt pilsonisku aktivitāti unj piesaistot vēl patrnerus, šādu veicināšanu organizēt. Neviens cits par Tavu biznesu nerūpēsies, pašai vien tas būs jādara.
Abet
A
labāk nebūtu muti virinājusi!!!. Gadiem valsts ierēdnīši un līdzīgie pec. soc statusa partijās lobējuši šo miljonāri. Tavi miljoni sapelnīti uz vecāku un bērnu labklājības reķina!!! Bērniem vajagot grāmatas, redz, ši saka. Bērniem vajag arī est un siltumu, un būt veseliem Bērnu vecākiem nav naudiņas,ko jums, negausīgā dvēsele maksāt. Vēl tagad atceros 90. gadus kā murgu ,kad raudādami maksājām par jūsu murgiem - darba burtnīcām un šikām grāmatām biezos vākos, lieliem baltiem laukumiem un galvenais dārgām. Vai jūs zinat kundzīt ,ka tagadējiem 20 gadīgajiem ir " jāpateicās" jums arī par dažāda veida muguras problēmām?
Diezgan ilgi jau vietējais
D
Lasīt ir jāmāk un valstij ir jāatbalsta lasīšanas apgūšanu, bet lasamām materiālam nav obligāti jābūt grāmatai. Autors Nicolas Carr savā visjaunākajā grāmatā "The Shallows" raksta par interneta izraisītajām izmaiņām attiecībā uz to, kādā veidā cilvēki lasa. Garu tekstu lasīšana, kā tas notiek ar grāmatām, tiek nomainīta ar atsevišķu fragmentu ātru pārskatīšanu. Šajā sakarā rodas jautājums - vai izglītības sistēma vispār māca to, kas nākotnē varētu noderēt? Ņemot vērā, ka jaunā paaudze ir krustcelēs starp grāmatām un internetu kā informācijas avotu, izglītības sistēmai jābūt atbilstošai - jāmāca kā lasīt abās vidēs. Atkal sastopamies ar to pašu problēmu - naudiņas samazina, bet turamies pie tā, ka jāsasniedz vecais standarts. Kā teica Einšteins, lai atrisinātu problēmu, jāpielieto cita domāšana nekā tā, kas novedusi līdz tai problēmai.
CBA
C
Kilblokai interesē nevis bērni, kas lasa, bet viņas personīgā peļņa. Zvaigznes ABC grāmatu cena ir vienkārši bezkaunīga Latvijas apstākļiem.
dialogs
d
Izbeigt sadarbību ar naudas kāsēju "Zvaigzne ABC"! Grāmatas bērniem var nodrošināt PDF formātā par velti!
E
E
Kundze tagad izliekas it kā GADIEM nebūtu bijusi Bērnu žūrija, kurā piedalījās tūkstošiem bērnu no visas Latvijas. Šogad vairs nebūs, tas žēl.
sivēns02
s
Tauta degradējas uz seriālu līmeni un to var taču skaidri demonstrēt. Mēs varam sevi salīdzināt ar kaimiņu tautām. Vēlāk tas atsauksies uz dzīves līmeni.
pakausis
p
bet vai visam tagad ir jaabuut savai politikai? vai atgriezhamies pie sociaalisma kad priekshnieciiba ruupeejas par visu un visiem? pasaka ko lasiit, kad lasiit, cik ljoti lasiit... kas tas par murgu - kaa kaut kas bruuk - taa valdiiba vainiiga, nav izdariijusi, nav uzrakstiijusi noraadiijumus, nav noslauciijusi kaadam punkji!... pie velna.. nevis politikjiem vai birokraatiem par sho ir jaastumj augumaa.. bet trulajiem vecaakiem kas pieplok pie ekraana ar "koru kariem" un "domburshoviem".. ierubii beernam riita muletenes un juutas ka ir paruupeejushies par beerniem.. ir jaabrauc augumaa seshpaku vecaakiem.. ir jaabrauc augumaa tiem mazulju audzinaataajiem kuriem maajaas nekaa cita iznjemot dzeltenos zhurnaalus nemaz nav ko lasiit maajaas!.. kaads tam sakars ar valdiibu un birokraatiem? vecaakiem pashiem ir jaalasa saviem beerniem.. jaadod vinjiem interesantas graamatas ko lasiit.. jaapaarrunaa izlasiito peec tam.. jaaiesaistaas rotaljaas ar graamatu teelu izmantoshanu.. kursh birokraats to vinju vietaa izdariis? kursh politikjis tagad naaks uz maajaam un dos beernam graamatu rokaas? it kaa gudra tante.. bet nu taadas bleenjas runaa!
Arta
A
Ierosinu valstij pārtraukt iepirkt dārgās bērnu grāmatas no miljonāres Kilblokas "Zvaigzne ABC", bet darīt pieejamas mācību grāmatas PDF formātā par velti. Lai katrs bērns var izdrukāt un lietot. Tiem bērniem, kuriem nebūs arī šie 10-15 santīmi izdrukai, to sponsorētu valsts.
analfabets
a
kilbokai nekaunības netrūkst - ar monopolstāvokli latvijas tirgū ir par maz, jāsāk vēl no valsts dīkt $!!!! šīs krokodila asaras par bērnu nelasīšanu - vai vai ,kā tad tā, varēja tak valsts iepirkt kādu bērnu grāmatu par ārprāta cenām, lai kārtējais milijoniņš sastiķējas es jau sen boikotēju šīs nekaunīgās un rijīgās milijonāres biznesu
Toties
T
Ir politika iedzīvoties uz bērnu izglītības rēķina!
Ass
A
Tagad tik visam politikas -šim un tam un vel kaut kam. Ka tik varētu izteikties. Ja vecāki grāmatas nelasa vai, piemēram, nevar nopirkt, ir gluži loģiski, ka arī bērni tās nelasīs! lai vai kādu "politiku" jūs izdomātu!
Emu dreaming
E
Mhm. Kilbloka vēl grib, lai ar likumu liek bērniem lasīt un pirkt viņas nedabīgi dārgās grāmatas. Kilbloka, bērni lasa gan. Senās grāmatas no manas bēnības, kuras atrodam laukos. Es nesubsidēšu Jūsu negodīgo biznesu. Punkts.
jupis
j
Kāpēc nav politikas skolēnu mācību grāmatu izdošanā, bet pāri visam stāv peļņa?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas