Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Izbeigta disciplinārlieta pret Ķuzi

Iekšlietu ministrijā pēc izmeklēšanas ir izbeigta disciplinārlieta pret Valsts policijas (VP) priekšnieka vietnieku, Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) priekšnieku ģenerāli Intu Ķuzi.

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece I. Ķuzim ir izteikusi aizrādījumu, kā arī vienlaikus uzdevusi pilnveidot disciplināro uzraudzību Valsts policijas RRP.

Līdz ar šīs disciplinārlietas izbeigšanu Iekšlietu ministrijā ir noslēgušās pārbaudes saistībā ar šā gada janvārī Jēkabpilī notikušo apšaudi, savukārt VP darbs vēl turpinās.

Jau ziņots, ka Iekšlietu ministrija ir pabeigusi arī Jēkabpils nelaimes gadījuma izmeklēšanu un 50 000 latu pabalsta saņemšanai aicinājusi atsaukties Jēkabpilī notikušā bruņotā uzbrukuma laikā bojā gājušā Valsts policijas darbinieka Andra Znotiņa neatraidāmos mantiniekus.

Tāpat arī pieņemts lēmums izmaksāt vienreizējus pabalstus apšaudē cietušajiem Salvim Tihanovskim un Rimam Švedam. Vienreizējā pabalsta apmērs atbilstoši nelaimes gadījumā gūtā veselības bojājuma smaguma pakāpei, kuru 16 nedēļas pēc ārstēšanas uzsākšanas noteiks Centrālā medicīniskās ekspertīzes komisija, ir no 100 latiem līdz 5000 latiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas