Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Hakeris uzlauž aģentūras LETA interneta vietni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
LETA tiešām nekritiski publicē un pārpublicē jebkuru apšaubāma līmeņa informāciju. Hakera atgādinājums ir pilnīgi loģisks un vietā.
&omega
&
Svētīgi, ļoti svētīgi! Sen jau apnikuši diletantiskie, pareizrakstības un stila kļūdām pilnie LETA ķēpājumi.
Ivars
I
Interesanti, vai LETA atbildēs uz hakera komentāru...?
vairis
v
slinkums meklēt, bet spriežot pec hakera izleciena, lata ir drukājusi kārtejos reklāmrakstus, tjipa nāciet visi pie lielajām kompānijām, jo sīkie serveru turētāji nespēj nodrošināt pienacigu datu aizsardzibu. nu tad ari parādija ka lielums nenozimē kvalitāti, ja ir velešanās tad neviens serveris nav pasargāts. tā taisnošanās - mēs nezinam kas viņam nav paticis, un klientu dati nav aiztikti, jau ir smiekligi. nu nevajadeja viņam tos jusu klientu datus, viņš tikai gribeja paradit ka jusu serverī vairāk caurumu nekā sietā, turklat tā lai visi to redzētu, tāpec ari pirmo lapu tikai aiztika
alias
a
Ja portālam ir normālas rezerves kopijas, tad atjaunošanai vajag augstākais stundu. Ja pārvaldītāji dzīvo pēc principa, ka īsti vīri backupus netaisa, tad jāņemas ilgi. Izskatās, ka LETA pieder pie otrās kategorijas.
tomēr nāc atpakaļ
t
Neapstājamies! Rokam tālāk! Te kaut kam noteikti ir jābūt! Un ko Tu teiktu par šo: Izrādās, ka somi ir perversuļu tauta, ne? P.S. Leta latīņu valodā nozīmē "nāve", tīrās užas! Šķiet, ka būsim uzoduši kādu ļaunuma mitekli! P.S.S. LETA = Latvijas Telegrāfa aģentūra, citiem tīkas teikt "Latvijas Elektroniskā Telegrāfa aģentūra"
Mjā
M
Nekādi postījumi un tik ilgi tiek likvidēti :D
arī prom
a
Leta, grieķu transkripcijā Λήθη - upe un līdzenums Aīdas valstībā, aizmirstības upe ... Leta tāpat plūst arī caur Ena zemi ... Enu senie griķi uzskatīja par Leta un Tanata brāli. Tanata - aizmirstības un nāves divību ... Tāpat senie uzskatīja, ka aizmirstība ir neatņemama nāves sastāvdaļa - miruši ir tie, kuri zaudējuši atmiņu ... Jauks nosaukums ziņu aģentūrai, vai ne ?
prezīc
p
Tā lūk ir, ka pašu radītā un mārketētā PR joma, kuras produktus LĒTAs vadība tik pat bezkaunīgi laiž caur ziņām kādam sakrīt uz nerva. Izvēlieties beidzot - jūs esat ziņu, vai PR aģentūra. Šobrīd tiešām izskatā, ka PR aģentūra, kurai ir ideāli liels nopludinātās informācijas saņēmēju skaits. Savukārt aģentūras pakalpojumu klienti pat nezina, ka viņi maksā par preses relīzēm, kas būtībā ir reklāma... Manuprāt tā ir ne tikai klientu un patērētāju maldināšana, bet arī tirgus čakarēšana.
Guntis
G
Malači
Pirnis
P
haha
Anonīmais Šakālis
A
Hehe, Juris Kaža ar savām ziņām nokaitinājis savus draugus — datoru urbējus ;)
lūriķis
l
LETAs darbība ir stipri apšaubāma,jaunākās ziņas 2.svaiguma,komentāri tendenciozi-pasūtījuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas