Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Izglītības un zinātnes ministra biroja vadītāja turpinās sēdēt uz diviem krēsliem vienlaicīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skaidrs kā diena
s
Ja valdība būtu no TP tad Kalniņš tik pozitīvi neprātotu
e?
e
Un kā ir ar PLL cilvēkiem, kuri ir gan domē, gan brīvostas pārvaldē?
lasiitaaja
l
Kautko muljkjiigaaku nevaru iedomaaties! Ja tas ir pilna laika DARBS, tad tur jaastraadaa nevis jaaatseed. Ja tas ir tikai atseedeeshana, tad to "darbu" jaalikvidee. Ja tie ir divi pilna laika darbi, jaadod kaadam jaunaakam, lai maacaas.
OhO
O
Varbūt der pasekot ar videokameru šai daudzkrēslu neaizvietojamajai kundzītei - kā viņa strādā uz tiem daudzajiem krēsliem. Jāpadomā par tādu iespēju - būs ko iesūtīt mob reportierim.
OhO
O
2009. gadā MATVEJEVA: 1. Saeimas deputāta Gunāra Upenieka palīdze 'LATVIJAS REPUBLIKAS SAEIMA' 2. ministra biroja vadītāja 'LATVIJAS REPUBLIKAS ZEMKOPĪBAS MINISTRIJA' 3. Valdes locekle Valsts akciju sabiedrība "Lauku attīstības fonds" 4. Valdes locekle Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Latvijas Garantiju aģentūra" Bezskaidrā naudā uzkrājusi: 3774,55 LVL 680,33 USD Paknapie MATVEJEVAS ienākumiņi uz VISIEM KRĒSLIEM 2009. GADĀ: 1. 'LR IZGLĪTĪBAS UN ZINĀTNES MINISTRIJA' - Alga 11976,17 LVL 2. 'LATVIJAS REPUBLIKAS SAEIMA' - 2161,12 LVL 3. 'LATVIJAS REPUBLIKAS ZEMKOPĪBAS MINISTRIJA' - Alga 5333,89 LVL 4. Valsts akciju sabiedrība "Lauku attīstības fonds", - Alga 4992,00 LVL 5. Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Latvijas Garantiju aģentūra", - Alga 14376,00 LVL =>APPLE COMPUTER INC, T0900000754, Amerikas Savienotās Valstis, Cupertino, Infinite Loop 1 - Akciju pārdošana 22500,00 USD Ziedojums CENTRISKĀ PARTIJA LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA- 4000 Ls; Ziedojums Zaļo un Zemnieku savienība- 1100 Ls F. GĒRENA - Meita , E. MATVEJEVS - Brālis, I. MITRĒVICA - māte
tādi esam
t
ZZS nelaiž dāmīti prom, jo kredītus garantijas taču savējiem vajadzīgas...
b.b.
b
Atmetot morāli, par kuru mūsu valstī sen nav vērts runāt, tomēr tīri praktiski- kas tie ir par valsts apmaksātiem darbiem, kurus darbinieks var izpildīt ne pilnā darba dienā (8 st. ar 1 st pusdienlaiku), jo kā gan pēc pilnās darba dienas tam cilvēkam vēl būtu spēka strādāt vēl otras 8+1 stundas? Tātad darba laiks ir ne 8 st. Neizdzēšamā atmiņā ir odiozā Kehra spējas- vienlaikus "strādāt" -pacmit vietās Un šo censoņu neaizvietojamība ir pielīdzināma sētnieka spējām vienlaikus strādāt visur, t.i. nekur. Tāpēc mēs ziemā laužam rokas, kājas uz ietvēm, bet ik dienas laužam kaklu no šo neaizvietojamo supercilvēku dēļ, jo ne no setnieka, ne valsts ierēdņa jēgas tāpat nav.
saistošā aritmētika
s
tīrā ģeometrija ... Tik platai ir jābūt sēžamvietai, lai tās pietiktu diviem krēsliem ? tīrā ekonomika ... Cik dziļai ir jābūt pakaļai, lai tai gribētos divus krēslus ?
oops
o
Kad valstī ir tik liels bezdarbs, tas ir pilnīgi amorāli no stulbo jenotu puses sēdēt uz vairākiem beņķiem vienlaikus. Dombrovskis neprot vadīt valsti! Viņam nepielec elementāras lietas. Viņš netiek galā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas