Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Grigorjanas lietas skatīšanu atliek līdz 30. septembrim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vispār jau
V
to noteikti vajadzēja uzņemt video un parādīt arī internetā kā Grigorjana "sita policistus".Vajadzēja būt grandiozam skatam.
to nu nu
t
Idiots esi tu. Ja sieviete ir "sīka", tas nenozīmē, ka viņai ir tiesības sist policistus. Patīk redzēt apjukumu un bezpēcīgas dusmas stulbeņu sejās, kad viņi saņem sodu par likumpārkāpumu un saprot, ka neviens viņu stulbās notikuma interpretācijas neņem vērā.:)))
+++
+
Nja, dēļ šitādas smukules pat menti zaudē galvu :P
Nu nu
N
palasot tās aizstāvības runas,tiešām žēl ,ka Latvijā ir tik daudz idiotu.Vai arī garīgi nepilnvērtīgo-tiešām skandāls -viena sīka sieviete "uzbruka" trīs spēcīgiem tēvaiņiem un centās "nodarīt miesas bojājumus",nezin vai visiem trim,bet viņiem nekas cits neatlika,kā nogāzt viņu zemē un saslēgt roku dzelžos.Nez kāpēc tādus nīkuļus ņem policijā strādāt?
tiesiska valsts
t
Ja Latvija būtu tiesiska valsts, viņa kādus desmit gadus sēdētu cietumā. ============================================== Var būt desmit, varbūt divdesmit...
luta
l
Jukums 30.08.2010 23:02 Joprojām uzskatu, ka policijai nebija iemesla aizturēt. Cilvēki neizturējās agresīvi, ============================================ Fakt i liecina, ka izturējās agresīvi, pat vairāk, māksliniece centās nodarīt miesas bojājumus policistam. Ja Latvija būtu tiesiska valsts, viņa kādus desmit gadus sēdētu cietumā.
luta
l
utaajums Temiidai -pants 30.08.2010 18:39 Kas te notiek valstī!!!??? Kāpēc netika ierosināta krimināllieta par fizisku uzbrukumu policistam un mēģinājumu nodarīt tam miesas bojājumus!!!??? Jaa, Pant, Skudra uzbruka Zilonim un meegjinaaja tam nodariit miesas bojaajumus... ______________________________________________ _______________- Labi, ka tu atzīsti, ka uzbruka, vismaz kāda godīga izpausme. Skudras un ziloņi ir tikai emocionālas tavas izpausmes. Labi, ka tu esi tik godīgs, ka atzīsti uzbrukuma faktu.
aa
a
Grand Total 00:05 Nesaprotami, kāda velna pēc mums pirms 20 gadiem bija jāizcīna tā neatkarība, =============================================== ======== Kur un kā tu cīnījies par neatkarību? Es arī cīnijos, lai nekrietni un neadekvāti cilvēki nevarētu apdraudēt cilvēku dzīvi. Tu cīnījies pret to, tu cīnījies, lai likumpārkāpēji justos labi?
Veselais sapraats
V
tu domaa ko tu runaa, interesanti kaa gan daamiite vareetu fiziski ietekmeet polichus???
Juhans
J
Dāmīte izturējās klaji izaicinoši un fiziski iespaidoja poličus.
Grand Total
G
Nesaprotami, kāda velna pēc mums pirms 20 gadiem bija jāizcīna tā neatkarība, lai tagad ļautu tiem pašiem policistiem/miličiem šādi par mums ņirgāties? Tie tak ir neatkarības pretinieki, ne jau normāli cilvēki. Kad būs tiesa pret viņiem? Ziniet, netīrs, smirdīgs, rupjš ments NEDRĪKST šādā veidā ņirgāties par cilvēkiem. Nu NEDRĪKST. Lai kādi būtu tie viņu "aizstāvju" argumenti.
Jukums
J
Joprojām uzskatu, ka policijai nebija iemesla aizturēt. Cilvēki neizturējās agresīvi, viņi būtu mierīgi aizgājuši mājās un nekāda konflikta nebūtu bijis.
trusis nejaukais
t
es tik brīnos i par tiem mūsu nožēlojamajiem policistiem, i par sabiedrību, kas vēl turpina dedzīgi aizstrāvēt viņus.. kas pie velna notiek te, vai tad bija izsludināta komandantsunda? vai varbūt līdzīgi cilvēki bija meklēšanā? kā var vienkārši paņemt tāpat vien ar fizisku spēku arestēt sievieti uz ielas uz iecirkni? pat ja viņa ir iereibusi, iet pa ietvi mājup vai ciemos vai vienalga kur, nevis vada transporta līdzekli? Policijas pienākums bija kāminimums pieklājīgi un toleranti atrisināt šo situāciju. Tā būtu jārīkojas jebkuram vīrietim, kur nu izpildvaras pārstāvim. Vienkārši nožēlojami. Un tas cirks turpinās..
aa faktu sagroziitaajs
a
aa lludzu nesagrozi notikumus no tevis teiktaa vareetu saprast ka vinja gaaja pa ielu un peeksnji uzbruka policistiem... duuu taa tachu galiigi nebija
aa
a
jautaajums Temiidai -kuku 18:35 padomaa kaa tu jutiisies ja tevi "aizturees, un piespriediis sodu" par to ka kaadaa vakaraa buusi uznjeemis uz kruuts "sabiedriskaa viettaa", ============================================ Tāda s problēmas "spīd" tikai tev, normāli cilvēki, pat iereibuši, neuzbrūk policijas darbiniekiem. Lūdzu, turpmāk neraksti stulbus un neapdomātus komentus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas