Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Hosams Abu Meri iestājas SCP un startēs vēlēšanās

Latvijā strādājošais libānis Hosams Abu Meri, kurš plašāk kļuva zināms Izraēlas un Libānas karā laikā 2006.gadā, stāstot par Libānā notiekošo, veidos politisko karjeru. Viņš iestājies partijā Sabiedrība citai politikai (SCP) un kandidēs Saeimas vēlēšanās. „Daudzi man tagad vaicā, kāpēc nolēmu iet politikā? Pavisam vienkārši – es vēlos dot savu skatījumu, enerģiju un ieguldījumu valsts labā, ņemot vērā, ka SCP ir viens no galvenajiem kodoliem jaunveidojamai apvienībai Vienotība.

Tas ir kā stimuls, kas parāda, ka ar kopīgiem spēkiem mēs varam sasniegt kopējus mērķus un liekot lietā savas zināšanas medicīnā un veselības aprūpē, sekmēt sabiedrībai pieejamo veselības aprūpes pakalpojumu sakārtošanu,” politiskā spēka izvēli pamato H.Abu Meri.2007.gada novembrī H.Abu Meri par īpašiem nopelniem piešķīra Latvijas pilsonību. Šobrīd viņš līdztekus gastroenterologa darbam studē doktorantūrā Latvijas Universitātē un darbojas nevalstiskās organizācijās par integrācijas un cilvēktiesību jautājumiem.

SCP valdes priekšsēdētājs Aigars Štokenbergs izteicis prieku par libāņa pievienošanos partijai, jo viņam "sirds ir īstajā vietā".

„Darba vietas, vecie ļaudis un ģimenes ir mums svarīgākais. Tāpēc man prieks, ka mums piepulcējas dakteris Hosams, kuram sirds ir īstajā vietā,” teic A.Štokenbergs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas