Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Guļāns pārliecināts, ka Bičkoviča apspriešanu vada ietekmīgas personas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Jāāāāā...grūti laiki veļas virsū valdošajai bandai, bet tie ir tikai pumpuriņi, vēl nāks ziediņi un odziņas, kad kretīni laidīsies pat pāri dīķim neatskatījušies...Interpols dabūs tos zagļus atpakaļ notiesašanai...Zvaigznes nevar apčakarēt kā tautu...
cita lapsa
c
Manuprāt, nekavējoties būtu jāatgriežas pie kārtības, kad politiķu ietekme tiek ierobežota un jāuztic atbildīgas nozares atbildīgiem profesionāļiem. Un tas jādara visās jomās un visos līmeņos, pretējā gadījumā šo valsti sagaida pilnīgs krahs. Protams, ka Bičkoviču ievēlēja "pelēkais pūtēju orķestris" politiskā diriģenta vadībā!
Pakalpiņiem
P
Ja ir kādi ietekmīgi cilvēki, kāpec viņi necenšas ieņemt svarīgākos valsts posteņus: premjerministra vai kādu citu...Ir laikam divi iemesli: nav tāda publiska atbalsta un otrais un svarīgākais iemesls, kāpec pašam likt savu parakstu un par to atbildēt, ja ir paklausīgi izpildītāji. Lēmumi tiek pieņemti un juridiski šie ietekmigie cilvēki ne par ko neatbild.
David Hasselhoff
D
gribētos jau pasmaidīt bet par muļķībam un muļķi kaut kā neērti ...
...
.
nu savāciet pierādījumus un nobīdiet lietas pareizajā gultnē, nevis tikai spriedelējiet par pārliecībām un neko citu nedarot ļaujiet "lielākajiem kretīniem" vadīt valsti!
S
S
Ko tad darit tagad? Vai varbut butu lietderigi atkal iet uz Domu laukumu? Jo sa mahinacija novedis pie ta, ka Bickovics rekomende stik pat ertu cilveku pec gada, kad Maizisa pilnvaras izbeigsies. Un tad var jau gaidit ka Hute un vaiarki citi turpinas "stradat un dzivot' ierastaja ritma, ka paris gadu atpkal.
".....
&
------------"viņš saka "ne tik daudz leģitīmas institūcijas, bet ietekmīgas personas" - te ir runas par dūžiem, kuri kā suņus uztur un izrīko "skeletu meklētājus"-------------- Pēc Jūsu teiktā šā vai tā iznāk, ka Guļāna kungs aizstāv Bičkoviču pret "skeletu meklētājiem", kurpretī Bičkovičs pārmet Guļānam sacīto.
Bins
B
Armēņu radio: Kas saista kaķi maisā (čekas) ar tiesisku valsti? Atbilde: Bičkovičs!
Faktiski
F
Visu cieņu Guļāna kungam! Sev iespējamā veidā brīdina sabiedrību par to kas notiek. Veprīšu iecerēto scenāriju viegli iedomāties- AT, -Ģenerālprokuratūra, -KNAB, un viss " sakārtots". Ja kādam nepatīk- " ejiet uz tiesu, mums taču tiesiska valsts, he,he.."
juzis
j
P.S. Tas neziņas pilnais ir Bičkovičs, iznāca ka var pārprast.
juzis
j
Kāpēc man liekas, ka es tādas neziņas pinas runas jau esmu vairākās reizes dzir'dejis? No Emša, kurš vispār bija pēdejo gadu lielākais Nezinītis, un arī no visiem citiem pēc kārtas, arī Kalvītis nekad neko nezināja. Gan jau termiņiem beidzoties, ne tikai Guļāns, arī Maizītis šo to varēs pateikt, un arī LOskutovam ir pietiekami daudz zināms. Bet mums jāgatavojas iet ielās, nejēdzigi būs gaidīt un skatīties kā viņi neko nezina.
o-men
o
Sorosītu visatļautībai nav robežu.
Andris
A
"..... » Andris 17:45 ...viņš uzskata, ka .... "cenšas kontrolēt un vadīt" skeletu meklētāji skapī ..... ----------------------- ------------------------------ --- Nē, cienītais! Guļāns izsakās daudz šerpāk - viņš vis nerunā par "skeletu meklētajiem", tas būtu personāžiem, kuri paši kaut ko meklē - viņš saka "ne tik daudz leģitīmas institūcijas, bet ietekmīgas personas" - te ir runas par dūžiem, kuri kā suņus uztur un izrīko "skeletu meklētājus".
".....
&
Guļāna k-gs savu rakstu publicēja šorīt. Pēdējās dienās, sākot no Domburšova, kandidatūras apstiprināšanas lietderība pamatoti tiek apšaubīta. Guļāna kungs gan Bičkovičam novēlēja labu ceļa vēju. No tā izriet, ka viņš uzskata, ka kandidatūras apstiprināšanu "cenšas kontrolēt un vadīt" skeletu meklētāji skapī (starp citu, man šķiet, ka pamatoti meklē).
Andris
A
"..... 16:53 ...Šķiet.... jukas. ....Vieni ...saprot .....otri domā. ---------------------- ------------------------------ -------------------- Kādas jukas?! Vajag vienkārši atvērt acis un lasīt - vai Jūs ieraugāt, ka būtu rakstīts piemēram "....kandidatūras IZVIRZĪŠANU un APSTIPRINĀŠANU cenšas kontrolēt un vadīt..." kā tas daudzkārt ir dažādās reizēs skandināts gan šajā portālā, gan LTV?! Nē - skaidrā latviešu valodā ir rakstīts "priekšsēdētāja kandidatūras APSPRIEŠANU un IZVĒRTĒŠANU cenšas kontrolēt un vadīt..." ! Vai atšķirību nepamanāt?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas