Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ījabs: Neizskatās, ka SC premjera kandidāts šobrīd varētu savākt 51 balsi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
otraadi
o
un nez kaapeec visi kaiminji no jums apvainotajiem un ignoreetajiem nabadzinjiem taa baidaas? varbuut tomeer paveerteejiet arii pasi savu lomu attieciibaas ar kaiminjiem?
ha
h
Latvieši kārtējo reizi nodemonstrēja savu "drosmi". Izrādās, baidās pat no savas ēnas.
Valdis
V
Kā tām padomju okupantu cūkām Latvijā neveicas! Un ar Putina Eirāzijas plāniem var noslaucīt pēcpusi!
lauķe
l
Nu lai iebalsotu Ļurbi vai Ausaino par premjeru ,vajadzētu lielu daļu no tiem 51 gab. potenciālajiem balsotājiem novest dziļā narkozē vai vismaz griezties pie Kašpirovska.....
Žanna Žubīte liepzariņā
Ž
Liekas, ka arī šajā reizē SC dalībniekiem nekas prātīgs ar varas iegūšanu savā mītnes zemē, t.i. šeit, nekas nesanāks, kaut arī nebija paslinkojuši un izdomājuši, ka jāizveido savas partijas atbalsta filiāle latviešu piesaistīšanai ar viltu. Runa ir par SC mankurtisko Zatlera partiju! Tās valdes sastāvu noteikti veido pārbaudīti un izloloti Kremļa meitas un dēli.
obelisk
o
Kurš kandidāts? Viņi tak paši nevar saprast kurš. Tas, kurš Rubika pusē, vai tas, kurš aizstāvēja karogā šņaucēju.
Pārrobežu sadarbība
P
Skatos, ka Ijabs pēdējā laikā stipri piebremzējis savu anti-fašistisko retoriku, jeb citiem vārdiem nemotivēto gānīšanos un VL ķēžīšanu. Cienītais docents aizrunājās, kā atceramies, pat līdz tam, ka Zemessardzes formas viņam likās esam fašistiskas. Kāpēc Ījaba kungs, esat piebremzējis? Pats pieņēmāt lēmumu, vai kāds ieteica?
Gunars
G
Saskanas centram vieta ir cietuma nevis saeima, vismaz daziem no viniem! Jacer ka policija noskaidros kapec Urbanovics draudeja ar krievu ,,neparlamentaram,, akcijam un vai bija domats krievu nekartibas ka Tallina. Ari jacer uzzinas par Saskanas centra planu ,,B,, loti nepatikami dzovot zinot ka naidigi pret Latviju noskanotai krievu partija ir plans ,,B,, deretu uzzinat kas tas tads ir.
lai nu viņi
l
ar slepkavnieku šlesaru maķugajetsa Rīgas domē...tur gan būs dikti jākvēpina pēc tiem kgb beztautības pabirām
SVF aizņēmums
S
Lai viņi brauc uz Krieviju. Ko viņi te meklē? milzīgā mother-fukn-Russia un viņiem tā platība nepietiek. Vajadzētu aizņemt naudu no SVF un piedāvāt katram Krieva 5000 latu lai braukt uz viņu Tēvzemi un neatgristies. Tas makšāt tikai 2-3 miljard latu, un es būtu ar mieru maksāt procentus visu manu atlikušo dzīvi
To Stulbais auns
T
Tu jau esi padomju cilvēks un saproti Krievus un laikam iemācijies krieviski lai mūsu okupantu kaimiņiem būt ērtāk Latvijā Kapēc baidies no arābiem un musuļmāniem? Vismaz viņi strādīgi un lielāko teis nedzer alkoholu. Tev laikam grūti vai pat neiespējami kontaktēties ar kāku kurš nedzer šnabi Jautājums, Vai ir pat viena Krievu būvēta ēka Rīga kurai kaut kāda arhitektūras vērtība.
  • 2
  • 0
Stulbais auns
S
Vot kur vārds vienreiz ir vietā un laikā!Malacis,puisi!Sākumā tu ar saviem domu biedriem aizņematies kādus miljonus un nosponsorējiet kādu 60 tūkstošu krievu izbraukšanu uz dzimteni,lai mēs varētu Latvijā ievest tādu pašu skaitli normālu,strādāt gribošu arābu un āfrikāņu puišu,par kuru apmetināšanu sākumā vēl Eiropa mums kādu latu piesviestu!Arī Itālija būtu ļoti,ļoti priecīga par Lampedūzes salas atslogošanu no liekā darbaspēka! Arī par valodu nav ko uztraukties,mēs ātri iemācītos viņu valodas,jo nav jau pirmo reizi!Sibīrijā tak cik skaisti apguvām krievu,tagad apgūsim arābu valodu vai kādu citu dialektu!
  • 1
  • 2
beta
b
Vispareizāk tomēr būtu, ka Bērziņš nominētu Urbanoviču, lai stāda valdību, ja var. Būtu vairāki labumi: 1/ tiktu noņemts no dienaskārtības jautājums, ka lielāko balsu skaitu ieguvusī partija tiek ignorēta, 2/ tiktu noskaidrots, kas ir kas Zatlera partijā, 3/ pat, ja SC izdotos apstiprināt valdību, lai stāda budžetu un parāda, kur ņems naudu visiem solījumiem. Visticamāk, ka Urbanovičam neizdotos. Tad, lai mēģina Zatlers. Un tad jau Dombrovskis. Tad ne Zatlers ne Urbanovičš nevarētu Dombrovskim kā valdības vadītājam griezt rokas, vienmēr būtu atbilde, ko tad paši nespējāt...?
monitors
m
Prezidents pēc Satversmes var nosaukt da jebkuru. Ulmanis 1995.gadā nosauca Grīnblatu, kuram 51 balsi nekādi neizdotos savākt. Grīnblats savam kabinetam savāca 48 balsis. Tikai tad aicināja Čeveru, kuram koalīcijā bija 51 balss, bet balsojumā viena balss pārvērtās pretbalsī, tiek minēts deputāts Kalnbērzs, kurš izšķīrās neatbalstīt savu koalīciju. Un tad aicināja neatkarīgo Šķēli. Līdz ar to var arī Urbanoviču aicināt, lai parāda ko prot. Ja viņš nesavāc atbalstu, tad prezidents aicina nākamo, piemēram, Dombrovski utt. Vismaz tad sabiedrība skaidri redz, ko kurš var. Ja Dombrovskim nesanāk, tad aicina neatkarīgo utt. Bez šaubām, nevienam ko aicina par minpreža kandidātu nav jāpiekrīt. Ja jūt, ka izgāzīsies var atteikties. Piemēram, ja Lembergam uzdotu kabinetu veidot, droši, ka atteiktos.
demagogam monitoram
d
labu veiksmi aizvainotiibas demonstreesanaa un tuksvaardiigaa murmuleesanaa par to, ka sliktais prezidents neklausa pasu politologijas gigantu monitoru. laika razudaasanai buus daudz, liidz naakamajaam veeleesanaam veseli triis gadi.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas