Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Iedzīvotāji Ziemassvētku maltītei plāno atvēlēt 30 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par Ziemassvētkiem
p
Daudz tautas, arī baltu ciltis, senatnē svinējušas dzīvības uzvaru pār nāvi, ko SIMBOLIZĒ gada laiku maiņa! Tātad saulgrieži ir TIKAI simbols daudz dziļākai idejai! >> idejai par dzīvības uzvaru pār nāvi, gaismas uzvaru par tumsu, labā uzvaru par ļauno! Tie Ziemassvētki, ko svinam Eiropā aizsākušies senajā Romā, kad Jēzus dzimšanas dienas piemiņu sāka svinēt Ziemas saulgriežos, kuros tolaik bija populārs Saules (Sol invictus) kults (kristieši tātad ir gājuši kultūru integrācijas ceļu, sava laika tradīcijām piešķirot jaunu nozīmi). Daudz tautu saulgriežos svin pagriezienu no ziemas uz vasaru, kas simbolizē dzīvības uzvaru par nāvi. Kristietībā dzīvības uzvara pār nāvi sākas jau ar Jēzus Kristus piedzimšanu. Tātad kristietībā KULMINĒ un ĪSTENOJAS visu iepriekšējo reliģiju cerības! Jo Dievs PATS nāk pie cilvēces kā Jēzus Kristus! Bet Santa Klauss ir tas pats Svētais Nikolajs (Nikolaus), kurš bija kvēls kristietis un bīskaps Patras pilsētā un apdāvināja slepeni savus nabadzīgos draudzes locekļus - ieliekot tiem naudu kurpēs, kas stāvēja ārā pie mājokļiem! Savukārt Ziemassvētku eglīte ir: 1) Kristus simbols, kurš mirst pie krusta par cilvēkiem lai dāvātu tiem mūžīgo dzīvību. Tāpēc Ziemassvētku eglītes parasti iestiprina krustā. Zaļā egle ir arī 2) dzīvības simbols VISIEM!!
NAV VIENALGA
N
diezgan daudz! man pie labaakaas gribeeshanas taada summa neizveidotos! vajag vairaak pashiem gatavot!
Terorists
T
Aptauja liecina tikai par to kad nekādas aptaujas nav bijis.Lai aiziet pie penšiem un maznodrošinātiem un visa aptauja būs gatava. Kārtējā Vienotības pozitīvisma kampaņa lai parādītu kad dzīvojam saules apspīdētā valstī un nabadzība ir tikai mīts. Un augstais bezdarbs ir tikai VND izdomājums un bezdarba mums nav un nekad nav bijuši un nebūs un arī tas ir tikai mīts un izdomājums.
interesanti -
i
Puse no aptaujātajiem Latvijas iedzīvotājiem (48%) atzīst, ka Ziemassvētku tēriņiem plāno izdot no 50 līdz 100 latiem, liecina daudznozaru tirdzniecības firmas ELKOR veiktā aptauja. ari šāds teksts izlasāms Dienas mājaslapā...
Terorists
T
Nu ja soc. aprūpe tiem kas saņem paciņas ar griķiem un miltiem vēl piemaksās tad jau būs ticams kad tie būs visi iedzīvotāji.Bet tā strikti pateikt nu pat būs un nu tik tērēs ,negribas ticēt.
alfredonkulis
a
"Aptuveni katrs piektais aptaujātais (18%) Ziemassvētku maltītei šogad plāno atvēlēt summu no 40–99 latiem.Tikai 5% aptaujāto pieļauj, ka tērēs virs simts latiem svētku galdam." Tie nu gan var rīt bez sajēgas!
edy
e
man vairak par 3 Ls nesanaks. labu apetiti!
opa
o
Aptauja tika veikta pie Alfas vai Spices?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas