Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ideoloģisku atšķirību dēļ VL-TB/LNNK pašvaldību vēlēšanās Rīgā startēs atsevišķi

Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) pašvaldību vēlēšanās Rīgā startēs ar atsevišķu sarakstu, jo pārējas partijas, ar kurām varētu apvienoties, ir ideoloģiski pārāk atšķirīgas, uzskata VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Viņš žurnālistiem skaidroja, ka, apvienojoties ar ideoloģiski atšķirīgu partiju, daļa vēlētāju varētu tikt zaudēti, tāpēc partijas, kas patlaban veido valdību, varētu vienoties par koalīcijas veidošanu Rīgas domē pēc pašvaldību vēlēšanām.

Vaicāts par nacionālās apvienības kandidātiem Rīgas mēra amatam, Dzintars nevēlējās atklāt iespējamos kandidātus, vien norādīja, ka VL-TB/LNNK ir vairāki cilvēki, kas tiek vērtēti šim amatam. Viņš sacīja, ka nebūs ilgi jāgaida, kad nacionālās apvienības kandidāts parādīsies publiski, taču pirms tam jābūt viņa piekrišanai, jāsaprot, vai šim cilvēkam varētu atbalsts biedru vidū un partijas vadības līmeni.

Pēc Dzintara domām, Reformu partijai ir jāstartē kopā ar citu partiju, jo šīs partijas reitings patlaban ir zems, savukārt nacionālai apvienībai Rīgā esot stabili trešā vieta un pārliecinoši reitingi, tāpēc mūsu VL-TB/LNNK uzdevums ir piesaistīt savu "nacionāli domājošo konservatīvo vēlētāju". Pašvaldību vēlēšanas norisināsies nākamgad.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas