Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Izglītības ministrijas savtīgums vai tuvredzība?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to kaktusam,lala
t
tieši tā, savākušies jūs te gudrie!
mēmais
m
Jums ar galviņām domāšana pašvaka. Rejat bez jēgas, cenšaties būt gudri politikā? Jums lai saprastu tautu vēl jāizaug no pamperiem...
Kaktuss
K
Nu nezinu.. Baigie krutie politiķi redz atradušies - Inese vasiļjeva un Edvards Smiltēns!!! Cik tad viņiem saprašana no lielās politikas? Tagad ņems un mācīs kā Izglītības ministrijai strādāt! Štokenbergs savā azotē viņus savācis un tagad tik atkal kurina tautu pret pastāvošo varu!!!
Judīte
J
Manuprāt, ir tikai apsveicami, ka kāds uzdrošinās būt sociāli aktīvs. Tas ir lieliski, ka ir cilvēki, kuriem nav vienalga, ka šai valstī viss notiek tikai kādu savtīgu interešu vārdā! Es nespēju vienaldzīgi noskatīties, ka valdošie ignorē tautu un tik saka, lai nelien kur nevajag, neiet uz referendumu, nedomā par valsti un neskatās viņiem uz pirkstiem. Nu kā tā var? Nevar! Kamēr nebūs tā sajūta, ka tiec visu laiku apzagts un ka nav uzticamu cilvēku, kas strādā tautas interesēs - tikmēr ir rūpīgi un ar aizdomām jāseko visam līdzi! Man jau daudz to gadu, taču joprojām cenšos aktīvi sekot līdzi visam, kas notiek poltikā... Es jau vairs nebūšu tā, ka varēs ko mainīt šai valstī, taču ceru, ka tas būs pa spēkam šiem jaunajiem enerģiskajiem cilvēkiem Inesei Vasiļjevai un Edvardam Smiltēnam un daudziem citiem Citas politkas cilvēkiem, kas drosmīgi un sparīgi iesaistās politikā... Malači! Tā tik turpiniet!
lala
l
Tāpēc, ka oranžie ar hūti ir vienojušies par atbiruma sadalīšanu. Attiecīgi tiem pietuvinātās skolas vairs neiebilst jaunajai shēmai.
Darbiniece
D
Būtu labi, ja kāds varētu atbildēt uz 2 jautājumiem: 1) kāpēc no sākotnējā Akadēmiskā informācijas tīkla projekta parakstītāju vidus pazuda Ventspils Augstskola un Nacionālā bibliotēka? (no rīta vēl LU viņus vēl bija iekļāvis ziņās, bet jau pēcpusdienā vairs ne...) 2) vai un uz kādiem nosacījumiem būs iespējams vēlāk šim tīklam pieslēgties kādai citai augstskolai? (Latvijā jau tomēr vēl bez sešām universitātēm ir arī citas augstākās izglītības iestādes un pētniecības institūti...)
HIHA
H
Un ko tad Valdmanim tagad darīt - atlaist cilvēku viņa politiskās pārliecības dēļ vai varbūt uzņeties īpašas rūpes par to, lai viņa padotie būtu pēc iespējas pilsoniski neaktīvāki? :)
KPAH
K
Vai tik šī Inese Vasiļjeva nav no Valsts valodas aģentūras? Tad gan Jānim Valdmanim nav tas gods, ka audzē savā azotē oranžo Sabiedrību citai politikai, ko vada Štokenbergs

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas