Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Iedzīvotājiem liela interese par interneta lapu masunekartibas.lv

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Vienīgais, kas tevi apdraud, ir tavs prāta trūkums - neredzi, ko esi sācis atbalstīt, lai tikai pavaukšķētu uz "netīkamajiem valdošajiem"?
hei
h
"....kā arī vairāki, līdz šim neatpazītie grautiņa dalībnieki, ir pieteikušies paši. " :D to bilžu nemaz nav daudz, lai sanāktu "vairāki". Realitātes šovs!
JoMaJo
J
Es to lapu, nu nekadigi nevaru atvert. Laikam domata tikai lietotajiem ar LV IP :(
!
!
Kas tad sunim asti cels, ja ne pats. Aktivitāte reklamēšanā smieklīgi pārcentīga. Nav jau bērnu izvarotāji vai slepkavas parastie, apdraudējuši SAMSAMIČU. Izskatās pēc Godmaņa marsmātiskā rīkojumu stila.
zerga
z
Yesss... tieši tā. Kas visvairāk vajadzīgs pūlim tirgus laukumā. Asinis, Asinis, Asinis.... kinofilmu specefektu meistari var sisties cik grib, viņu triki var aizstāt šo kāri tikai uz īsu brīdi. Taču nekas nevar aizstāt REĀLAS ASINIS!
marksis
m
tikai nevajag d...! 75k unikālos klikšķus tik īsā laikā pat porno saiti nenovāc.... un par tiem cilvēkiem, kas labprātīgi piesakoties - a vot redzēju sapni, ka tas tā vis nav un tās visas ir tukšas runas, lai daži labi lielvēderi nezaudētu amatus!
robis
r
un kad tajā lapā saliks tos ģīmus kuru dēļ tika rīkotas šīs masu nekārtibas viens pēc otra ziemā kā sniega snigšaņasun putēnī visādas protesta akcijas un mītiņi ,tautas saieti?
yahoo
y
starp citu! Vai šī lapa mani kā fotogrāfu, kurš nav pārdevies šim zemiskajam uzsaukumam, neapdraud piedaloties jebkurā no nākamajiem citā masu pasākumiem!?
yahoo
y
jo tālāk, jo policija smieklīgāka! ...tagad ar neiecietību tiek uzlūkots ikviens policists per-so-nī-gi!!!
ko
k
super..
Kabula
K
Man te ražotnīte, kurā no pārstrādātas stikla lauskas top glītos bruģakmeņos. Cik maksātu baneris šajā megasuperneredzēti popularajā vietnē?
Jaunais WEB
J
www.KaaSeglinshViinuKodaKameerTautaAardijaas.lv
bet
b
Vēl lielāka būtu interese par lapu www.augstistavosilocekli.lv
PaPa
P
Varbūt policija var piepelnīties? Piemēram, masu nekārtību dalībnieku foto uz telefona backgrounda? Polifonijas: atlaist saeimu, atlaist saeimu? Spēlītes: trāpīt ar akmeni saeimas ēkai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas