Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Graube: Kad nebūs neviena zemessarga, valstiskums būs apdraudēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
ES LIDZ PEDEJAM ELPAS VILCIENAM BUSU ZEMESSARSW.
Человек
Ч
ja tu būtu vērigs, tu pamanītu, ka "īstais" čeloveks raksta tikai krieviski. neļaujies būt apvests ap stūri, tā ir noderīga lieta dzīvē
kāds
k
oi, militarizētās ideoloģijas stulbenis celoveks iekunkstējās! Iebāz savu krievu armiju tyur kur saule neiespīd, jo neko citu krievi neprot kā tikai uzbrukt citam zemēm un okupēt citas tautas!
Человек
Ч
nacionālie bruņotie spēki latvijā ar saviem trīsarpus karavīriem - tas ir stipri smieklīgi
!
!
Jaunsardze un Zemessardze ir atbildīgu un patriotisku cilvēku kalve.Tādai IR jābūt. Otras Latvijas nebūs.
morgenstern
m
Zemessardzes loma ir krietni lielāka kā mūsu "armijai". Dēļ tā vien, ka juku varbūtība ir augstāka kā ārējs uzbrukums. Ja kādam būs vajadzīgs etnisks konflikts, tad to izraisīt būtu vienkāršāk par vienkāršu un ko tad? Armija, mentene ko atrisinās? Nesmīdiniet manas čības :) Un neaizmirsīsim par ekonomikas kolapsa iespēju.
stulbajam pūlim
s
4. maija prettautiskā liberālkomunistu režīma pastāvēšana ir tikusi apdraudēta no tā pretlikumīgā dibināšanas brīža. 18. novembra Republikā ir Aizsargu organizācija.
stulbajam pūlim
s
4. maija prettautiskā liberālkomunistu režīma pastāvēšana ir tikusi apdraudēta no tā pretlikumīgā dibināšanas brīža. 8. novembra Republikā ir Aizsargu organizācija.
kamer
k
par kadu valstiskumu iet runa,vai par to psrs kolkonistu valsti,kura kremla bandu veikta terora rezultata latvieshu tauta devusies beglju gaitas?Tikai tiesiska uncivilizeta dekolonizacija,kremla bandu izvakshanas varetu atjaunot valstiskumu.
ricio
r
cik esu lasijis psecuializeto literaturu .. tiesi zmemesardzei tiek iedalita smieklu nauda.. veljauvairaak ka ta air pat skaitliski lielaka par pasu armiju.... ja to vispaar var nosaukt par kartigu armiju ... viri ar ierociem un paris dzipiem .... [praktiksi neviena brunutransportiera .... saksies kars tad musu puisiem bus jaskrien gluzi vai ar pliku saujamo pretii tankiem un vel sazinkam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas