Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ījabs: politiķi sev rokas nesasies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līdaka
L
Aizver muti Vienotības rupor!
svenson
s
Visās valsts kapitālsasbiedrībās 25-49% kapitāldaļu jāpivatizē. Privātais kapitāls uzņēmuma vadību nešķiro pēc politiskās piederības un uzņēmums var plānot ilgtermiņā un attīstās, aug tā vērtība (piemēram LMT). Un beigsies šis murgs ar politiskiem "menedžeriem" - valsts uzņēmumu stagnāciju un izsaimniekošanu.
hmmm
h
ja iepriekšējais ministrs ir iecēlis politisku kapitālsabiedrību vadību, tad, nav nekāds lielais kaitējums, ja jaunais ministrs nomaina priekšteča ielikteņus. Padomājiet, vai būtu labāk, ja jaunais ministrs konfliktētu ar iepriekšējā ministra politiskajiem ielikteņiem?
ha-ha
h
Ministriju padotībā esošo valsts iestāžu vadītāji arī ir pietuvinātas personas, partiju ielikteņi.
kontrabandists
k
Ijāb, kā tu mums esi piegriezies. Jenotu roklaiža un āksts.
mazepa
m
Ījāb , šķiet ,ka Augulis maina tās kapitālsabiedrības valdes locekļus , kuras nav attaisnojušas sabiedrības cerības? :) Latvijai ir labi ceļi? ..nu, kaut vai salīdzinot ar Igauniju un Lietuvu ? Bija pretenzijas lidostai ? Pasts nav uz bankrota sliekšņa? Un ko šādā situācijā var darīt Satiksmes ministrs? Tikai vienu - uzlabot uzņēmumu vadību ar labiem kadriem ! :) Pret kaut vienu ir pretenzijas? Ticiet man , ka viss būs labi - vīrs un vārds - Lembergs ! :)
Radikālis
R
Latvijas valdības ir salīdzināmas ar teicienu - " cirks aizbrauca, bet klauni palika"
jumors
j
Bet nu karalisks gan skats Ījābam. Dod Dievs tādu saglabāt līdz gada beigām, pagaidām tikai prasās paraksts-:Redz, kā man nav paģiru!"
Kurmītis
K
Vai, „godīgo un tiesisko” galma dziesminieks jau no paša agra rīta Jaunajā gadā ķēries pie savu maizes tēvu uzdotā atstrādāšanas. Spriežot pēc šīs Ījabiņa ieblēšanās, itin drīz dzirdēsim arī kāda jenotības līdera „atziņu”, ka, lai atdotu valūtas fondam prasītos 50 miljonus, nekas cits neatliek, kā prihvatizēt Latvenergo, jo aizdevējiem soītas taču esot jāpilda !! ... :))) P.S. Tēze par to, ka nākot jaunam minstram – tas esot normāli, ka viņš liekot amatos savus cilvēkus, arī ir ļoti interesanta un pamācoša. No divkosības viedokļa pamācoša. Tagad pēkšņi izrādās, ka visa lielā iepriekšējo gadu brēkšana par šoferi dēliem neesot vairs laba un atzīstama - tieši otrādi ... tagad jenotībai SAVU šoferu dēliņi un meitiņas kaut kur jāiekārto ... :)))
Haris
H
Nezinu, kādus pasūtījumus pildā Ījabs, tas ir jājautā viņam pašam, taču tas, ka katras partijas lielākā interese ir kādas valsts kapitalsabiedrības savākt konkrētai partijai un cik liels piķis atleks pareizajiem cilvēkiem, tas ir vispatiesākais stāsts. Kapitālsabiedrības būtu jāatdala no valdības portfeļiem, tur jāstrādā augstākās raudzes profesionāļiem, kuri iziet kaut vai caur starptautisku žūrijas konkursu. Jādod termiņš - ja darba efektivitāte uzņēmumā uzlabojas, var strādāt tālāk, ja ne, vadība atkal jāmaina. Ministru vienīgā vēlme ir nodrošināt sev un pietuvinātajiem algas, nevis uzņēmuma izaugsmi. Būtu vienreiz šīs politiskās barotavas jāslēdz. Krīzes laikā nevienu uzņēmumu nedrīkst pārdot, bet jānodrošina maksimāla atdeve, lai valsts budžetā ienāktu līdzekļi. Tās būtībā ir ražotnes, tikai ar īpašu profilu.
uzpirktenis ne politologs
u
Kurš šito vienas partijas uzpirkteni Ivaru Ījabu sauc par politologu?
artis
a
Atkal šis Ījabs.... Vai tiešām starp 2 miljoniem iedzīvotāju nevar atrast citu, kas varētu izteikt viedokli?
OME
O
Šitādi Jabi savajrojušies ,kā utis.......un tik muld bet algu lielu grib
He he...
H
....tāpēc gudrāk būtu tās privatizēt,” uzskata I.Ījabs. ___________________ Nu zelta vārdi.... hi hi.... ar to ijobiņš ir izteicis visu jenotības domāšanas esenci, kuru atbalsta arī jenotīšu zaimnieki no SVF.... he he.. Gods kalpot biezajiem.... hi hi...!!!!!!!!!!!!!!!
VM
V
Aha, tātad ''ekspertam'' ir dots uzdevums iestāstīt ka valsts uzņēmumi ir jāprivatizē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas