Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Interese par darbu ārzemēs pieaug, iespējas - samazinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ligava
L
Jaa, aizbrauc ipasi sievietes, jo apprecas ar arzemniekiem. Sievietei but sajos laikos ir pat loti izdevigi. Internets, pasaule tik tuvu un hops, jau esi kaadaa smukaa un bagata majaa mileta un cienita! Ta luk, Latvijas veci! Driz varesiet mileties ar sevi!
qq
q
"dažādu vecumu latvietes, kas aizprecas - protams, aiz mīlestības - uz Rietumiem. Manu paziņu statistikā tā proprcija (darbs/aizprecēšanās) ir 1pret 3." Latvijas augstais šķiršanās % (otrs augstākais pasaulē) liecina, ka vai nu ar to mīlestību kaut kas nav kārtībā pašu tēvzemē, vai ja ir kārtībā, tad tas liecina, ka precēšanās aiz mīlestības nav tā labākā ilgas kopdzīvošanas garantētāja. Kamēr precēšanās aiz aprēķina nodrošina kopdzīvi arī pēc rozā briļļu perioda beigšanās.
Janis ll
J
nebusim nu naivi.. neviens negaidija cilvekus no Latvijas ar atplestam rokam ari agrak.. un tomer caur grutibam un jasaka pat mokam kas sagaida ikvienu censoni arzemes tomer lielais vairakums aizbrauceju ir velak iekartojusies tiri labi.. runas ka iespejas samazinas tas nevienu neattures..
DV
D
Tu kur dzīvo, cik cilvēkiem savi lauki... un cerēt, ka kāds neatnāks un neatņems tavus kartupelīšus un ruksīti:))))
Juris
J
Domājiet taču reāli.....šobrīd jūs nevienam nebūsiet vajadzīgi ne šeit ne citur ,jo tendences visur vienādas nauda iet tikai mazumā un brīvas vakances arī ,bet vislabākais braukt uz saviem laukiem un kādus piecus gadiņu padzīvot lauku klusumā ,neskartās dabas vasldzinājumā un paši ,ko paēst taču spēsiet ,ko izaudzēt...
Bo
B
Nu tad atvainojos, būšu laikam pārpatis Jūsu komentāru.
AB
A
Kāds sakars manam komentāram ar to, kas man patīk vai nepatik??? Vēlreiz un lēnām - komentārs bija par Latvijas ekonomikai bīstamo tendenci, ka emigrē ne tikai algotie darbinieki, bet sāk emigrēt tie cilvēki, kuri šeit, Latvijā, iegulda savu kapitālu un dod darba vietas citiem. Ja jau viņi pirktu biznesu citur, tā jau nebūtu problēma, bet problēma taču tā, ka šie cilvēki IZŅEM savus līdzekļus no Latvijas ekonomikas, likvidē šeit ražošanu un emigrē uz citām valstīm. Tb aizbrauc pavisam, uz neatgriešanos!
x
x
Daargais Gio, diezgan prasmiigi uzmineejaat divas no universitaateem kuraas esmu studeejusi, protams ne vienlaiciigi (atvainojos par neskaidriibu) :) Savukaart pekstinjam varu vien atbildeet, ka manos vaardos nebija ne iedomiibas, ne kurneeshnas... driizaak skumjas un veelme, lai situaacija Latvijaa mainaas uz labo pusi.Protams, ka es mekleeju labaaku dziivi, man tas shkiet tikai dabiski... es patieshaam nezinu kaapeec man buutu jaamirst badaa un jaastraadaa darbs, kas tikai daljeeji atbilst manai izgliitiibai, ja varu saglabaat savu pashcienju un rast intelektuaalu piepildiijumu esot citur kaa Latvijaa. Un taapeec es gribeetu precizeet, ka diemzeel neatlaiz tikai slinkos un nevajadziigos... shobriid jebkursh var nokljuut bezdarbnieka solaa... un tad nu mums katram ir priekshaa izveele (it iipashi peec vairaakiem meeneshiem bez darba) vai braukt (nav jau tikai IIrija starp citu) vai palikt un cereet uz veiksmi. Ar cienju,
Bo
B
Te komenti rodas pieaugošā secībā. No sākuma "Man ir laba, pieprasītā profesija. Ardievu Latvija!". Mazliet vēlāk "Esmu augstās kvalifikācijas speciālists. Ardievu Latvija!". Tagad jau "Man ir doktora grāds. Ardievu Latvija!". Tulīt parādīsies koments "Esmu Nobeļa prēmijas laureats. Ardievu Latvija!". Nudien man tas liekas arvien aizdomīgāk....
vim
v
Un kāds Jums un Latvijai būs labums no tā, ka aizbraukušie tūkstoši atteiksies no Latvijas pilsonības?
pekstiņš
p
tak dieva dēļ. brauciet un dzivojiet. no īrijas līdz 80tajiem izbrauca tuvu pusei. aizbrauca ne jau tie labākie - bet gan "labākas dzīves" meklētāji. brauciet. tikai pēc tam nekurniet,ka izrādās arī citur jūs neesiet vajadzīgi. ja cilvēks nav vajadzīgs vienā vietā, tad agrāk vai vēlāk nebūs vajadzīgs arī citur. problēma nav vietā, bet cilvēkā. kurnētāji un čīkstuļi. pareizi te viens atzīmēja - patiešām labus darbiniekus tagad neviens neatlaiž. atlaiž iedomīgos un slinkos.
gio
g
iksam "drīzumā būs doktora grāds no Eiropas labākajām universitātēm" - tas būtu kā, no Sorbonas, Boloņas, Kembridžas un Lundas? Vienlaicīgi?
Punkts
P
Tu esi mazs uznjemeejins ar mazaam smadzeneem. Vai tu idiots nesaproti, ka Latvija nav Rietumeiropa, kur cilveeki netiek skjiroti peec politiskaas piederiibas vai radu un draugu buushanas. Latvijai nav vajadziigi kvalificeeti speciaalisti, politikjiem un paareejiem ir vajadziigi Slepera shofera deeli. Taa ka, miiljie tautieshi, it iipashi kvalificeetie speciaalisti, brauciet vien prom. Kvalificeeti speciaalisti Rietumiem veel joprojaam ir vajadziigi.
kāmis
k
inresese jau var palielināties, tikai..... . bet uz mani tas neattiecas, jo....... es pastrādāšu un braukšu mājās. tieši tāpat kā to esmu darījis pēdējos 12 gadus, un tad atkal aizbraukšu pastrādāt un atkal atpakaļ, jo nekur nav tik labi kā mājās.
x
x
Shobriid studeeju aarzemees (jo LU liimenis diemzeel ir zems un ticiet man ar labaam atziimeem un apjomiigu stipendiju tas ir vienkaarshaak nekaa latvijaa), manaa gjimenee visiem ir augstas kvalifikaacijas diploms, bet shobriid visi bez darba. Protams liela dalja jau ir aarzemees citi poshas pie manis. mani fascinee fakts, ka valdiibai par shaadu brain drain ir pilniigi vienaldziiga... paaris virspuseejas aptaujas un nekaadu risinaajumu, ne man (driizumaa ar doktora graadu no eiropas labaakajaam universitaateem), ne manai gjimenei, ar lielu darba staazu un starptautisku pieredzi. ardievu latvija...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Aptauja: par aizbraukšanu no valsts domā 15%

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas