Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Gulbe: ražotāji cenas pazeminājuši, bet tirgū to nejūt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zemniece
z
Un šīs ir tās gudrās domas un secinājumi , ko šī padome radījusi ??? Pārāk maza atdeve par tām lielām algām, ko nu jau jūlijā viņi saņems uz pensionāru rēķina
spunde
s
tikai nevajag, šī acu plikšķinātāja ir tikai viena no kampējām, kur skaitījās septiņās padomēs un katrā saņēma pieklājīgu piķi
anglosaxis
a
Ui, ši plate jau griežas arī šeit. Cik jauki!
narkologs
n
Rakstā nav nekas teikts par to, ka "vienmēr vainīgs ražotājs". Drīzāk jau ciniķim vienmēr vainīgs tirgotājs. Tāpat kā ciniķis nez vai ir redzējis paša piesauktos "maksājumus", tātad kārtējo reizi uzdod savas iedomas par faktiem.
ciniķis
c
Kā parasti vienmēr vainīgs ir ražotājs, kaut arī pazeminājis cenas par 30%. Tirgotājs ir svētā govs ko nekad kā vainīgo nosaukt nedrīkst, jo par vainas slēpšanu un nepieminēšanu tirgotāji maksā gan mediju ekspertiem, gan ierēdņiem bargu naudu, lai tik netraucē šeptēties, tamdēļ, acīmredzami nav iespējama situācija kad kāds uzdrošinātos tiešā tekstā pateikt - ka augstajās cenās ir vainojama tirgotāju alkatība.
lūriķis
l
A,kuram tas Centrs vajadzīgs izņemot viņus pašus?
Oskars
O
Premjeru un JL neviens neklausa TP blēži pārlika dzirnavās jaunu akmeni un turpina MALT savu politiku - tautas iznīcināsanu.
Zemnieks
Z
xxx tie veči jau mainās ,kā nāk jauna valdība
targash
t
Nezinu, kā garšo leišu tomāti un arī nealkstu zināt.
consulKAVKAZ to Bite
c
Nekautreejies,Bites kungs, Juusu saimnieciibaa razhotie tomaati ir gan garshiigaaki par leishu tomaatiem. Bet jums arii leishu saule ir labas rokas stiepienaa.
Bite
B
Leišu tomāti ir garšigāki, iespējams vairāk sauli redzējuši. Tas ir mīts, ka mūsu ražojumi labāki! Vienkārši tiek spiests uz pircēja patriotisma jūtām, bet par to vajadzētu padomāt arī pārdevējiem.
Zemnieks
Z
ai Dūklāvs to Gulbi vēl nav atlaidis ZM neveiksmes stāsts???
grieta
g
piekrītu Zosij un Anglosaksim... a mūsējiem - nedaudz aizdomāties par efektivitāti, citādi šitos laikus točs nepārdzīvos un mēs visi būsim izglābuši leišu, poļu un citu valstu ražotājus :(
headjob
h
Ka tik tā patikšana nebeidzas ar speciālu fingāli no boifrenda.
consulKAVKAZ
c
Man Gulbe patiik,vinja straadaa ar galvu,veelu veseliibu un panaakumus vinjai un Latvijas tirdznieciibas,ruupnieciibas ekonomikai. Man liekas,ka lietuvieshi shajaas nozarees ir daudz veiklaaki un razhiigaaki,luudzu INGUUNA,paliidz muusu baleliniem vismaz liidzinaaties lietuvieshiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas