Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Izglītības ministrijā līdzšinējo triju valsts sekretāra vietnieku vietā būs pieci

Pēc reformām Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) struktūrā līdzšinējo triju valsts sekretāra vietnieku vietā būs pieci, izveidotas arī jaunas struktūrvienības, aģentūrai BNS pavēstīja IZM pārstāve Agnese Korbe. "Jaunā uzbūve veidota, izvērtējot IZM jomas, ievērojot labas pārvaldības principus un sabalansētu funkciju sadalījumu," aģentūrai BNS norādīja Korbe, paskaidrojot, ka īpaša uzmanība tiks pievērsta ES līdzekļu apguves sakārtošanai.

Paredzēts, ka turpmāk ministrijā būs valsts sekretāra vietnieks struktūrfondu jautājumos un Eiropas lietās - līdzšinējā IZM Eiropas lietu departamenta direktore Lauma Sīka, vietnieks finanšu un investīciju jautājumos - līdzšinējais IZM politiskās koordinācijas departamenta direktors Mareks Gluščenko, vietnieks vispārējos jautājumos - Andrejs Cinis, kā arī vietnieks sporta jautājumos - Edgars Šneps. Savukārt valsts sekretāra vietnieka nozares politikas jautājumos vieta šobrīd vēl ir vakanta, norādīja Korbe.

Reorganizācija IZM aizsākās iepriekšējās IZM ministres Inas Druvietes laikā, savukārt īpaši šis jautājums aktuāls kļuva saistībā ar 2007.-2013.gada izglītības un zinātnes jomā paredzēto 750 miljonu eiro lielo Eiropas Savienības finansējumu un to apsaimniekošanu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas