Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Igaunijas iekšlietu ministrs izsaka līdzjūtību sakarā ar policista Znotiņa traģisko bojāeju

Sakarā ar Andra Znotiņa traģisko bojāeju Jēkabpils apšaudē Igaunijas iekšlietu ministrs Marko Pomerants nosūtījis savu līdzjūtības vēstuli iekšlietu ministrei Lindai Mūrniecei, portālu Diena.lv informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele."Policijas darbā mēdz būt negaidītas situācijas un draudi, tomēr policisti ir gatavi katru mirkli riskēt ar savu dzīvību, nešauboties nostāties pret ļauno.

Policisti stājas dienestā ne tāpēc, lai veiktu varoņdarbus, bet, lai aizstāvētu cilvēku dzīvības un padarītu mūsu sabiedrību aizsargātāku," savā vēstulē raksta Igaunijas ministrs M. Pomerants. Igaunijas iekšlietu ministrs izteica nožēlu, ka pildot dienesta pienākumus, policists gājis bojā tieši no sava kolēģa raidītās lodes.

Jau ziņots, ka otrdienas rītā apšaudē pēc bruņotas laupīšanas ar pieciem noziedzniekiem Jēkabpilī gājis bojā policijas darbinieks, divi policisti ievainoti, viens no tiem smagi. Četri no uzbrucējiem ir policijas darbinieki - divi no specvienības Alfa, bet divi savulaik strādājuši Tukuma policijā. Ievainoti tika arī trīs laupītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas