Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Gruzīnu izcelsmes ģimenei Latvija piešķir bēgļu statusu

Ar tiesas lēmumu bēgļu statuss piešķirts trīs cilvēku gruzīnu ģimenei, _Diena.lv _apstiprināja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes preses sekretāre Laura Karnīte. Pārvalde bēgļa statusa piešķiršanu bija atteikusi, jo pēc visu apstākļu izmeklēšanas neuzskatīja ģimenes lūgumu par pamatotu. Ģimene Latvijā ieradās no Krievijas un patvērumu lūdza pamatojoties uz vajāšanu savas tautības dēļ.

Jau esam rakstījuši, ka kopumā 19 gruzīnu izcelsmes cilvēku Latvijai pēdējā gada laikā lūguši palīdzēt, lielākā daļa no viņiem Latvijā ieradās pēc Krievijas – Gruzijas militārā konflita 2008.gada augustā. Par šiem cilvēkiem lēmuma vēl nav, stāstīja L.Karnīte. Pa šo laiku četri cilvēki aizbraukuši atpakaļ uz Gruziju, diviem pārvalde noraidīja bēgļa statusa piešķiršanu, savukārt viens atteikumu pārsūdzējis tiesā. Par deviņiem cilvēkiem lēmums vēl nav pieņemts.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas