Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Gundars Bērziņš pēc diviem gadiem varētu atgriezties politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
west
w
Eglei patīk tīksmināties par šo zemnieku-veselības ministru, kalnā kāpēju un lejup šļūcēju.
v
v
"Vai kungam jau uzlabojusies veselība?"
indra
i
Pareizi darītu, ja atgriestos.Vismaz atklati runa par lietām kuras citi politiķi baidās aizskart.
i
i
Visi shitie suudu vaariitaaji, savaara suudus, sazogas un tad, kad valsti megina reanimet citi, tad vel vinus nopelj - sakot, redz ka valsts ir nolaista!!! Shitos visus vecos vienreiz ar slotu izmezt!
Ainārs
A
Bērziņ, Jūs varētu labāk "aizvest" no politikas tos pārējos TP "politiķus" (un iespējami tālu). Tādā gadījumā būtu vismaz viens darbs, kas veikts patiesi tautas interesēs.
serž
s
Jā bērziņ Tevi te gaida...ar nestuvēm un lāpstu...mudaks gatavais!
janis
j
tas ir pareizi
Buba
B
Svārstīgais Vecperdelis, - te ( nekad vairs !!!) nepirdīšu, - te varbūt atkal pirdīšu.
Kaķa smiekli
K
Jau tagad smejos... Kas zin vai pēc pāris gadiem šeit vairs runāsim latviski, jo mūsu valstsvīri ,nepārtraukti plēsdamies, būs iztirgojuši visu neatkarību. Jūs domājiet , ka es kļūdos? Pagaidīsim mazliet. Un tādi bērziņi, kalvīši u.c. neko šai valstī izmainīt nevar. Viņi jau ir savu ieguldījumu devuši Latvijas sagrāvē. Paldies!
Juhans
J
Izcils Vislatvijas Siles mērgoga politiķis. Stratēģis un taktiķis Nr.1, bet kā shēmotājs tikai Nr.2 (kā nākošais aiz šefa).
Edgars
E
Strukturālā reforma politikā vispirms būtu attiecināma uz Saeimas vēlešanām, atsakoties no politisko partiju vai apvienību sarakstiem, kā arī uz vēlēšanu procedūru un nosacījumiem. Saeimas patreizējā ievēlēšanas kārtība pilnībā sevi degradējusi. Jautājums nav tikai par futbolistu, svarcēlāju un citu politikai nesagatavotu un darboties nespējīgu deputātu ievēlēšanu, bet par deputātu atbildību saviem vēlētājiem. Bērziņš nebūs tas, kas glābs valsti.
Edgars
E
Saeimas patreizējā ievēlēšanas kārtība pilnībā sevi degradējusi. Jautājums nav tikai par futbolistu, svarcēlāju un citu politikai nesagatavotu un darboties nespējīgu deputātu ievēlēšanu, bet par deputātu atbildību saviem vēlētājiem. Bērziņš nebūs tas, kas uzņemsies atbildību.
Re!
R
Sile pievelk kā magnēts, ka visi slimie un atkritušie plēstin plēšas atpakaļ!
lāpītāja
l
Lielie Gundara aizstāvji..cilvēcīgs..dzimšanas dieniņas atcerējās....jā,pie ugunskura, ar ģitāru,ar aliņu..tur viņš varbūt arī ir ne slikts čoms...bet valsts amati,politika ir tomēr kas cits un tur kad paklausās kā viņš blefo, apdedzinās,kā 6.Saeimas vēlēšanu naktī,kad tv studijā sēdēja jau kā nākamais ministru prezients..bet pat iekšā netika....apdedzinās, bet turpina blefot, nekaunīgi, demagoģiski,murgaini...NU nē, šitā TP vecbiedru slaka komplektā ar izbijušā LC pabirām nudien nav vajadzīga..Laudīm pēdējais laiks nākt pie prāta un par tādiem nevēlēt.
smieklīgi!
s
Pēc sestdienas atpūtas sakrējuši (varbūt viens?!) sarmīte, aivars, jānis un paglauda tēvaini pa spalvai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas