Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Grantu 1500 latu apmērā saņems aptuveni 20 izcili pensijas vecuma skolotāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
No centra
N
Ne jau maksās par baltu velti - būs ar izcilniekiem jāstrādā. Un tikpat profesionāls ikdienas skolotājs pie izcilniekiem netiks klāt. Tātad - viņam nespīd tikt pie granta. Cik žēl!
Demisija!
D
Koķe laiks demisionēt!!!!Kāpēc iznīcināji Inovāciju Fondu!!!???Bija viena laba ideja un šoruden cerējām iepazīt pirmos radošōs darbus, lai būtu vieglāk strādāt!!!!!!Vai vairāk nebija atbalstāmi Inovāciju projekti ,kas nestu labumu visiem skolotājiem un skolēniem, ne tikai dažiem izredētajiem!!!! Vēl vairāk zem ūdens šobrīd ir nogremdētas humanitārās specialitātes!Buļ, buļ.....tāpat kā visa valsts! l
Jukums
J
Dīvains pasākums - nav ticības, ka to naudu tiešām saņems tie, kuri visvairāk pelnījuši. Un pēc kādiem kritērijiem tad vērtēs? Un ko darīt pārējiem? Būtībā jau tā ir objektīvu kritēriju aizstāšana ar subjektīviem.
Eh
E
Visu laiku nesapratu, kā sapelnīt nabaga grašus iztikšanai pensijā, tagad, mīļie, labie, arī gudrie skolēni, bet ne Dieva dotie talanti, kam tik daudz veltu savu laiku, perieties paši! Es pelnīšu grantu! Man pašlaik pilnīgi nav žēl, ka kādam tiek atspaids, zinu arī, cik dažkārt grūti strādāt ar izcilajiem, bet tā ir kārtējā valsts nodevība pret skolotājiem laukos un mazpilsētās, kur labi, ja 10 gados reizi dzimst ģēnijs. Mana vecāmamma teiktu tāpat kā Monikas vecāmamma.
anna
a
Atkal kaut kāda dalīšana. Tas priekšmeta skolotājs atbalstāms,bet cita priekšmeta skolotājs nav vajadzīgs. Skolotāju sarīdīšanas politika. Nost ar Koķi!
vecāks
v
Pārējiem pensionāriem skolotājiem jādodas uz Satverses tiesu ,lai izvērtē viņu nopelnus!
Monika
M
Tad tie jau būs pilsētu skolotāji!Laukos nav izvēles! Mana vecāmiņa par šādu gājienu teiktu , ja nav ,tad nav -pacel kazai asti un salej atpakaļ!
Metode
M
Strādāt tikai ar labajiem, talantīgajiem, centīgākajiem skolēniem. Ar zobiem, nagiem, blatu un visiem iespējamajiem līdzekļiem izplēst no direktora skolas vislabāko klasi, tad mācīt ar diferencētu pieeju.
???
?
Skolotājus turpina dalīt kastās- škirot , šķelt un pelt! Ar ko sliktāki tie 3 pedagogi manā skolā ,kas aiziet - pateicības var ar piekabi vest!!!!
erna
e
Tā ir naudas tērēšana, nerisinot problēmu!!!
erna
e
Tā ir naudas tērēšana, nerisinot problēmu!
nav vārdam vietas!
n
Tad lūk, kur paliks Inovāciju fonda projektu iesaldētā naudiņa!!!
Stulbums!
S
Kaut kas stulbs. Atkal kāds vērtēs, kur un cik izcils ir, ar kaut kādām dīvainām metodēm kaut ko kompensē, citiem aizvainojuma sajūta vēl vairosies.
mācieties no šī "GRANT
m
Mācieties, skolotāji, ka GRANTUS ( :D :D :D ) dod tikai tiem, kas strādā ar spējīgajiem skolēniem! Muļķus nemāciet! Lai paliek tikpat muļķi! Tos vidējos - vairākumu - tik cik paši spēj - lai mācās. Bet ar tiem, kam Dieva dots talants - ar tiem lielieties priekšā un pakaļā, pat tad, ja jūsu nopelnu tur nav! Jo kas skaļāk bļaustās, to vairāk dzird, redz un pamana! Un GRANTUS (!!!) dod!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas